2010. jan. 17.

Critics' Choice Movie Awards 2010

Péntek este, január 15-én tartották meg 15. alkalommal a rangos Critic’s Choice Movie Awards díjkiosztót, a Hollywood Palladium-ban, Los Angelesben, olyan hírességek részvételével, mint Diane Kruger, Julianne Moore, Morgan Freeman vagy Quentin Tarantino.

De a mi csillagunk, Zac Efron is részt vett a gálán, ahol ismét díjkiosztó szerepben tündökölt. A 22 éves színész, egy elegáns Lova öltönyben a "Star Trek" és az "Avatar" hősnőjével, az elbűvölő Zoe Saldanával adta át a Legjobb Dalnak járó díjat a "Crazy Heart" című filmben elhangzó "The Weary Kind" című betétdalnak, melyet T Bone Burnett és Ryan Bingham szerzett.

De az egyre rövidebb hajjal sportoló Zefront nem csak ez a bájos színésznő vette körül az este, ha már nem volt jelen párja, hanem például Claire Danes, és Abbie Cornish. Így sejthető, hogy a fényes este remekül telt el a kedves ismerősök, és az újonnan megismert arcok között.

Erről a következő képek is tanúskodnak. A vörös szőnyegről készült képeket ITT, magáról a show-ról ITT, valamint a backstage fotóit ITT tekinthetitek meg!


Érdekességképpen pedig, Zacet megérkezésekor kifaggatták azokról a napok óta interneten keringő pletykákról, hogy ő is esélyes a Pókember 4. részének főszerepére, miután a napokban Tobey Maguire, s vele együtt egyébként a rendező is kihátrált a folytatásból.

Őszintén szólva nem tudom, mik az esélyek. Feltételezem elég soványak. Ez még nagyon távoli, de ha megvalósulna, valóra vált álom lenne. Melyik fiatal színésznek nem?” - reagált várhatóan az ifjú tehetség.

Forrás: Just Jared.

8 megjegyzés:

Fant írta...

Elegáns volt igaz, nekem mondjuk úgy tűnik, mintha a nadrág szára egyre szűkülne lefelé, vagy rosszul látom? :)

A Pókemberes pletyka azért kaphatott szárnyra különben, mert újból kezdik a történetet és középiskolás lesz a főhős, ezért azon kombinálnak, hogy Z, vagy hozzá hasonló korú színész lesz a főhős. Megjegyzem, a projekttel a legjobb ami történhetett, hogy Tobey Maguire kiszállt (kiszállították) belőle, szerintem ő eleve egy tévedés arra a szerepre :) Kíváncsi lennék Z-re mint szuperhős, de, hogy tovább kombináljak, V ugye a Sony-val tárgyalt valamelyik nap, a Pókember filmek pedig a Sony termékei :))

heno írta...

Ugy halottam hogy vanessa szerepel a POKEMBERBE

LL írta...

Jól látod, nekem is furcsa :) Nem tudom, volt már jobb szerelése is szerintem :)

Kíváncsi vagyok, mi sül ki a sok kombinálásból, már az is jó lenne, ha igaz lenne a fele a lehetőségeknek :)

b írta...

Fant eddig is ilyen nadrágokat hordott :) Nekem a zakója tűnik szűköskének :)

Én megéepődtem, hogy szeretne Pókemberes szerepet :)

b írta...

http://www.youtube.com/watch?v=Tt4vMSFYoAg
Gondolom 1-2 mondatos gyorsfordítást lehet kérni hozzá, persze ha tudtok szájról olvasni angolul, mert én nem hallottamm mit mondott :)

És egy másik vidi, ahol 3 és 4 perc között érdekes.
http://www.youtube.com/watch?v=pCDrIfmRcCQ

Andi írta...

Sziasztok!

Ó szerintem hirtelen kellett öltözködnie Z-nek és tévedésből egyel kisebb nadrágot húzott magára de már nem volt ideje kicseréltetni mert akkor igen csak elkésett volna erről a díjátadóról :)
Szerintem is kicsit szűken mérték a nadrágja szárát :)

Andi írta...

Újabb Pókember?:)
Na kíváncsi leszek erre a szereposztásra :)
Hogy Z hálókon suhanjon V-vel a karjaiban? :) Nem is lenne rossz :)

Fant írta...

Akkor Z nadrágja egyértelműen nem telitalálat :)
Oké b, de csak a sima civil nadrágjai voltak ilyenek, öltönyös szerintem nem :)

Lehet amúgy, hogy az egész abból adódik, hogy V nem ért rá ráfigyelni :))

Pókemberes szerepben következő a logika: az új Batman-ek óta hatalmas színészi lehetőség van a szuperhősök megformálásban, Pókemberben sokkal több van, mint amit eddig megmutattak filmen. Na és a lényeg, hogy brutálisan nagy költségvetésű szuperfilm, még szép, hogy benne szeretne lenni :)

Hm Andi, most, hogy mondod, bele sem gondoltam így egyben, Z, V és az együttes Pókemberkedés, hatalmas lenne valóban :))

B a második videóban annyit tudtam leszűrni, hogy Craig Ferguson egy kérdésre elmondja, hogy a kedvenc Disney-sztárja Zac, aki tényleg tud játszani, nagyszerű színész - ilyesmit mond szerintem legalábbis :))