2010. máj. 31.

Divat és technológia

Tavaly, április 28-án jelent meg a mi Vanessa Hudgensünk egy LG által szponzorált hollywoodi partin, amelynek a modell Heidi Klum volt a háziasszonya.

Ezévben, május 24-én vett részt Baby V egy LG bulin, az "A Night Of Fashion & Technology With LG Mobile Phones" partin a Soho House-ban, West Hollywoodban.

Az idei est vendéglátói teendőit az utánozhatatlan Victoria Beckham és a született feleség, Eva Longoria Parker látta el, a cég telefonjainak legújabb reklámarcai.

A 21 éves színésznő egy ragyogó pánt-nélküli Tibi miniruhát és lenyűgöző Jimmy Choo “Zoom” cipellőket viselt, Irit Design nyaklánccal megdobva, ami Tahitiről való gyöngyöket is magába foglalt. De ezek nélkül is tündökölt volna Kétlábonjáró Szépségünk még olyan vendégek között is, mint barátnője, Jessica Storup, Selma Blair, Anna Kendrick, a Simpson nővérek, ill. Katharine McPhee. :)Vanessa hogy formába hozza formában tartsa magát a nap folyamán korábban még elment egyet kocogni, ahogy pár nappal azelőtt, május 20-án, is sportos napot tartott: egy olyan parkot keresett fel kutyusával, Shadow-val együtt, ahol kutyákat lehet edzeni és ezzel együtt természetesen nevelni is. Egy nappal megelőzően azonban talán még mókásabb programot szervezett magának, Disneylandbe látogatott el barátaival.

Azóta viszont már visszatért egyik kedvenc kikapcsolódásához, és egy kis vásárlással kényeztette magát május 25-én a Westfield Mall-ban, Sherman Oaks-ban, de május 29-én már üzleti dolgokat is intézett Beverly Hillsben, sajnos egy szabálytalan parkolással megtoldva.

A vörös szőnyegen készült képeket IDE kattintva nézhetitek meg!

Forrás: Just Jared Jr.

Nincsenek megjegyzések: