2009. febr. 22.

Pre-Oscar Night

Péntek óta biztos: Zac Efron és Vanessa Hudgens ott lesz az idei 81. Oscar Gálán és reáadásképp nem csak azon az előkelő vörösszőnyegen gyönyörködhetünk majd bennük, hanem a színpadon is élvezhetjük előadásukat!

A díjátadó ceremónia házigazdája, Hugh Jackman mostmár számos helyen, interjúban ( A Current Affair; CNN; The Oprah Winfrey Show ) konfirmálta, hogy a HSM filmek népszerű és tehetséges duója bizony részt vesz egy-nem-is-akármilyen énekes-táncos produkcióban az csillogó est folyamán.

Így hát nem is csoda, ha ma reggel sokunkat az a jóleső izgatottság és egyben enyhe türelmetlenség ébresztett. :)

Persze minden valószínűség szerint hasonló érzések dúlnak Zanessában is, nemde? Pláne, hogy már egy elő-Oscar partin túl is vannak. (Megjegyzem én is...:P Najó, azt inkább amolyan farsangi bulinak nevezhetnénk:))

Szóval a pár péntek estéjét a Cecconi’s étteremben töltötte, vagy sem, sajnos e téren az információk eléggé ellentétesek. Vannak oldalak, akik a Bel-Air nevű bárt jelölik meg, de ezek a tévedések csak azért vannak, mert már aznap este is egész Hollywood mulatott. Egészségükre!


Ráadásul innen való távozásuk után, vagy még megérkezésük előtt Zac és Vanessa kettősét a Hard Rock Café-ból távozva is megörökítették a városban nagyban tevékenykedő lesifotósok, amit nem is akárhogyan tettek.

Zanessa ugyanis sietősen hagyta el vacsorahelyüket, gyorsan szedték kis lábukat és futottak. Sőt, Vanit ebben még elbűvölő magassarkú bokacsizmája sem akadályozta; láthatólag mindketten jól szórakoztak. :) Supercute!^^


Nos, mi mást kívánhatnánk Nekik a ma éjszakára is? Legyen bámulatos, és tele életre szóló élménnyel! Egy Oscar Gála nem mindennapi esemény, szóval Zanessa: csak hajrá! :)
Sajnos, én nem tudom megoldani, hogy egyszerre legyek a gépem előtt és a TV előtt, de még így is Veletek együtt fogom végig izgulni és végig élvezni az élő közvetítést! :) Tűkön ülök!

+ 6 kép: Zanessa egy elő-Oscar partiról távozik - 2oo9.o2.2o.
+ 6 kép: Zanessa a Hard Rock Café-ból távozik - 2oo9.o2.2o.

Forrás: ZA Angel's; Celebrity Gossip.

12 megjegyzés:

Fant írta...

Mit is kívánhatnánk nekik még? :) Ejtsék ámulatba a világot - újra!
Az, hogy fellépni hívták őket, bizony hatalmas elismerés, egyben óriási lehetőség - ha a legjobbjukat nyújtják újabb embereket állítanak maguk mellé, szóval hajrá! :)
Game on! Hogy stílszerű legyek :))

xdittax írta...

Tökéletes voltál, Fant! :)

Fant írta...

Ó :))

Fant írta...

Figyelem!!! Az első kiszivárgott kép - hogy mi készül odaát estére!!! Egyben végtelenül e bejegyzéshez vág - így hát Ditta időzítése több, mint tökéletes! :)

Nézzétek mindenképp! :))

ades írta...

Igen ez forró amúgy gondoltam leírom hogy egy Robert pattinson oldalon olvastam hogy zac és robert beszélgetek nem nagy dolog de azért érdekes

Fant írta...

Biztosan az Oscar átadásáról folyt a szó köztük - mindketten díjátadók lesznek az este folyamán :)

xdittax írta...

Nem találok szavakat, pedig ez még csak egy kép, és mi lesz éjszaka? Egy egész produkció!! Már előre tudom, a szívem teljesen rakoncátlankodni fog! Hogy egy ideig nem kapok normálisan levegőt, az egyszer biztos. Istenem, csak tartanánk már ott! :)))))))

Fant írta...

Olyan ez, mintha a mesék válnának valóra :) Mekkora jelenet lesz ez, képzeljük el, hihetetlen, hihetetlen - ehhez képest az agymenéses meséim labdába sem rúghatnak, a valóság jóval elképesztőbb ezúttal mint bármilyen, akármilyen színesre sikerült mese :)))

Andi írta...

Sziasztok!

Még, hogy forró....éget és perzsel...igen tüzes egy pillanat...:) Wow, ez igen:)

Még röpke néhány óra - ééééés :)))

Névtelen írta...

Istenem dejó lesz... Már annyira várom!! Két helyen is veszem a biztonság kedvéért. :P De élőbe nem tudom megnézni mert holnap suli... :@ De majd holnap ha hazaérek... :P Mindenkinek jó Zanessázást éjszakára! Puszi Nektek! Fru

xdittax írta...

Én is majd megyek aludni, bár nem hiszem hogy nagyon könnyedén el tudok majd aludni! A fölkelés annál könnyebben fog menni. Már nagyon rá vagyok készülve:) De előtte még útra kelünk más tájakra is;)

Köszi szépen, Fru, és ne félj, mindenképp látni fogod, az internet is tuti tele lesz majd vele!

Légy jó, és holnpra szép napot: Ditta×××

Névtelen írta...

zaangels sucks. audrey hates vanessa and is a horribel zac fan.