2010. aug. 2.

"Hello világ, készen állok!"

Vanessa Hudgens következő dobási közül kettőt a közelmúltban igazán felkaptak. Ebből egyik a napokon belül előadásra kerülő Rent című musical, a másik az idei Comic-Con-on bemutatott "Sucker Punch" akciófilm. San Diegoban a fesztiválon a Just Jared is részt vett, ahol újra sikerült kikérdezniük a 21 éves tehetséget mindkét alkotásról, mindkét szerepéről.

Mimi szerepéről: "Nagyon izgalmas, hiszen annyira szeretem Mimi karakterét és a dalok egyszerűen fantasztikusak. A Hollywood Bowl-on sem voltam még soha, egyszerűen csak izgatott vagyok, hogy újra színpadon lehetek, már vagy egy évtizede volt azt hiszem... Annyira régóta esedékes."

Arról, hogyan fogja érezni magát, ha lement a show: "Úgy érzem, úgy fogok kijönni belőle, hogy azt mondhatom: ‘Hello világ, készen állok!’. Őszintén, nem igazán aggódok önmagában az emberek véleménye miatt, csak izgatott vagyok, hogy megcsináljam magamért."

Blondie szerepéről: "Tényleg élveztem a lőfegyvereket és remélem, hogy folytathatom ezt. [Blondie] egy páciens az elmegyógyintézetben és egyfajta kísérő, tudod, csak próbál épp csak benne lenni, és igazából szerintem ő a sebezhetőség, és az, aki egy kicsivel félénkebb az egész szökési tervvel kapcsolatban."

Arról, hogy milyen volt maga a film készítése: "Bámulatos, semmivel az égvilágon nem cserélném el. Annyira jó volt, majdnem mint egy terápia, kiengedni a gőzt. Annyira üdítő az adrenalinlöket, mint semmi más, amit valaha csináltam."

Forrás: természetesen a Just Jared és a Just Jared Jr.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Aranyos interjú :)
Köszi ;)

xdittax írta...

Örömmel, Kedves Névtelen! :)

Mimi esetében, és valójában sok esetben az ugyanolyan, vagy hasonló kérdésekre körülbelül azonos választ kapunk, mintha egy betanult szöveget darálnának. De jól van ez így, egy kérdésre egy a válasz. De azért sikerül nekik mindig valami apró újdonságot, figyelemfelkeltést is belecsempészniük, mint ahogy tette most Vanessa Blondie karakterével is. Pont láthattuk őt az előzetesben egészen elszontyolodva, sírva az intézetben, majd láthattuk azt is, hogy fantáziavilágban minden hogy megfordul, és kieresztheti Blondie is azt a bizonyos gőzt, amikor sokkal bátrabb, elszántabb és mindenre képes.