2010. aug. 3.

Félelem nélkül.

Néhány kedves kép után kapunk talán egy még kedvesebb videót is a Rent című musical különleges, a Hollywood Bowl-ra készült feldolgozásának próbájáról, a The Early Show-nak köszönhetően. Julie Chen készített interjút az először rendezői feladatokat vállaló Neil Patrick Harris-szel. És csakúgy, ahogy a riporternőt, engem is levett a lábamról. Mert így beszél egy nagyszerű rendező, aki nagyszerű színészekkel dolgozik együtt.


Milyen tanácsot adtál ezeknek a színészeknek, akiket nem szükségszerűen a színpadi előadásaikról ismerünk?

NPH: Az egyetlen tanács, amit igazán adni akartam nekik, hogy legyenek szabadok, félelem nélkül. Az olyan emberekkel való munkánál is, mint Vanessa vagy Nicole, azt akarod, hogy legyen meg a szabadságuk felfedezni, és ne érezzék magukat kordában tartva. Szóval tényleg meg akartam róla győződni, hogy biztonságban érzik magukat a kezeimben.

Egy másik fontos csapattag, a koreográfusi posztban jelenlévő Jamal Simmons a Step Up 3D premierjén (mindhárom Step Up filmből kivette a részét) beszélt a munkáról, ami a színfalak mögött történik.

Vanessa bámulatos! Az egész szereplőgárda…A show nem egy igazi nagy táncshow, de azért ott lesz. És nagyszerű lesz.” - nyilatkozta a JJJ-nak.

Forrás: ZA Angel's.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kíváncsi vagyok rá , Nessa-nak nagyon jó hangja van :)