2010. jan. 18.

Golden Globe After Party



A tegnap este és éjszaka, ami még jelenleg is tart, Los Angelesben minden a 67. alkalommal megrendezett Golden Globe díjátadóról szólt. A legnagyobb nevek, a legszebb ruhák, és a majdnem legértékesebb díjak... A 21 éves Vanessa Hudgens bár magán a gálán is részt vett, hivatalosan a 11. éves Warner Brothers és InStyle magazin Golden Globe afterpartiján csatlakozott a jelöltekhez és nyertesekhez ünnepelni. A Beverly Hilton Hotelben tartott forgatagban Vanessa is ragyogott egy szürke Alberta Ferretti ruhában.

Képek: ITT!


A partiról való távozásról készült képeket ITT találjátok, ugyan már nem lesz meglepetés, hogy Vanessa oldalán Zac Efron-t pillanthatjuk meg. :)

21 megjegyzés:

heno írta...

Most nem azért birom Ashleyt de szerintem nem az alkalomhoz illően volt felöltözve Vanessa visszont nagyon csini volt .Am zac mért nem volt ott?

Névtelen írta...

Zac ott volt a VABN-on van is egy kep rola es V rol. Nezzetek meg. :)

Névtelen írta...

http://blog-imgs-36.fc2.com/z/a/n/zanessasweetheart/zviwggap02-1.jpg

Itt van :D

Névtelen írta...

http://blog-imgs-36.fc2.com/z/a/n/zanessasweetheart/zviwggap-03.jpg

+ még egy kép :D

Andi írta...

Gondolom ezekre a képekre gondolt Névtelen mert nekem a belinkeltek nem jelennek meg :)

http://i47.tinypic.com/214v5sl.jpg

http://i47.tinypic.com/2ytte6v.png

Névtelen írta...

V szerelése nálam most kivételesen nem maxpontos, a TCA-s színváltozata ennek a ruhának szerintem sokkal szebb volt, lehet, hogy tényleg a szín hiányzik róla, habár fekete hajjal szinte bármit felvehet :) Szóval nem tudom, alapvetően csinos, de a felső része lehetne szebb. Annak a ruhának a itt van még pár kép :)

Névtelen írta...

Nem tudom, mit művel a rendszer, mindenesetre Z-ékről itt vannak képek :)

És még azt szerettem volna az előzőben, hogy V ruhájának a TCA-n a hátulja is jobb volt, ez a keresztpántos elég furcsa most

xdittax írta...

Azzal egyetértek, hogy Ashley ruhája nem volt túl meggyőző, de sajnos azzal is, hogy Vanessa bár ismét elképesztően szép volt, számos klasszabb ruhát is kiválaszthatott volna. És valóban, nem jöttem rá először honnan volt olyan ismerős ennek a ruhának a stílusa, de tényleg ahhoz a Dior-hoz hasonlatos kísértetiesen a szoknya része, amit a TCA-n viselt. És nem kérdés, hogy abban nézett ki jobban. Azt kell, hogy mondjam, amit már korábban is megfogalmaztam, ezek a ruhák szépek, de ennyi nem elég, egy idő után unalmassá válnak. És nem győzöm hangsúlyozna, gyönyörű lány, gyönyörű hajjal(de már megint csak le van engedve szabadon eresztve), de én változatosságot szeretnék, és ezért imádkozok. :) Tudom, hogy benne van! :)

És Zac, valóban! :) Bár nem tudom, nem egészen az eseményhez van öltözve, bár az after partira még talán elegendő... de az is lehet, hogy csak a végére ugrott be Vanessáért. De örülök, a róluk készült képeknek. És köszönöm, hogy szóltatok. :)

(f.é.) írta...

Helló!

Az az igazság,hogy szerintem teljesen mindegy,hogy "némely" emberkék mit vesznek fel,tutira jól áll nekik az éppen darab is.:)
Legyen az egy 3 méter hosszú anyagból készült valami,vagy akár egy madzagnyi bigyó.:)

Nekem tetszettek mindketten a szűk,és pántos ruciban.:))

És a közös képek!!:))
Talán egy ilyen after- partyn elengedhetetlen 1-2 korty pezsgő,pláne,ha alanyunk már nagykorú hozzá.:))
Tehát a képről én azt olvasom le:

-Gyere Édesem,gyere már!
-De olyan jól érzem magam!
-Kérlek,szedd a lábad!
-De ugye otthon bontunk egy pezsgőt?
Hát hogyne Drágám,csak menjünk már!:)

b írta...

Lehet, hogy ez a ruha volt a legjobb a választékból, és az afterpartira bőven jó, főleg ha kísérője sem nagyon volt, akinek tetszen. (ha maradunk annál a verziónál, hogy Z csak beugrott érte) Z lábbelije (bakancsa??) pedig valabi borzalmas :)

Andi írta...

Sziasztok!

Jaj (f.é.)úgy restellem, de most, hogy kicsit vissza mentem a korábbi bejegyzésekhez, csak most olvasom, hogy írtál nekem oda a Z megcuffolt hajas részhez és én is örülök neked :)
És óriási a képolvasásod, nagyon találó :)Már épp kezdtem hiányolni :)

Andi írta...

Szerintetek a vidin V mit csinál mikor hátatfordít? Mert én igazából nem tudok rájönni,pedig többször is megnéztem, de nekem úgy tűnik mintha valamit benne felejtett volna a szájában :)
Azért ügyesen megoldotta :)

xdittax írta...

Szerintem: tüsszentett. :)

Andi írta...

Tényleg :) Ez eszembe sem jutott és az volt a furcsa, ha ki is vett valamit, hová rejtette, mert, hogy a végén mindkét kezével simított a haján, tehát a kezébe nem :)

Névtelen írta...

helo mindenkinek
nekem tetszik v ruhája bár igen hasonlo a szoknya rész a tca -os ruháéval de sebaj
heno ashley-vel kapcsolatban mire gondolsz? mert én öt nem láttam a képeken aki esetleg tudja miröl van szo ashleyvel kapcsolatban irj meg puszi Laura

Névtelen írta...

bocsi most megnéztem hogy heno mire mondta azt ashleyre szerintem az a ruci se rossz csak furcsa
laura

Fant írta...

Szóval a ruhák :)) Igyekszek felvenni a fonalat, mondjuk mindig le leszek maradva ebben, a TCA-s párhuzam soha nem ugrott volna be, nekem abszolút újnak hatott ez a ruha :))
Szerintem ez olyan visszafogott volt, abban az értelemben, hogy semmi különös nem volt benne. Alapvetően el tudom képzelni, hogy akkorra tartogatja azt, amit Ditta vár tőle, mikor majd jelöltként sétál végig a vörös szőnyegen :) Lehet, hogy úgy van vele, hogy most például, egy kvázi buliba ment, oda tökéletes ez a megjelenés is, nem szükséges túlzásba vinni :)
A hajáról végképp csak annyit tudok mondani, hogy roppant pozitív, hogy a frufrut szépen elfelejtette :)

Z: hát igen, az a cipő, soha nem vennék fel olyat a magam részéről :))
Viszont f.é. jelenetéhez pont passzol, annyiban, hogy ha annyira menni akart, azt jelentette, hogy csak gyorsan felkapott valamit :))

A hátrafordulás kapcsán először nem tudtam mire gondolni, aztán én is arra gondoltam, hogy pl. rágót vett ki a szájából, de a legkézenfekvőbbnek mindenképp a tüsszentés tűnik :))

Fant írta...

Emberek, ma szülinap van most látom csak :) A mai napon van kereken 4 éve annak, hogy odaát bemutatták a HSM-et! :))

Névtelen írta...

Bizony, The Start of Something New :)) Milyen rég volt :) Boldog szülinapot HSM! :D

Fant, épp ez a baj, hogy nem volt benne semmi különleges, és még a színe is nagyon halvány. Oké, nem vehet fel mindig valami extra kiemelkedő szerelést, de ez most nem jött be annyira. Attól, hogy nem akart senkinek tetszeni, választhatott volna valami mutatósabbat :) A haját meg feltűzhette volna, az is jól állt neki :))

Mikor hátrafordult, biztos, hogy tüsszentett, mondták is neki, hogy egészségére :)

xdittax írta...

Ajj, LL, miért árultad el a titkom?! :D

Amúgy köszönöm! Örülök, hogy egyetértesz velem, és tudod mire gondolok. jól esik :) Ez valami olyasmi, amire Fant nem fog soha rájönni, lévén hogy férfiből van... :P

Mert az olyan kifejezéseket nem szeretjük a divatban: hogy semmi különös. És nem kell túlzás, csak valamivel nagyobb "erőfeszítés".

Most várunk a legközelebbre! :)

Fant írta...

Tényleg mintha ezer éve lett volna, annyi minden történt azóta :)

Szóval feltűzött haj, nos igen, valóban, teljesen egyet tudok érteni LL, a feltűzött haj adott esetben egész más jellegű megjelenést kölcsönöz, és mindenképp nagyon vonzó :))

Ebben a divat témában akkor valószínűleg soha nem foglak teljesen megérteni benneteket, mondjuk erre már rájöttem egy ideje, viszont próbálkozok követni a gondolatmeneteteket :))
Tehát a semmi különös az nem igazán jó. Viszont valószínűsítem, hogy ezzel V is így lehet, ezért szerintem ebből az következik, hogy ehhez a partyhoz nem volt túl nagy kedve, inkább csak olyan kötelező körnek tekinthette, ezért nem öltözött ki annyira, legalábbis ez az elméletem :)

Hm, Ditta, szóval kihasználtad volna, hogy nem tudunk angolul, igazán trükkös :D