2009. febr. 17.

Porsche, Pace

Már "túl vagyunk" 2009 Valentin-napján is, de mára már azt is tudjuk, legalábbis részben, hogy ünnepelték a szeretet/szerelem napját Amerika(i) kedvencei(nk).

A High School Musical párost is megörökítették a Los Angeles-i lesifotósok, igaz még így sem kaptak túl személyes képeket. Zac Efron-t és Vanessa Hudgens-t csak egy autóban sikerült lekapniuk február 14-én. Az a bizonyos jármű pedig nem volt más, mint egy Porsche Cayenne, amit ugyan ekkor Zachy vezetett, valójában Vanessa bérelte. Azt nem tudni, mennyire időre, hosszabbra-rövidebbre, de valószínűleg addig marad, amíg meg nem "gyógyítják" tavaly születésnapjára kapott fekete, kabrió Audiját, amiről még mindig nem ismeretes, mi történt vele. De nem a kocsi a fontos, hanem, hogy a lányka jól van. :)


És hogy minden valószínűség szerint sejthetjük, Zanessának remek Valentin-napban volt része. De ha ennél többet szeretne valaki, a Celebuzz beszámolt arról, mivel töltötték estéjük egy részét...

Mr. Efron és Miss Hudgens ugyanazt a Dél-Kaliforniai éttermet választották, a romantikus Hollywood-i búvóhelyet, a Pace-t, ahol Zefron nagykorúságát ünnepelték meg tavaly októberben.

"Nagyon gyengédek voltak, és fogták egymás kezét." - mondták az étteremből. "Azt választották, hogy egymás mellett ülnek, mintsem, hogy egymással szemben."

Ami még napvilágra került, hogy az Úr vörösbort fogyasztott egy piros, flanel ingben, míg 20 éves kedvese, Vanessa szintén a szerelmesek színébe, pirosba bújtatta magát.

Képeket a kocsikázó Zanessáról ITT találtok! Cute!^^

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ezek szerint minden bizonnyal gyönyörű piros napjuk volt.:)
Ugyan a drága lányka neve nem Piroska,és persze az úr sem "Farkas".:)
De piros naphoz :piros ruha,piros ital,piros virág,és persze egy piros szőnyeg is dukált volna még!:))

Andi írta...

Oh-so-sweet :)

A pirosok találkozása enyhén szólva - már-már gyengéden vadító....:)

Ez a Porsche nem egy és ugyanaz azzal, mint amivel már korábban is -
2008.08.23.-án kedvese házánál
lekapták Őket?

xdittax írta...

Huh, Andi, arról a Porsche-ról teljesen megfeledkeztünk, de nem, nem ugyanaz, utána jártam. teljesen más a formája, ha a popsijukat nézed, teljesen mások. :)

De nagyon ügyes vagy, és szemfüles!

F.Énk pedig nagyon szellemes, mint mindig! <3

Andi írta...

Köszi Ditta, hogy megnézted és igazad vagyon :)
Ó az a popsi :) Gondoltam, hogy valami nem igazán kerek benne, bár a mostani képeken inkább az elől nézet dominál a régebbinél meg persze totálisan a hátsó fertály :)