2008. dec. 30.

Zac Efron véletlen eledele

A legújabb hírek szerint, melyek talán az Óév utolsói lesznek, Zac Efron nemrég véletlenül pórul járt, s kutyaeledelt evett. Mindez hogyan történhetett?

A High School Musical csillaga bekapott néhány olyan falat aprósüteményt, amit kedvese Vanessa Hudgens hagyott az asztalon, aztán rájött, azokat lehet mégse neki vette, sokkal inkább kutyáinak.

Egy forrás elmondása szerint Vanessa Shadow-nak vett egy kis kaját egy elegáns házikedvenc boltban, a The Wagging Tale-ben, és otthagyta a pulton őket, de ezek közül mégis néhány végül Zac gyomrában végezte.

De állítólag azért Zac jónak találta a kutyaeleséget.:)

Ha mindez igaz, ha nem, a kis Zachy-nek nem ez volt az első alkalom, amikor valami furcsával táplálkozott, gondoljunk csak a nyers tojásokra, amit akár képes folyadékként is magába tölteni.

S még valami, attól függetlenül, igaz vagy hamis a szóbeszéd, egy valamit hadd szögezzek le gyorsan, a kutyakaja tényleg nem olyan rossz...tapasztalatból mondom! ;)))

Forrás: Zac-E.Com.

8 megjegyzés:

Netty írta...

Poor Zaccy...Azért Vanessának se az asztalon kéne tárolnia a kutyaeledelt...
hmm...én is szoktam furcsa dolgokat kajálni...talán egyszer még a kutyakaja is az utamba téved majd...:D Soha nem mond, hogy soha! Jó éjt!

b írta...

A kutyakaja büdös. Nem lehet megenni, csak ha nincs szaglása az illetőnek :S

Névtelen írta...

Kell Zac-nek mindent megennie!Öhm.. én is ettem már kutyakaját!és nem mind büdi!

Névtelen írta...

A magam részéről önszántamból nem kóstolnék meg nem emberi fogyasztásra készült kajákat:D Én csak macskakaját ettem meg nagyon régen, annak semmi ízexP

xdittax írta...

Lol, LL, szerintem egyikünk se önszántából próbálta ki. ×P Én se tudom már, hogy vettem rá magam, tudniillik én is csak ovis koromban eszegettem ilyeneket, és az is csak egyszeri alkalom volt. De éreztem illatokat, szagokat. Ahogy mind a mai napig is, viszont manapság már én sem rajongok az állati eledelek szagért. :)

Gondolom, azért Zachy se fog rászokni.;)

Névtelen írta...

csak nem!vagy lehet hogy a következő paparazzi képeken Zachy kutyakaját fog eszegetni.nem baj mi így is szeretjük

Névtelen írta...

Kutya kaja ide vagy oda, ez a kép nagyon kedvemre való - ahogy a pasi is!!!!
;o)

Névtelen írta...

a http://www.vanessaandashleyhsm.lapunk.hu/
szokta lopni a híreidet