2010. aug. 1.

Az őrületről

Olybá tűnhet, hogy a mindig bájos Vanessa Hudgens állandóan csak valami őrültségben vesz részt, de hát mit lehet tenni, ha a jövő héten Los Angelesbe költözik a Broadway, amikor is a Hollywood Bowl Jonathan Larson 'Rent' című musicalének egy különleges előadásának ad otthont, három alkalommal, augusztus 6-8-ig. A rendező nem más, Neil Patrick Harris — és az első hivatalos képek a próbákról már meg is érkeztek, kedvcsináló gyanánt.

Ezekkel bekukkanthatunk a színfalak mögé, és láthatjuk amint az említett drága NPH instrukciókkal látja el szereplőit, a Mimi-t alakító Vanessa Hudgenst és Mimi szerelmének, Rogernek a megformálóját, Aaron Tveitet. És a gyertya alapján sejthető, hogy Gyújtsd meg a gyertyám című számot gyakorolják.

A napokban a direktor úr nyilatkozott a Broadway World-nek reményeiről, és a szereplőgárdájáról.

Izgatott vagyok a szereplőgárdával. Ezzel a csapattal remélem, hogy egy eklektikus válogatást garantálok tapasztalt Rent előadókkal, bámulatos új tehetségekkel és váratlan szerepekben megjelenő ismert arcokkal. Számomra legfontosabb, hogy a darabot egészben tudjuk megbecsülni - a zenét, a légkört, a készítést - , hogy azok akik még soha nem élték át a Rentet értékelhessék, csakúgy mint die-hard rajongók is. Mindössze egy hetünk van a próbákra, amit szeretlek "őrület"-nek hívni, de egyelőre nagyon nagy reményeim vannak!

És azzal együtt, hogy a próbák elkezdődtek a paparazzók is nagy iramba kapcsoltak. Napról-napra igyekeznek megörökíteni nekünk, hogy indul vagy távozik a 21 éves színésznő a gyakorlásokra. Legutóbb én a július 27-én készült képekkel érkeztem, de természetesen másnap is résen voltak a fotósok. Lekapták, amint a próba előtt a United Methodist templomba érkezik, majd később amikor a szereposztás néhány tagjával, köztük Aaron Tveittel, és Skylar Astinnal lógott LA-ben.


Július 29-én, csütörtökön egy újabb személlyel bővült ez a hármas társaság, Zac Efron érkezett a stúdióhoz, ahonnan a négyesfogat együtt ment ebédelni egy hollywoodi étterembe, ahonnan a pár kéz a kézben távozott. :) Ezután a musicalre készülők visszatértek a munkához a stúdióba.

A következő nap, július 30-án persze újra nem okozott gondot kiszúrni Baby V megérkezését a a próbák helyszínéhez. Izgalmas munka folyhat ott a falak mögött, és szerencsére ebből már mi is érzékelhetünk valamicskét! :)

A hónap utolsó napocskája is próbával telt, annak ellenére, hogy szombat volt. Vanessát ezúttal ismét Skylarral fényképezték le, egy újabb szereplőtárssal, Rachel Harris-szel.

Forrás: Entertainment Weekly; Vanessa-Hudgens.Org.

Nincsenek megjegyzések: