2009. nov. 3.

Viszlát Vancouver!

Mr. Vancouver, aki nyár óta a kanadai levegőt szívta, végre hazaért otthonába, persze nem fog tudni nyugton maradni. :)

Újra csak egy Kate Moss pólóban szúrták ki Zac Efront, amint a vancouveri reptérről vasárnap délután(november 1-én) útjára indult, hogy megérkezzen a los angelesi LAX repülőtérre.

A 22 éves színész a "Charlie St Cloud halála és élete" című drámát forgatta a városban, Amanda Crew-val, Charlie Tahannel, Chris Massogliával és Kim Basingerrel.

A film "búcsúbuliját" október 19-én tartották Watermark étteremben, ahol nem csak a stábtagok, és nem csak Grabeel testvérpár vett részt, hanem természetesen Vanessa Hudgens is. A párt rajtakapták, amint ölelkeztek és csókokat váltottak az óceánra néző teraszon, és Hudgens kedvese ölében ült. Éjfél körül, a jelenlévők megnézhettek egy előzetest a filmhez - és egy bakiparádét is, ami mindenkit megnevettetett.

Azonban persze a Halloweent sem hagyták ki megünnepelni, bár semmilyen kép nem tanúskodik róla, a pár Lucas Grabeel-lel, valamint az ausztrál párral, Ryan Phillippe-pel, és kedvesével Abbie Cornish-nal mókáztak, aki Vanessával dolgozik együtt jelenleg a "Sucker Punch" című akciófilmen.

Képek még a vancouveri reptérről ITT, a LAX-ról pedig már ITT!

Forrás: Just Jared Jr.

9 megjegyzés:

Fant írta...

Az biztos, hogy jobban nem is járhattak volna Vancouver-nél, abszolút nyugisan és zavartalanul ellehettek és élhették az életüket a munka mellett, igazán jó hónapok vannak Z mögött :)

Egyébként a MAOW-el kapcsolatban jól értem ebben a cikkben, hogy a bemutató dátumát módosították december 11-re?

(f.é.) írta...

Hahó,ma esett ám a hó!:))
Dögös a csóka meg kell hagyni,nálunk persze meg kell fagyni.:))
Na de arcunkra a mosoly nem fagyott,mert bennük-e párkép mély nyomot hagyott.:))
A szemcsije is nagyon laza,no meg a lábán a piros csuka.:))

;o) írta...

HaliHÓ! Szóval esik a hó! Bizony olvastam róla a "hó-adón"! Akkor nektek már jó....persze csak ha megmarad a hótakaró.

Fant valóban azt írja, hogy a december 11-i bemutató időpontot visszahívták. November 30-án Austinban lesz viszont egy filmfeszt, ahol bemutaják a filmet, nov 9től lehet rá jegyet venni -te is vehetsz online ;o)!
A rendezvényen ott lesz Z és Linklater is.

;o) írta...

Jaj ne haragudj, nem visszahívták! You have right!

Fant írta...

Látom csak én nem tudok rímelni itt :)) De hiába, a Mesélő nem lesz sosem Verselő :))

Értem, köszi ;o)! Világos, világos, a december 11 az új időpont ezek szerint, a november 25-öt hívták vissza. De ezzel a filmfesztel ez így már érdekessé válik. Még ha a fesztiválos bemutatókkal lassan tele is a padlás.
De talán több idő jut így a promócióra, és annyira nem is nagy a időponteltérés.

Névtelen írta...

o de jo ezeknek az embereknek hogy már elözetest is láthattak meg bakikat:D
ashley-vel egy kérdés hogy most miért lett ujra szöke? (ami melesleg jol ál neki:D)uj film miatt? aki tudja irja meg elöre is köszönöm
xoxo laura

Névtelen írta...

Laura, úgy tudom, hogy Ashley "egy új projekt" miatt szőke megint, szóval szerintem igazad van.

Szerintem különösebben nem nagy eltérés, lehet, hogy meggondolták magukat, átszervezték a promót, és beletették a filmfesztivált is :) Végül is minél több kritikus látja a filmet, annál jobb :D

;o) írta...

Szőke vagy sem, remélem a következő projekt sikeresebb lesz!
Tényleg, mire készül? Mi lesz?

Fant írta...

Hát jó LL, meggyőztél, osztom a pozitív szemléleted :) Igazad van, tényleg nem nagy eltérés az időpont. Csak kicsit a filmfesztiválokkal úgy vagyok, hogy volt olyanon már szerintem eleget a film. Másrészt annyiból jogos lehet, hogy ez a fesztivál nagyon közel van a bemutató időpontjához, így sok kritikus direkt külön figyelhet rá. :)

Nem tudom ;o), hogy mi lehet a következő lépése, az imdb nem nevez meg semmi újat. Bár van ott egy címtelen projekt.