2010. júl. 2.

Június vége

Immáron július hó második napját és egyben a ragyogó tiszta eget és a szikrázó napsütést élvezzük, június hónapban is történt egy-két olyan apróság, amivel a hosszabb szünet miatt elmaradtam.

Pedig az elbűvölő Vanessa Hudgens nem egyszer gondolt egyet, és lépett ki lakóhelye utcáira, amit nyilvánvalóan a lesifotósok hada csak értékelni és magától értetődően megörökíteni tudott.

Pontosan 2 hete, hogy Nessát egy Studio City-beli jógastúdióból látták távozni egy egyszerű piros trikóban, rövidnaciban és Betsey Johnson napszemüvegben. Az órája után bevásárolni ment a Whole Foods-ba, hogy felkapjon néhány elengedhetetlen árut és virágot otthonába, vagy ki tudja hova. :)

Június 22-én, kedden V először egy helyi fotólaborba ugrott be saját készítésű, frissen előhivatott fényképeiért, majd folytatva útját a Coffee Bean & Tea Leaf-be is betért földet seprő szürke ruhájában, amit egy övvel dobott fel - és tette így elkepesztően jó nyári szereléssé.

A múlt vasárnap, június 27-e egy részét Malibuban töltötte, ahol a forgalmas Cross Creek bevásárlóközpontba tett látogatást, hogy néhány új ruhadarabot vásároljon az Intermix és a Blue Planet üzletben. Újra csak hosszú szoknyában, de vidámabb színekben, egy még bohémebb fehér fölsővel párosítva a Kétlábonjáró Szépség tökéletesen megmutatta, hogy bizony ez az ő stílusa.

Két nappal később, június utolsó előtti napján újra jóga órájáról elmenőben kapták le egy barátnője társaságában. A két ifjú hölgy együtt sétált vissza autóikhoz, így együtt észlelhették, hogy tilosban parkoltak, és üdvözölhették a büntetőcédulákat.

Később V egy Studio City-beli házhoz érkezett, ahol színjátszói órán vett részt. Vajon ez a rejtélyes megfogalmazás egy Rent-re való próbát jelent? Remélhetőleg hamarosan kiderül.

És végül a legutolsó napon tankolni gurult el Audijával a 22 éves színésznő. Ehhez a hadművelethez ismét egy fehér felsőt választott, amit egy leopárdmintás rövidnadrággal kacifántozott meg. Sőt napszemüvegkollekciójának eddig ismeretlen darabját tette fel a benzinkútra, egy tüneményes szívecske alakút.

Egyszerű: Live in Love

2 megjegyzés:

b írta...

egy kis bulvár
http://www.stop.hu/articles/article.php?id=695348

Andi írta...

Sziasztok!
Köszi a bulvárt b, okos csajszi V, Twilight Saga úgy jó ahogy van, mint ahogy HSM is csak egy van és utánozhatatlan :))