2010. jan. 15.

Okt. 28.

Eddig jól tudtuk, hogy Vanessa Hudgens és Alex Pettyfer elmesélésében július 30-tól nézhetik meg az Egyesült Államokban a Szépség és a Szörnyeteg mesét, a "Beastly"-t.

De most, majdnem az összes megjelenési dátumát megismerhetjük, szerte az egész világról!

Mondjuk mint Szingapúr, Izrael, vagy Ukrajna. Az időpontok változatosak, de nekünk csak egyre kell figyelnünk: 2010. október 28. - ez Magyarországon való mozikba kerülésének dátuma!
Viszont ha valakit a többi időpont is furdal, kattintson a Just Jared-ra, ahol megtekintheti az eddigi listát! Hittétek volna, hogy egyszer ott is szembe találkozunk Magyarország nevével?

És hogy talán nem is olyan sokára - ezzel a csodálatos szereposztással is, a hazai mozikban? Hiszen az idő repül, majd meglátjátok! Én nagyon optimista vagyok! :)

4 megjegyzés:

Andi írta...

Mindenképpen jó látni kicsiny országunk nevét a nagyok közt és ennél már csak a film látványa lehet nagyobb élmény :)

(f.é.) írta...

Hol volt,hol nem volt,és hol nem lesz?:))
Messze van azért az a jelzett időpont,de ki tudja.:) Talán addigra még lehetek Belle is.:))

Fant írta...

Ahogy elnézem, ha minden jól megy akkor nyártól egészen év végéig lesz számos muníció a mesékbe, ezzel együtt bízom benne, hogy kritikai szinten is lesz miről beszélnünk :)
Ami egyedül fura, hogy miért van ilyen nagy kihagyás az amcsi és a világ többi részén való bemutatók között.

Viszont mivel a Sony a forgalmazó, nagy valószínűséggel nem járunk úgy, mint a Bandslam-el :)
Várom nagyon.

LL írta...

Már a második alkalom, hogy megemlítik az országunk nevét, az első még anno a Jetix-es HSM3 reklám volt VABN-en, ha emlékszik még valaki :D

Nyáron akkor mindenki fog tudni aludni, ennyi már biztos :D Na jó, ki tudja :D

Lehet, hogy ki akarják hagyni a rossz időszakokat, ezért tették inkább októberre a biztonság kedvéért :) De mindenképp látni fogjuk :)