2010. jún. 7.

2010 MTV Movie Awards

Zac Efron és Vanessa Hudgens ellentétben azzal, ahogy tavaly tették, együtt sétált végig a 2010-es MTV Movie Awards vörös szőnyegén, amely egyenesen a Gibson Amphitheatre-be vezetett be, tegnap, június 6-án, Universal City-ben, Kaliforniában.

A 22 éves színész igazi szívtipró volt: Dior szerelésében egyszerűen akasztotta a lélegzeteket, efelől nincs kétségem, mert én is elégedetten felmordultam meglátván. Kedvese, a 21 éves Szépség pedig egy romantikus fehér Jenny Packham babydollszerű ruhát öltött magára, amelyhez ezüst kiegészítőkkel párosított és hozzá ragyogó mosolyát.



Azt este hangulata szinte előre kitalálhatóan fergeteges volt, éppen ezért azt sem bánhatjuk nagyon, hogy végül nem Zac-hez ment a Legjobb Férfi Alakítás díja. A szerencsés nyertes - meglepetés - Robert Pattinson lett, természetesen a "Twilight"-os szerepléséért, akinek a szobrocskát két bombázó, Jessica Alba és Vanessa Hudgens nyújtotta át. Csak arra vagyok kíváncsi, mi lett volna, ha a mi emberünk nyer? :)

Mindenesetre a tavalyi győztes is megjelent egyszer a színpadon, amikor a Legjobb Vígjáték Alakítás díjának sorsát jelentette be: ebben a kategóriában az arany popcorn gazdája egy másik Zachary, Zach Galifianakis, a Másnaposok sztárja lett.



Az est fénypontjai közé azonban mégsem ezek közül a jelenetek közül jelöltetnék, sokkal inkább azt a pillanatot választanám, amikor Bradley Cooper és Jessica Biel akarta átadni a Legjobb Csók díját. Mivel ők nem vállaltak be nyilvánosan csókokat, másokra uszították a kamerát és az eredmény, íme: szavakba foglalni nem lehet. :)


Képekre és további videóinterjúkra szerte a neten rábukkanhattok, de néhány fotó már a VABN galériájában is megtalálható, valamint ITT és ITT!

3 megjegyzés:

(f.é.) írta...

Helló!

Követtem Ditta tanácsát,és én is bekukkantottam néhány helyre,ahol a tegnapi show-ból láttam néhány momentumot.:)
Fergeteges volt a műsor,ezt bizton leszűrtem,és valóban cseppet sem sajnáltam,hogy párosunk hím-je nem kapta meg a maga "kis" kukoricáját.:)
Sőt abban az elegáns zakózsebben,és persze közvetlen mellette ott volt kárpótlásnak a saját terménye,vagyis a mák-ja.:))
Hát akkor talán még annyit,gyönyörű egy mákvirágok:ŐK ketten.:)

LL írta...

Hali Mindenkinek!

Még nem volt alkalmam az egész show-t csekkolni, de pár dologra volt időm, úgyhogy írok azokról véleményt :))

Először is V ruhájáról: az előzőek alapján színesebb szerelést vártam, de így utólag érthető, hogy már-már tendenciává vált volna. De ez a ruha, függetlenül attól, hogy fehér, jól néz ki rajta, mintha angyal lenne :D

Z öltönye szerintem átlagos volt, bár őszintén szólva nem nagyon tudok köztük különbséget tenni. A cipője viszont érdekes :D

Z díjáról: onnantól, hogy Robert a jelöltek közt volt, a díj sorsa el volt döntve. Én semmit nem látok abban a srácban, jóképű, talán jó színész is, de a Twilight sajnos csapdába ejti pár évig még, és nem szabadul ettől a rajongóhadtól. Mindenesetre örültünk neki :)

Andi írta...

Aranyos volt, ahogy bevállalták azt a kis puszit :))