2009. nov. 15.

Washingtonban a MAOW!

Az alatt a jó pár nap alatt, amíg szinte teljes mozdulatlanság jellemezte a blogot, az élet épp ellenkezőleg zajlott a tengerentúlon.

Vegyük például: a héten felgyorsultak az események Zachary Efron karrierében, és az eddigi LA-i "semmittevést" egy kis munkálkodás váltotta fel.

Kezdve azzal, hogy múlt hét szombaton ruhapróbát tartott délután egy Los Angeles-i stúdióban, néhány elegáns szerelést kipróbálva a közelgő hivatalos eseményekre. Dolce & Gabbana öltönyt valaki? :) Vagy Burberry-t? :D

Másnap, hogy kiderüljön, sürgős volt bizony az a néhány ruhanemű, a 22 éves színész repülőre ült, és a fővárosban, Washingtonban ért földet. Öltöny kipipálva - még megvan. :)

Zac azért érkezett a városba, hogy a hamarosan bemutatásra kerülő új filmjét, a "Me and Orson Welles"-t promóciójába kezdjen partnerével, a hullócsillag Claire Danes-szel és direktorukkal, Richard Linklaterrel.

Kedden ugyanis a Fehér Házba vizitelt a hármas fogat, hogy a művészeti programok tanítása mellett szólaljanak fel.

Mindenkit csodálok, aki a köz javára szenteli életét. - nyilatkozta egyes források szerint Zefron.

Aznap este, tehát november 11-én a AMC Loews Georgetown színházban mutatták be közös filmjüket, de a vetítés előtt Zac még néhány szerencsés rajongótalálkozást is beiktatott a Ritz Carlton-ban, Georgetownban, de látták Claire társáságában a a St. Gregory Hotel-ben is falatozni. :)

Természetesen készült interjú az ijfú szinésszel és közös tévés produkció is a washingtoni kirándulás alatt, ezekkel még találkozni fogunk a jövendőben. :)

Addig is kellemes délutánt Minden Kedves Olvasómnak!

Forrás: Just Jared Jr; ZA Angel's.

12 megjegyzés:

Fant írta...

Öltöny jöhet, kellene egy új :)) Habár úgy érzem egy kevésbé neves márkával kell megelégednem adott esetben :)) A Z-é nem rossz, habár én sötétebb színűt vennék alapvetően :)

Viszont a Fehér Házba való bejutás óriási dolog, el sem tudom képzelni, hogyan sikerült elintézni. Az maga szerintem méltó a filmhez.
Az interjúval kapcsolatban már elég vegyes érzéseim vannak, de mindent a maga idejében ugyebár :)

Z kicsit lazított aztán ezerrel munka :)

Ditta, nagyon frappánsan összefoglaltad az elmúlt pár nap eseményeit :)

b írta...

Hullócsillag Claire Danes?
Valóban jül megoldotta a feladatot Ditta :)) Köszi neki!

Ma ismét érdekes HSM3 tárgyakat láttam. Elemlámpa, ajakfény. De láttam HM dezodort is, ettől kicsit eldobtam az agyam :\

Fant írta...

Újabb részlet a MAOW-ből, itt! Szerintem LL hirtelen előre fogja venni a listáján :)

Ami egy kicsit fáj, az az, hogy a The Sun közölte le először elvileg :)) De végül is, mindegy, kivételt erősítő szabálynak tekinthetjük :)

HSM elemlámpa? Megáll az ész, bár lassan semmin sem kell igazén meglepődnünk. Azért érdekes, hogy a film már régen kiment a mozikból és a kapcsolódó cuccokra még mindig ekkora a kereslet.
HM dezodornál meg nem tudom igazán hová lehet fokozni még, talán tusfürdő lesz még.

A hullócsillagon kicsit én is meglepődtem :)

b írta...

Persze a csipsz mellé odafér :S Egyébként még valami parfüm féle volt különböző színekben, de ezeket inkább olyan húsvéti locsolókölnik -félének képzeljétek.
Az ajakfény valójában egy szett. 6 db különböző színű - gondolom ízű is - van 1 fémdobozban, és mindegyiken egy szereplő képe van. Ez sem volt semmi. Először azt hittem találtam nektek színes ceruzákat, mert olyasmi volt a doboz.

LL írta...

Komolyan igyekszem a fordokkal, de jó a megérzés, az új videót előreveszem :D Z-nek pedig minden jól áll :))

A Fehér Házas videóval kapcsolatban - amit még mindig nem hallgattam végig, de ma este sort keríthetek rá :))) - olvastam negatív felhangú visszajelzéseket is, elvileg Z-t úgy mutatják be, mint Mr HSM, vagy ilyesmi.

Szerintem is igényes összefoglalás :)

Claire egyik filmjében, a Csillagporban egy hullócsillagot játszik, innen a név, b :)

A kapcsolódó tárgyakkal a Disney-nek a csillagos ég sem határ ezek szerint. Azért kíváncsi vagyok, hogy előrukkolnak-e valamikor az f. é. által emlegetett lábassal :D

Fant írta...

Igen LL, a CBS interjúban a riporter Mr. HSM-ként mutatja be Z-t, igazán nekem nem meglepő kategória, habár mondjuk ez egy komoly csatorna, furcsa ezt így hallani. De annyira nem probléma szerintem, az interjú többi része ha tartalmasabb akkor elnézhető.

A fordokkal csak nyugodtan :)

Szerintem amúgy Ditta egy számos mesét is feleakkora terjedelemben le tudna rendezni, mint én :))

xdittax írta...

Köszönöm a bejegyzést illető dicsérteket, aranyosak vagytok. Néha szerencsére elég néhány szó, máskor viszont jöhetnek az ódák, tudjátok. :)

A hullócsillagra LL megadta a tökéletes választ. Tudom, hogy egy bizonyos értelemben negatívan értelmezendő, de ha valaki a Csillagporhoz kapcsolja, szeretni fogja. :)

Ja, és Fant - naná hogy le tudnám - kihagynám a számokat, azok a tieid. :P

Pusziií!

Fant írta...

Igen Ditta, mikor mit ad a szitu, mindenhogy jó :)

Azt a filmet nem láttam még, ezért furcsállottam én is, de így már világos.

Kihagynád a számokat? :)) Na igen, az is egy megoldás :))
Amúgy nem felejtettem ám el a felvetést a hármas meséről, remélem te sem ;))

b írta...

Valóban úgy mutatja be a riporter, hogy Mr HSM. MEgmondom őszíntén, hogy nekem egy kicsit nem tetszett. És eszembe is jutott, hogy vajoin szegény Z meddig fogja békésen - rezzenéstelen arccal - tűrni az ilyet. Bár lehet, hogy azért tett ilyet a riporter, mert egyébként nem ismerték volna fel a nézők? :S

Köszi a felhomályosítást a hullócsillagra :)

Az ilyenek után a lábast én is vaárom, mikor jön szembe :DD

Andi írta...

Sziasztok!

Héló bocsi, de el a kezekkel a várva várt lábosomról :)
Nem mintha nem osztoznék szívesen az ötleten :))
Gondolom nem csak egy darabot nyomnak majd belőle :))

Fant írta...

Tényleg a lábos Andi szabadalma :)) Hát ahogy elnézem itt sorra a termékeket, meglehet, hogy Karácsonyra meglesz a lábos is :))

B, szerintem bármennyire is nem elegáns a dolog, egyelőre jogos a megszólítás tulajdonképpen. Végül is még nem dobott nagyobbat a HSM-nél, így lehet vele a riporter talán, de itt a lehetőség a MAOW-el, hogy megnőjön a szakma szemében. Meg aztán lehet, hogy nem is pejoratív célzatú volt a felvezetés.

Andi írta...

Köszi Fant:))