2008. dec. 27.

Tőlük nekünk^^

Kicsit megkésve ugyan, de találtam két olyan kis videót, ami nekünk szól...Tőlük! :)

Karácsony alkalmából gondoltak ránk(de itt minden rajongót értek szerte a világon) és küldtek rövid üzeneteket nekünk.

Először is Nessától találtam egyet, erről semmi egyéb információm nincs, de akkor is 'fantasztikus karácsonyi ünnepeket és nagyszerű új évet' kíván nekünk! Viszont!:)



A másik pedig, még trükkösen a svéd HSM3 promó alatt lett rögzítve, Zac és Vanessa együtt kívánnak a rajongónak kellemes ünnepeket! :)

27 megjegyzés:

ades írta...

hslotátok hogy a hsm 2009-es turnéra indul persze hozzánk nem jönnek

Andi írta...

Sziasztok!

Nagyon helyes és kedves mindkét vidi, főleg a Zanessa-s:)

Névtelen írta...

Azt olvastam valahol, hogy a Vanessás videó régebbi...

A 2009-es konertturnéról arra jutottunk, hogy nem az eredeti szereplők turnéja, hanem annak az angol csapatnak, akik színpadra viszik.
Én viszont arról láttam egy szórólapot, hogy májusban lesz jégrevü...de csak az, ami az amcsiknál meg még más helyeken volt, nincsenek HSM3-as dalok...

Névtelen írta...

Sziasztok!:))

Nem nagyképűségből skacok,de ezeket az üdvözléseket bizony megérdemeltük ám!!:)))
De mindenesetre igen kedves volt "tőlük,nekünk"!:)
(f.é.)

Fant írta...

Hello! Ha alvást terveztek, várjatok még kicsit, mert készülök egy mesével , csak jelzem :) Nemsoká kész :)
Jégrevü... hihetetlen mennyi féle dolgot ki lehet hozni a HSM-ből még mindíg.

Fant írta...

Nos mese elküldve a mesekönyv szerkesztőjének! :)

;o) írta...

Szép estét, sziasztok!
Mi újság a karácsonyi végkifejletben? Látom azért igen gyenge volt ma a felhozatal... Gondolom mindenki kihasználja az utcsó napokat, hogy zavartalanul a családdal lehessen.
Én extra fáradt vagyok, tele szebbnél-szebb élményekkel.
Várom, hogy újra induljon a zsezsgés itt is. Addig is jó pihenést!

Fant írta...

Hello ;o)! Gondolom mindenki még kipiheni magát utoljára, mielőtt visszatér minden a régi kerékvágásba. Ezt kis pangást én is az ünnepeknek tudom be... Lesz itt még pörgés, csak most a pihengetésé a főszerep kicsit, jól is van ez így :)

A mai meséből pedig úgy nézem holnapi lesz, nem baj vasárnap estére lényeges csak az altató igazán :)

Jó éjt Mindenkinek!

b írta...

Sziasztok.
Én Footlose-t nézek.
Voltam ma a Láthatatlan kiállításon. Érdekes volt.

Fant írta...

Hello b! Azon a kiállításon az volt a cél, hogy megismerd a vak emberek életét? És hogy érezted magad rajta? Gondolom furcsa lehetett.

b írta...

Igen. Hogy hogy éreztem magam? Félem :) Semmit nem látsz, csak a kukksötét van. És csak hallás és tapogatás.
Vicces volt, amikor az "idegenvezető" srác -aki egy vak srác Dávid volt- megkérdezte a kitapogatott (autó)motorháztető után, hogy van-e tipp a márkára. Az egyik társunk feljajdult, hogy még világosban sem tudja, nem hogy tapogatva! :)

b írta...

Olyan volt, mint egy tárlatvezetés. Be volt mindenféle rendezve: volt kertész lak, utca a szokásos tereptárgyakkal járművekkel, ház - konyha, nappali, előszoba a szokásos használati tárgyakkal -, park szobrokkal. Ezeket ki kellett találni, hogy vajon mit ábrázol. Hát nem sikerült mindegyik :) És minden tárgyról meg kellett próbálni kitalálni, hogy vajon mi is az.

b írta...

20 perc van hátra a filmből, de nagyon nem vagyok elájulva tőle :S

Fant írta...

Ez nagyon érdekes lehetett azok alapján, amit mesélsz... A márkát a motorháztető alapján? Nem semmi... Én sem találtam volna ki, az biztos. Érdekes dolog ez, akik nem látnak kénytelenek a többi érzékszervükre hagyatkozni, de azokkal élesebben tudhatnak érzékelni, mint mi...
Köszi a beszámolót! :)

Névtelen írta...

Az egész eleje ott volt a kocsinak :) Én kisfityóra tippeltem a lámpák alapján. De ha legközelebb megyek (mert megyünk még) :) akkor meg is fogom kérdezni. Viszont a motorkerékpárat nem ismertem fel, ill. nem hittem el, hogy az nem gyerek bicigli :) Ez azért vicces, mert jó néhányat már fogdostam majd minden oldalról :)
De a kiállítás jó, ajánlom mindenkinek, aki arra jár. Úgy tudom meghosszabbították júniusig.

ades írta...

EZT A KÉPET GONDOLTAM MEG OSZTOM VELETEK http://3.bp.blogspot.com/_wstTDai4HKA/SQFGsTg24_I/AAAAAAAAC60/HWHqpNmKdCY/s1600/Vanessa%2BHudgens%2BTreats%2BFor%2BThe%2BFace.bmp

Névtelen írta...

Ades mit kell a képen látni? :S

Fant írta...

Hello! KÉP
Gondolom az a lényeg b, hogy Vanessa pózol valakivel :) Az angol feliratot persze nem értem :)

ades írta...

HÁT AZ A KÉP VANESSARÓL A KEDVEC SZÉPSÉG SZALONYABAN ÉS RUHABOLTJÁBAN KÉSZÜL ÉS A TULAJDONOSAL VAGY AZ ÜZLET VEZETÖVEL POPZOL

Névtelen írta...

Jaaa! Értem és köszi :)

xdittax írta...

Halika!

Az az igazság, hogy tényleg pangás van...egyrészt abból kifolyólag is, hogy Dittuska is fáradt, és egyébiránt vannak más kötelezettségei is, és szórakozásai is, másrészt nektek is feltűnt, hogy most újból az ünnepek miatt szintén, kevesebb a hír, sőt!

De Fant majd megment minket a meséivel. Sajnálom, hogy tegnap már nem tudtam megosztani - ma megkapjátok, ne féljetek - csakhogy lakásavatón voltam, és sejtelmem sem volt, Fant mire készül. De remélem el tudtatok nélküle aludni - nekem sikerült:P

Puszi Nektek: Ditta×××

Névtelen írta...

Ditta lenne egy kérésem. Megnéznéd az oldalra kitett linkjeidet, mert nekem nem működik 1-2. Pl a Vanash-mittudoménmi :) Sajna a régi linkek elvesztek, mert már vagy 15x újra kellett telepíteni a gépet :(
És egy kérdésem is lenne. Nem olyan rég valaki belinket egy olyan oldalt, ahol volt egy Zac-ről szóló műsor 4 részben feltéve. azt nem fordítaná le valaki?
Köszi előre is.

xdittax írta...

b - segítesz a többi link "jóvátételében' is? A VABN-t kijavítottam, valóban bezavart az előtt már nem használt www, de kérlek szólj még, ha valamelyik továbbra sem működik, mindenképp kijavítom.

A Zac-ről szóló igaz hollywoodi sztori pedig már megvan, le vagyon fordítva, természetesen LinkLuvor által, csak még nem tudtam odáig eljutni, plusz a megfelelő időpontot várom. Ne haragudj, nem szándékozom sokáig elhúzni, de például most sem vagyok túlságosan sokáig ahhoz, hogy azt el tudjam rendezni, tudniillik vendégeskedés zajlik most is, és holnap is nálunk. Szóval ;o) kérdésére válaszolva, ez nálunk még nem zajlott le teljesen.:)

Fant írta...

Hello Ditta! :) Hát nagy duzzogva elalaudt mindenki :))) (Nehogy komolyan vedd! :) ) Lényeg, hogy jól érezted magad tegnap :) Kicsi hírpangás van, a németeknél sincs semmi érdemi infó, nade az lenne furcsa ha hír lenne, végülis, ez a pihenés ideje nekik is. Rá is szolgáltak bőven, ahogyan Te is Ditta, ne sajnáld, hogy tegnap nem készítetted el a mesekönyvet, mára jobb is lesz, végülis holnap munkanap, fontos, hogy kipihenje magát mindenki :)
Ha pedig továbbra is pangás lesz, majd megpróbálok utánajárni a cd eredményeinek is :)

xdittax írta...

Hmmm, Fant, tényleg minden csak nézőpont kérdése. Hihetetlen egy optimista alak vagy Te is! ×P

Köszönöm!^^

Névtelen írta...

Ok Ditta, ha valamelyik nem működik, szólok egyből.

Az lett az 5 oldalas fordítás LL-től? De jó!!! :DDD És persze hogy várok türelmesen, nem sürgetésnek szántam a kérdést. :)

xdittax írta...

Nem, nem, B, nyugodtan sürgess csak, ez a dolgotok! :) Én nem haragszok meg érte, egyáltalán, szóval csak tessék a körmömre nézni, és akkor semmiképp nem felejtem el legalább.;)