2009. nov. 6.

Nylon Party: Zac Efron

Lévén, hogy a szívtipró Zac Efron az amerikai Nylon Guys magazin 2009-es novemberi számának címlapján szerepel, a hónap elején tartottak egy "estet", ahol a színész arcával díszített újság megjelenését ünnepelték. :)

November 4-én, azaz szerda este a nyugat hollywoodi XIV nevű klubban örültek a magazin útnak indulásának, amelyben még jobban megismerkedhetünk a rendkívül magabiztos és talpraesett 22 éves sráccal.

Zac tiszteletére a jó barátok is megjelentek: kedvencünk az estét Brittany Snow-val és kedvesével, Ryan Rottmannel, valamint Ashley Tisdale-lel és barátjával, Scott Speerrel töltötte.

További képek a Mr-ről és pereputtyáról ITT!

Forrás: Celebrity Gossip.

6 megjegyzés:

(f.é.) írta...

Helló!

Hát Dittám,neked mindig igazad van,ezt meg kell hagyni!:)
Ennyi nylon egy rakáson,tele van már a padlásom!:))

b írta...

Elég fancsali volt a partin a Mr. Mosolygósabb csak sms/emil hatására lett :)

Fant írta...

Nylon-ból sosem elég :)) Amolyan laza kis összejövetel lehetett ez de elég uncsi, ahogy elnézem :)
Igen, valószínűleg nagyon várta valaki üzenetét :)

LL írta...

Z-ről tudjuk, hogy olyan szerény, hogy azóta se érti szerintem, miért ünnepelték meg az újság megjelenését :D

Olyasmi, mint egy sima kis buli, csak hivatalos és talán kevesebb a résztvevő, egy ember legalábbis szemmel láthatóan nagyon hiányzik :))

Fant írta...

Érdekes dolog a MAOW kapcsán itt. Ezek szerint fix a november 25-i nagyon limitált nyitás, de decemberben fokozatosan kinyílik a film, egyre több moziba küldik, ez egy érdekes taktika. De a MAOW-nél nagyon célravezető lehet, úgyhogy egyelőre úgy tűnik jól dolgozik a forgalmazó.
Újabban ugyebár ez már fél siker.

LL írta...

Az egyetlen dolog, ami nem tetszett az egész MAOW-projektben igazán, a limitált nyitás volt, de örülök, hogy egy ilyen csellel ezt is megoldják. Biztos vagyok benne, hogy nem veszteséges semmilyen szempontból, sőt :))