2010. jún. 2.

Crystal + Lucy



Nocsak ki lépett elő újra egy fényes estére Hollywoodban? Vanessa Hudgens, s tette mindezt a nyár első napján, a 2010-es Crystal + Lucy Díjkiosztón, ami a show biznisz legkiemelkedőbb női csillagait ünnepli.

Nos, ezek a női hírességek - Jennifer Aniston, Zoe Saldana, Emily Blunt, Debra Messing, Julie Benz, Colbie Caillat stb. - szinte kivétel nélkül feketébe, vagy legalábbis valamilyen sötét színbe csomagolták magukat, ahogy a 21 éves szépségünk is, mégis: fekete MaxMara ruhájában, ami egy átlátszó rátéttel volt kiemelve egyszerűségéből, kitűnt a tömegből.



Vanessa a Hyatt Regency Century Plázában helyt kapó gálán újra találkozott kedves barátnőjével, Nikki Reeddel, illetve a már itt is többször emlegetett Courtney Cox-szal, a híres jóbaráttal.

Az esten azonban valójában azért vett részt, hogy egy köszöntő és tisztelgő beszédet intézzen a 86 éves, Oscar-díjas színésznőhöz, Eva Marie Saint-hez.


Képek a szőnyegről, képek a showról!

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

csodálatos az oldal, minden nap rendszeresen látogatom és imádom!!!!! megéri a "fáradozást!!! ^^ ancsi<33

Névtelen írta...

jah igen és láttam, hogy 1-2 napja volt egy ember aki segítséget kért angol fordításban, így bátorkodom én is kérni. ezt kellene lefordítani: csak egy dolgot kérdezhetek, miért? és én vmi ilyesmire gondoltam i can ask just one thing, why?, ez így nagyon nagy hülyeség? :/ köszi a segítsédet, puszi(L) ancsi

(f.é.) írta...

Helló!
Csillogó,pazar,elegáns,és elismerő!:)
Valami ilyesmi jut elsőre eszembe,miközben eme bejegyzés sorait olvasom.

Ancsi kedves!,neked pedig annyit mondhatok csupán:mindig legyél nagyon bátor!!:)
Igaz az embered erre a témakörre nem én leszek,de úton van már,annyi szent!

LL írta...

Szia Ancsi, teljesen jó a fordítás, nem hülyeség :) Szívesen :)

Erről a díjátadóról még nem hallottam, de V lassan mindenhová bejut :D A ruhája most nem olyan, amit az ember öt percig bámul anélkül, hogy meg tudna szólalni, nekem valahogy túl formálisnak, szinte gyászosnak tűnik, pedig nem annyira az, csak olyan érzést kelt. Azt hallottam, hogy ez hosszú ruha volt, abból alakították át ilyen fele-fele verzióra, nekem annyira nem jön be. De V nagyon szép ettől függetlenül :))

xdittax írta...

Ancsi, köszönöm szépen dicsérő szavaidat, én is úgy érzem, hogy megéri, de egy-egy ilyen kedves szó meg különösen megerősít ebben a tudatban. Köszönöm még egyszer. :)

Szerintem Vanessa ruhája egyébként erre a gálára jól megválasztott volt, bár ez nem jelenti azt, hogy más színnel nem lehetett volna megfelelő az öltözéke és jobban rászegeződtek volna a szemek - mert a hölgyek egytől egyig remekül festettek, ám tényleg az egész vendégsereg nagyon sötét színekben pompázott. Én szeretem a feketét, nagyon is, de V esetében tudjátok jól, mindig azért drukkolok, hogy rázza fel egy kicsit a dolgokat a hivatalos jelenéseken. Úgyhogy roppant izgatottan várom, mit fog viselni - na és persze hogyan - a vasárnapi MTV díjátadón. :)