2009. nov. 4.

Szeretni való találkozás

Mr. Szívdöglesztő mindössze november 1-én tette egyesült államokbeli földre tappancsát, máris tapasztalnia kellett: semmi sem változott - Los Angelesben hemzsegnek az utcai fotósok, és történetesen; imádják őt.

Viszont még valami mindenképp nem változott: ez pedig a barátság.

S épp ezért a szeretni való Zac Efron rögtön másnap elautózott szeretni való autójával szeretni való étterméhez, a Paty's-hez, hogy szeretni való barátjával találkozzon, Ashley Tisdale-lel.

A 22 éves színészt és a 24 éves szőke színésznőt hétfő délután kapták le a paparazzók, amint a Toluca Lake-i kajáldából kisétáltak egymás oldalán. Nagyon régen látták már egymást, még a nyáron, ha minden igaz, úgyhogy csak úgy, mint a vancouveri újraegyesülésnél, itt is bizonyára remek hangulat volt és sok beszédtéma adódott. Plusz végre egy-két ölelés :)

Ebéd az én Zacharymmel!!! Bárcsak Nessa itt lett volna! Túl régen volt.” - írta később Miss Tizzy saját Twitter lapján.



Képek a két Vadmacskáról ITT!

Forrás: Just Jared Jr.

5 megjegyzés:

Fant írta...

Ennyi szeretni való dolog csakis egy szeretni való bejegyzésben lehetséges, a szeretni való blogon, a szeretni való Szerkesztőnktől :))

Jó ezt olvasni, látni, nem üres jófejségek, amiket állandóan nyilatkoznak ha egymásról kérdezik őket, hanem a valóság, ezt persze tudjuk jól, de jó látni mindig :)

Biztosan rengeteg lehetett a megbeszélnivaló, mindkettőjük körül történnek a dolgok, úgyhogy jó hangulatban telhetett az ebéd :)

(f.é.) írta...

"Találkozás egy régi szerelemmel"
nekem most ez ugrott be,tudom-tudom.:))

A hűtőmben van pár krémes,rímem tudom kissé rémes.
"Barátom" most kissé mérges,szeretném,ha enne krémest!!:)
Mérge gyorsan elszalad,jókedve is megmarad.:)

Tehát ebéd után jó a desszert.:))

Fant írta...

Méreg ki, jó kedv be, és a krémes is csak gondolatban fogyott el :)) Köszi f.é. :)

A rím tejesen jó volt :))

b írta...

Láttátok erről az x17-es vidit? Aranyos, amilyen szórakozott Z :))

Másfelől viszont bicskanyitogató a papsok pofátlansága! :( Ami a frissebb vidiken van (ill a képekről is kiderül), hát valami borzadály...

Névtelen írta...

Egy videót láttam, b, de szerintem nem a pofátlan paparazzósat.

Egyébként mostanában náluk a nagy találkozások ideje van, az előbb hokimeccs, most ez :) Nagyon jó látni, Mindenki szeretni való :D

És megszereztem az InStyle-t, jól gondoltam, az amcsi interjú fordítása, ezzel mutatták be "hivatalosan" V-t az olvasóknak, ami mindenképp pozitív, ha nem is a legtartalmasabb újság, de nem kerül bele az, aki nem tud tényleg jól öltözködni.