2010. aug. 4.

Változtassuk meg az esélyeket!

A Twilight egyik vámpírja, Dakota Fanning, az új Peter Parker/Pókember, Andrew Garfield, Logan Lerman, a Gossip Girl maga, Kristen Bell, Jon Heder, Aubrey Plaza, a Chuck címszereplője, Zachary Levi, Sofia Vassilieva, Clark Duke, Olivia Munn az Vasember 2-ből, a Glee-cast tagja, Naya Rivera, Donald Faison, Aaron Yoo és a Narniás William Moseley, valamint Zac Efron és Vanessa Hudgens (akinek a rejtélye így már meg is oldódott...)

Ez a 16 fiatal és jól ismert tehetség szerepel együtt a Stand Up To Cancer (röviden, SU2C - Szállj szembe a rákkal!) szervezet támogatására leforgatott reklámjában, a “Változtassuk meg az esélyeket” névre keresztelt kisfilmben, amit Marc Webb ((500) Days of Summer) és a következő Pókember film direktora, Rich Lee rendezett.

A videót a következő Su2C egy órás televíziós betelefonálós jótékonysági műsorban, szeptember 10-én is leadják, amely természetesen, ahogy már két éve a rák elleni küzdelmekre, kutatásokra gyűjt pénzt, hogy a rákkal diagnosztizált betegek hamarabb részesüljenek a megfelelő kezelésekben.

Szerintem bámulatos és igazán tiszteletreméltó dolog, hogy ennyi fiatal hírességet meg tudnak mozgatni, mert ők mind képesek arra, hogy a világot is, a rajongóikon keresztül megmozgassák. Úgyhogy nagyon büszke vagyok Zacre és Vanessára, hogy újra hallatják a hangjukat egy nagyon fontos ügyben!



Az esély, hogy asztronauta legyél, 1 a 13 200 000-ben. Az esély, hogy beléd csapjon a villám 1 az 576 000-ben. Az esély, hogy egy szupermodellel járj 1 a 88 000-ben. Az esély, hogy tökéletesen guríts a bowlingban 1 a 11 500-ban. Az esély, hogy beragadj egy liftbe 1 a 24 528-ban. Az esély, hogy elkapj egy labdát egy fontosabb leauge meccsen 1 az 563-ban. Az esély, hogy megsérülj borotválkozás közben 1 a 6 585-ben. Az esély, hogy eless sms-ezés közben 1 a 10-ben.

Az esély, hogy rákos legyél az életedben: 1 2 férfiből, 1 3 nőből. [USA]

Rajtunk a sor, hogy megváltoztassuk az esélyeket a mi generációnkért, a szeretteinkért, a jövőért, mert nem tetszenek az esélyek. Szállj szembe - szállj szembe a rákkal!

Forrás: AceShowBiz; UK E!Online.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez remek videó :)
több ilyen videóval kéne felhívni a figyelmet a komoly betegségekre.
Zac és Nessa nagyon aranyosak :D

Fant írta...

Nos, azt hiszem megszokhattuk V-éktől azt, hogy a jótékonysági dolgokban sűrűn benne vannak, úgyhogy én ezt tőlük már természetesnek veszem.

A videó Z-s része nagyon őszinte :)