2009. febr. 22.

Csak ez számít :)

Mint ahogy az általában lenni szokott, a dolgok rendre nem úgy alakulnak, ahogy azt Te szeretnéd. Miután jó ideig nem tudod rendesen vezetni és frissíteni a blogodat, ha lenne is időd, és megtervezed, mit s hogyan szeretnéd, mindig jön valami, vagy valaki, aki keresztül húzza számításaidat.

Gondolom sokaknak ismerős az érzés, nos, most velem szintén ez történt meg, persze ki tudja hanyadszorra. :) De hogy először is feltöltődjetek valami széppel és jóval - és persze én is - itt van egy remek interjú, amit a Fanbolt készített a kétlábonjáró szépséggel.(A párja is hamarosan érkezik!)
Tetszeni fog!

Igaz, hogy nem volt iskolabálod, Vanessa?
V: Igaz. Magántanuló voltam, tehát nem volt bálom – de a High School Musicallel részem volt benne. Nagyon élveztem a báli jelenet forgatását, és szerintem elképesztő látni a képernyőn.

Szomorú vagy, amiért nem volt bálod?
V: Nem igazán. A premierek utáni after-party-k a világ minden táján nagyon hasonlítottak a bálokra, mert ki kellett öltöznünk. Elég sok bálon voltam már – mind nagyon jó móka volt!

Hogy zajlik egy premier utáni after-party?
V: Szinte mindenhol szólt a zene és finom ételek voltak – és mindenki táncolt. Szerintem nem pont olyan volt, mint egy bál, de a barátaim ott voltak, és csak ez számít.

Úgy tűnik, kemény munkát jelentettek a HSM3 premierjei…
V: Ha-ha! Nagyon élveztem a premiereket, mert imádok utazni. Mindig is utazni akartam, és a High School Musical keretében ez elképesztő élmény volt.

A premiereken kaptatok szabadidőt?
V: Nem igazán volt időnk bejárni a helyszíneket, de mindenhol megkóstoltam a helyi ételkülönlegességeket. Imádtam. A svéd húsgombóc volt a kedvencem. Nagyon finom!

Van kedvenc nyaralóhelyed?
V: Nos, ez attól függ, milyen nyaralásról van szó. London tökéletes hely a vásárláshoz, de imádom a tengerpartokat. Nagyon pihentető a homokos parton ülve hallgatni a hullámok hangját. Imádom a napsütést, a forró helyeket, tehát szerintem ma valami egzotikus helyre utaznék. De ez holnapra változhat!

Hogy írnád körül magad?
V: Társaságkedvelő vagyok, de ugyanakkor elég személyes. Szerintem ez attól függ, milyen napom van, néha nyíltabbnak érzem magam, mint máskor. Céltudatos vagyok. Jellemző rám a szenvedélyesség, a hűség és a figyelmesség.

Bizarr érzés újságokban és magazinokban látni magad?
V: Őrület tudni, hogy a legtöbb dolog, amit a sajtóban olvasol magadról, nem igaz. Bizarr, hogy emberek időt szánnak arra, hogy ezeket a történeteket kitalálják. Sokkal több erőfeszítésbe kerül, mintha az igazságot írnák meg, egyáltalán nem értem. Ez a hírnév egyik bizarr oldala.

Melyik a legfurcsább hazugság, amit a sajtóban olvastál?
V: Egyszer olvastam egy pletykát, miszerint letartóztattak egy hollywoodi bulin. Hatalmas, részletes történet volt, de mikor a cikket írták, teljesen más országban voltam. Őrület!

Egy történet szerint valaki megpróbált megtámadni titeket Zac-kel Londonban…
V: Ez sem igaz! Nem támadtak meg minket. Épp kijöttünk egy színházból, egy kocsi felé tartottunk, amikor egy férfi botladozott arra, és belekeveredett az egészbe. Köztünk ragadt, valaki fotózott, és úgy tűnt, mintha részeg lenne.

Ijesztően hangzik…
V: Őrült éjszaka volt. A férfi csapdába esett az ajtónál, és azt kiabálta, hogy „Normális vagyok! Normális vagyok!” A testőrünknek kellett az út széléhez segítenie, de valaki arcon ütött a felfordulásban. Baleset volt.

Mennyire vagy büszke a HSM3-ra?
V: Nagyon büszke vagyok erre a filmre. Nagyon jó móka és hihetetlenül izgalmas volt a HSM3-at forgatni. Ez a köszönetünk a rajongóknak, amiért megnézték az első két részt – ez adott lehetőséget nekünk, hogy egy lépéssel még nagyobbat és még jobbat alkothassunk. Kirobbanóan jó volt.

Hogyan befolyásolta a munkádat a Zac-hez fűződő kapcsolatod?
V: Nos, ez a harmadik közös filmünk, és együtt, színészekként nőttünk fel. Szerintem ez a képernyőn is látszik. Ez előny, mert nem félünk új dolgokat kipróbálni a kamera előtt. Sokkal kreatívabbak vagyunk, mert kényelmesen érezzük magunkat együtt.

A többi szereplővel is közelebb kerültetek egymáshoz?
V: Persze. Az összes szereplő közel került egymáshoz, és annyira jól ismerjük egymást, hogy nem félünk új dolgokat kipróbálni. Nagyon kényelmesen érezzük magunkat együtt, és elképesztő, hogy közösen nőttünk fel a kamerák előtt.

Énekelsz, táncolsz és színészkedsz – de melyiket szereted jobban?
V: A tánc nagy részét képezte az életemnek, de nem tartanám magam táncosnak. Imádok énekelni, a zene mindig is nagyon fontos volt számomra, de a színjátszást is élvezem.

Mit szeretsz a zenében?
V: Imádok a stúdióban lenni, színpadon énekelni, előadni. Nagyon jó móka. Minden másodpercét szeretem – és hogy így megmutathatod, ki vagy. Imádom, hogy a rajongók világszerte ilyen szenvedélyesek, ezért szeretek előadni, miközben hallom, hogy az emberek velem énekelnek a különböző országokban. Elképesztő érzés, mikor ez történik. Mintha egy nagy család tagja lennék.

A te zenédet mi inspirálja?
V: Minden dalomba beleélem magam, és a körülöttem történő események inspirálnak. A zeném az életem különböző területeit öleli fel. A Gone With The Wind az egyik dalom, amely nagyon sokat jelent nekem, mert alapvetően elmeséli, hogyan nőttem fel. A fejem még mindig a nyakamon van, de többé nem vagyok az a kislány. Ez tetszik.

Ugye nem adod fel a színjátszást?
V: Semmiképp! A filmek és a színjátszás is nagyon jó móka. Imádok különböző karaktereket megformálni, különböző műfajokban játszani. Ez mindig nagyon érdekes számomra. Igazából nem hiszem, hogy tudnék választani a zene és a színjátszás közül, ezért olyan elképesztőek az olyan dolgok, mint a High School Musical. Nem lehetnék boldogabb – vagy szerencsésebb!

A bejegyzésben mellékelt képek V-ről még február 15-én készültek, miközben éppen tankolta kölcsönzött Porschéját.

Fordította: LinkLuvor.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

ez milyen interjú?

Fant írta...

Semmi gond, Ditta, türelmünk végtelen veled szemben, ez vigasztaljon :)

Az interjú: minden szempontból kiváló.
A legjobb, hogy végre tisztába teszi Vanessa ezt a megtámadásos históriát - szokás szerint csak félig volt igaz minden eddigi ezzel foglalkozó riport.

Fant írta...

Névtelen - ez milyen kérdés?!

Névtelen írta...

úgy értettem h melyik újság készítette! de már látom, hogy ott a hír elején. bocs

Fant írta...

Kérdés tisztázva tehát - helyes.

Andi írta...

Nagyon jó interjú - köszi LL :)