2010. jan. 16.

Pénteki állomások

Vanessa Hudgens teljes feketében lépett ki az utcára. Ha ezt kellene írnom, nem tenném túlságosan szívesen. Azzal viszont minden más lett, hogy péntek délután(január 15-én) sötét szerelését földobta barna Madewell kabátkájával, amikor egy tisztítóban járt Studio Cityben.

Miután itt végzett, a 21 éves színésznő újabb üzleti találkozón vett részt, ezúttal a Sony produkciós társaságnál. Bár a Sony jelenleg nekünk a "Beastly"-hez kapcsolódik, ki tudja, milyen titkok húzódhatnak még meg a négy fal között.

Ami viszont már ma reggelre világossá vált, hogy Baby V a napját nem a 2010-es Critic’s Choice Movie Awards-on folytatta, hiszen Kedvese végül egyedül jelent meg a díjátadón.

De reményünk még mindig van: bár a Golden Globe-ról semmi hír, Vanessa állítólag meg fog jelenni vasárnap este az InStyle és a Warner Bros. közösen szervezett Golden Globe afterpartiján.

Képekért a napszemüveges V-ről IDE kattintsatok!

Forrás: Just Jared Jr.

11 megjegyzés:

b írta...

Ditta hírtálalásban megint jeles :))
A Mr haja pedig egyre rövidebb :DD

xdittax írta...

Köszönöm, b! :)

Andi írta...

Sziasztok!

Bizony, hogy jól tettel, hogy felvette ezt a barna kabátját :) Így legalább kicsit feldobta ezt a fekete szerkóját

Fant írta...

Újabb jeles Ditta bizonyítványába blogvezetés tantárgyhoz tőlem is mindenképp :))

Érdekes módon mikor megláttam ezeket a képeket és olvastam, hogy tárgyaláson volt ezekben a ruhákban, azt gondoltam, hogy kész, vita lezárva, ez az a cucc, ami mindenkinek tetszeni fog egy ilyen alkalomra. Hát ezek szerint tévedtem :) Persze én értek a legkevésbé az ilyen divattal kapcsolatos dolgokhoz, de szerintem egy ilyen összeállítás egy üzleti tárgyalásra csaknem tökéletes :) Most arról nem beszélek, hogy V mennyire dögös benne, mert az alap :))

Nagyon kíváncsi vagyok, az utóbbi idők tárgyalásai mivel kapcsolatosak, és mi lesz az eredményük. A Sony valóban lehet több dolog most, akár egy új kialakulóban lévő projekt is. Hátha, sose tudhatjuk :)

Andi írta...

Szerintem nem tévedtél Fant, mert a fekete cucc mindig, mindenhol és mindenkor elegáns és egy jó kiegészítő csak ráadás lehet :)

Fant írta...

Igazából csak az okoz bizonytalanságot, hogy Ditta olyan diplomatikusan fogalmazta meg a véleményét a ruhával kapcsolatban. De akkor túl nagy tévedésben nem vagyok, ez jó :) Szóval 2-0 eddig, többiek? :))

LL írta...

Akkor Ditta három ötösnél tart :D

A szerelésével kapcsolatban nekem sincs kifogásom, szóval 3-0, szerintem még a fekete is jól állna neki, csak legyen hozzá mondjuk egy piros kiegészítő :)) De a kabát meg a napszemüveg teljesen passzol az alkalomhoz, ilyenkor sajnálom, hogy nálunk ilyen hideg van.

Az engem is érdekelne, tervez-e valamit a Sony forgalmazásában most, hogy újra szabad a programja :)

Fant írta...

Valóban piros kiegészítővel tökéletes lenne, mondjuk akár egy nyaklánc passzolna például :)) Persze, nem elkalandozva a barna szín is remek, sőt, sőt :))

Ditta meg tele van akkor ötössel, már rá is fért és ez nekünk is jó, visszatért a régi kerékvágásba ezáltal mindenképp nagyszerűen indul az év nekünk is :))

b írta...

Akkor javítok az arányon, nekem olyan szabadidőruhás feelingje van a szerkójának, a dzseki ellenére, szóval nemigazán jön be, tehát 3:1 :)

Andi írta...

Na, hogy azért ki ne maradjak Ditta jeleseinek osztásából a háromról ugorjunk négyre :)

Andi írta...

Akkor a barnánál még tényleg jobb a piros, de nálam ez nem változtat azon, hogy milyen csini így is :)