2010. aug. 4.

Először a "Fire"-ről

Eddig egyszer sem hallottuk Zac Efront erről a jövőbeli projektjéről beszélni, pedig már februárban megvolt a hír: főszerepet fog játszani Brian Michael Bendis "Fire" című miniképregényének előkészületben lévő filmváltozatában. De legújabb filmjének, a "Charlie St Cloud" promóinterjúiban végre erre az izgalmas témára is rátért az MTV.

És most nem csak az derült ki, hogy a 22 éves színész nagy rajongója a szerzőnek, hanem az is, hogy saját életfelfogása nem egészen egyezik meg karakteréjével.

"Brian Bendis most írja a forgatókönyvet." - szögezte le először is Zachy, a film produkciós státuszát illetően. "Nem tudom, pontosan mikor fogjuk megkapni a vázlatot. De azt tudom, hogy nagyon jól el van vele és Brian az egyik kedvenc íróm. Nagyon várom már, meglátjuk, mi történik."

Azt is elárulta, ahogy már az elején utaltam rá, hogy Ben Furst szerepével - Ben politológiát hallgat az egyetemen, de a CIA különleges képzésén keresztül titkosügynök válhat belőle - lehetősége nyílik arra, hogy igazán kilépjen önmagából, és eddigi szerepeiből is.

"Tudod a karakter, nem fél." - kezdi magyarázni. "Tudod az én életemben nagyon sok szabály van. Egy csomó olyan dolog van, amit nem tehetek meg, mert soha nem akarnám ezeket a rizikókat bevállalni, hogy úgy mondjam. Amennyire keresem az izgalmakat, nem igazán vagyok benne a harcokban. Nem vagyok az a hitehagyott típusú srác. És ez az, ami viszont a karakter."

És ezáltal nem titkolja, maximálisan kiélheti az ellentétes szerep nyújtotta kalandokat.

"Határozottan helyettesként fogok élni ezzel a szereppel. És megtapasztalni olyan dolgokat, amiket nem tehetek meg a valóéletben."


Forrás: MTV.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

A FIRE az az akciófilm igaz ? :)
Jó lenne végre valami pörgősebb dologban játszani , ráadásul ez nagyot dobna rajta a Charlie St. cloud után :D
Örülök hogy elvállalta a szerepet és hogy most már beszél is róla.
Már várom a forgatási képeket ;)

Fant írta...

Ideje, hogy végre valami ilyesmivel előjöjjön, remélem jól fog elsülni. Az ilyesmi lenne igazán neki való, remek fizikumú srác, ideje lenne ezt ki is használni, bízom benne, hogy minden jól alakul. A forgatási képek még arrébb vannak mondjuk :)

Emberek, tegnap éjjel volt a Rent a Hollywood Bowl-on, NPH rendezésében és ugyebár V-vel Mimi szerepében, most az egész hétvége erről szól majd. Ditta, hajrá azokkal a videókkal, mert jópár amatőr felvétel kikerült a netre, teljesen élvezhető minőségűek, V egészen elképesztő! Megint mindenkit meglepett pozitív értelemben, ahogy olvasgatom a visszajelzéseket.

Két ízelítő: Light My Candle és Another Day / Out Tonight!

b írta...

Kérek valakitől egy olyan linket az oldalhoz, ahol mindig a legutóbbi bejegyzéssel jelenikmeg :)
Megint sokszor újra lett telepítve a gépünk, + még másikat is használok, és még nem tudok hozzáférni a régi linkjeimhez :( Köszönöm előre is :)

b írta...

Fant én olvastam olyan kritikát "fordításban", ahol nem voltak elájulva tőle... nem tudom mit vártak az ilyen típusú előadástól :P
Persze tudom, hogy az élő adás énekkel, tánccal nem kis mutatvány :)) Sőt!

Fant írta...

B, éppen azért linkeltem be azt a két videót, hogy meg tudd ítélni magad is önállóan, hogy saját magad láthasd és hallhasd, hogy milyen V a Rent-ben, hogy képet tudj alkotni róla. Nem kell találgatnod, meg gondolkodnod, hogy mit várj tőle, hanem meg kell nyitnod a linkeket, meg kell nézned, és önállóan véleményt kell alkotnod. Nem profi felvétel, de arra bőven alkalmas, hogy leszűrd belőle, hogy tetszik-e.
A másik dolog pedig, hogy nem tudom milyen kritikát olvastál, egy van ami nagyon könnyen elérhető, az EW cikke, ami igenis pozitív, viszont nem szabad nyelvtudás nélkül nekimenni egyszerűen google-fordítóval, meg hasonló segédeszközökkel, mert egyszerűen értelmezhetetlen a végeredmény, nem ilyen egyszerű. És ha azt a cikket olvastad "fordításban" annak nem ez a lényege.
Még egyszer mondom, azért linkeltem be azokat a videókat, hogy bárki a megnézésük után tudjon véleményt alkotni és leszűrni azt, hogy V honnan hová jutott. Nem kell találgatnod meg agyalnod, hogy mit várj vajon, ott van, nézd meg, döntsd el, hogy tetszik-e, ennyi.

Annyit azért még hozzáteszek, hogy a beszámolók szerint a 17.000 néző a végén állva ünnepelt, ez mindennél többet jelent.

Nagyon remélem, hogy még mielőtt a játszási sorozat végére érnek láthatunk belőle a főoldalon is valamit, elvégre igencsak jelentős dolog...