2009. febr. 4.

Hova-hova, Zachary?

Hova-hova, Zachary, merre visz az utad?

Ezt egyelőre tényleg csak Tőle kérdezhetnénk meg, mivel ezidáig senki nem szerzett arról tudomást, melyik várost, esetleg országot, netalántán kontinenst pécézte ki magának a 21 éves szívtipró. :)

De az tuti, hogy valahova repül, ráadásul egyedül, mert kedden, azaz tegnap nagy magányosan, de jó közérzettel és egy helyes kis kalappal a fején sétált keresztül a Los Angeles-i LAX reptéren és hagyta maga mögött az Angyalok városát.

Ha azt nézzük...

Najó, tudom, nem ez a világ legviccesebb és valószínűleg a legrejtélyesebb dolga, de azért elég megmosolyogtató és elgondolkodtató a helyzet. Mégiscsak pont egy nappal később jelent meg a reptéren Kedvese után. Vajon, Zac munkaügyben tart valahova? Azért elég valószínűtlen, hogy legutóbbi filmjét a HSM3-t promótálná(még mindig)... de akkor mégis hova repül a sármőr(bár variációim már születtek)? :)

Be kell érnünk annyival, hogy majd kiderül - ahogy az is kiderült mára, Vanessának hova vezetett az útja - de azért izgatottan várjuk, hol bukkan fel legközelebb a Miszter. :) Persze, fő a biztonság.

És amíg a válaszra várunk, nézzük meg a készült képeket!

2 megjegyzés:

vivcsi93 írta...

Hmmm mily furcsa véletlen....vagy nem? :) Mindenesetre izgalmas a dolog!

Névtelen írta...

Ezek szerint holnapra kiderül, Ő hová ment? Egyébként sikerült beazonosítanom a kalapját...V-ét sehol se találtam, de Z ezt legutóbb Turks & Caicosról visszaérkezvén hordta:DD