2010. máj. 14.

Futottak még

Nos ha valahova nem sikerülne beilleszkednie a világ egyik leghíresebb 22 évesének, az a címben szereplő kategória lenne. Zac Efron ugyanis egyszerűen megállíthatatlan, és ha egyesek szerint még nem is futott be teljes mértékben, mindenképpen be fog. :)

És nem biztos, hogy pont úgy, mint amikor május 8-án, szombat reggel Los Angeles-i otthonába érkezett meg, nem csak az utolsó pár méter futva megtéve.

Erre mi sem jobb példa annál, hogy az úriembert újfent jelölték MTV Movie Awards díjra, méghozzá abban a kategóriában, amelyben tavaly is győzedelmeskedett: Legjobb Férfi Alakítás - a Megint 17-ben nyújtott teljesítményéért.

Ahhoz, hogy másodszor egymás után is megkaparintsa az arany popcornt, mi is hozzájárulhatunk, ha szavazunk rá az MTV hivatalos oldalán ITT, miután már megtörtént a regisztrációnk.

Bár a kategória milliók kedvenceivel van tömve, - Channing Tatum, Daniel Radcliffe, Robert Pattinson, Taylor Lautner - Zac-nek minden esélye meg van rá, hogy nyerjen, hiszen:

Zac Efron karizmát, sármot és fiatalosságot kombinál, hogy eljátssza az akaratos férfit, aki hirtelen egy 17 éves testében ébred.

Szavazni június 5-ig lehet. A díjátadót másnap, június 6-án, vasárnap tartják majd, amelyen mind Zac, mind pedig kedvese, Vanessa Hudgens is részt fog venni, és remélhetőleg újból remek pillanatokat és egy kis "tárgyi emléket" is be fognak gyűjteni! :)

Zac Efron-ról, a futóról ITT találhattok pár elkapott képet!

Forrás: Just Jared Jr.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

http://www.youtube.com/watch?v=uqHMey8Ji98