2010. aug. 8.

A veterán (is) büszke

A hónapváltás eléggé csendesen telt, Zac Efron-t nem látni, kedvesét Vanessa Hudgenst pedig alig. Erre azonban nyomós oka, napjai legnagyobb részét próbákon tölti, a Rent próbáin - hiszen holnap indul a show és tart három estén keresztül egészen vasárnapig!

Az izgalmas előkészületek ellenére olyan hétköznapi halandó dologról, mint a bevásárlás, a 21 éves Szépségnek is gondoskodnia kell, és ezt a lesifotósok is tudják. Így augusztus második napján, a Trader Joe’s-nál elvégezve a hadműveletet kapták le Los Angelesben. Igaz, sok nem látszik szép arcából, mert szép haja eltakarja...

Pár nappal később, augusztus 5-én, tehát tegnap Hollywoodban tett sétafikálás közben szúrták ki a hamarosan színpadon is Mimi bőrébe bújó színésznőt, újdonsült kollégájával, Tracie Thoms-szal az oldalán.

A Hollywood Bowl-i előadásokon Tracie nem először fogja karakterét, Joanne-t alakítani - játszott a musical filmváltozatában és korábbi színpadi előadásokban is. Az Acces Hollywood-nak mesélt erről, és Nessáról is!

"Egyszerűen csak haza akarom vinni magammal és belerakni a zsebembe. Mindig odahúzom őt a keblemre, és azt mondom neki: 'ne, ne legyél sztriptíztáncos, ne élj drogokon. Ne, csak gyere ide a keblemre, és maradj távol a rúdtól!'" - mondta nevetve Vanessa szerepére utalva. "Valaha az a lány voltam, akit nem válogattak be a Rent-be, de aki csak próbálkozott és próbálkozott, mégis mindig elutasítást kapott - és most hirtelen ebben a szereposztásban én vagyok a Rent veteránja. És ezért mindig azt mondom: 'Ha van kérdésetek, vagy valamilyen gondotok, tudjátok, hogy hozzám fordulhattok, teljesen nyitott vagyok ha tudom a választ, ha tudok segíteni!', mert nagyon megcsonkított próbafolyamatunk van, mindösszesen csak 2 hetünk van megcsinálni. Szóval ugorj fejest, menj és tedd magad elérhetővé, körülbelül erről van szó." - öntötte magából a szót a 35 éves Tracie.

Majd újra visszatért kolléganőjéhez: "Egyszerűen olyan kis aranyos, és olyan... kérdez, ha nem tudom valamit, de igazán felkészülten jött a próbákra, minden dalát tudta, és már egy ideje tanárral is együtt dolgozott, hogy megerősödjön, mivel Mimi-nek erős hangja kell, hogy legyen, és két hét nem lenne elég idő, hogy fölépítsd a hangod. Általában van négy heted, és a negyedik hétre már erősebb, szóval ő megcsinálta a házi feladatát és én annyira büszke vagyok rá."

Hát lehetünk is, de ezt majd talán egy másik postban... ;)

Forrás: JJJ.

Még frissebb Vanessa képek augusztus 6-ról, amikor az előadások első napján még gyorsan beugrott egy barátjához, már hajban készen az estére. :)

Nincsenek megjegyzések: