2010. aug. 2.

Kalandosabb és valóságosabb

Az Access Hollywood nem egyszerűen a film elkészülte után, hanem már a forgatás közben meginterjúvolta a "Charlie St Cloud" főszereplőit, a 22 éves Zac Efront, Amanda Crewt, és Charlie Tahant.


Z: A történet sokkal másabb, ilyet korábban még nem csináltam, drámaibb, komolyabb, sokkal kalandosabb és valóságosabb, érzelmesebb, ez számomra hihetetlenül izgalmas.

Z: Ez túl sok, Charlie próbálja kisöpörni a fejéből a jelent, de képtelen rá, kicsúszik az egész a kezéből, irányíthatatlan lesz. Nem tudom, szerintem ilyen a szerelem.

Amanda: A szerelmes jelenetek mindig bizarrak, mert egy hatalmas stáb van körülötted. Mindenki azt hiszi, hogy mennyire romantikus és forró, pedig nem. Elkezdetek ölelkezni, erre valaki bemondja, hogy vége, vagy a felénél vagytok és megint vége. Nagyon meg van tervezve, olyan szinten, hogy meg van szabva, merre kell mennie a kamerának és neked. Ez egy munka, amit profin kell csinálni, nem panaszkodásból mondom.

Z: Számomra a legcoolabb része a filmnek az volt, hogy teljesen másképpen tudtam kapcsolatot teremteni a karakterrel, jó volt a cipőjébe lépni, egy ilyen srácot játszani, aki ki van rekesztve, és nem igazán van miért élnie. Ez érdekes volt számomra, eddig energikusabb, élettelibb karaktereket játszottam.

Charlie: Nem úgy játszottam, mintha szellem lennék, mert Charlie azt akarta hinni, hogy még mindig él Sam, és normális kapcsolatban áll az öccsével, de én igazából nem éltem.

Amanda: Zac nagyon keményen dolgozott a szerep megformálásán, nagyon izgatott volt miatta, mindent átgondolt, és állandóan kérdezgetett a karakteremről, állandóan próbáltunk, nagyon izgulok érte, mert elképesztő munkát végzett, ez tökéletes szerep volt neki.

Fordította: LL.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Bármilyen kritikus , bármit mond akkor is jó lesz ez a film és már nagyon várom :D

Fant írta...

Az igaz, hogy maga a történet komoly és drámai, legalábbis az eddig filmjeihez képest jóval komorabb. Viszont, hogy a kivitelezés mennyire sikerült, az már erősen kérdéses a visszajelzések alapján, nagy kár.

Ami hiányérzet nekem ebben az interjúban, hogy Amanda-t kizárólag a szerelmi jelenetekről kérdezik, pedig a karaktere nem csak ennyiből áll összesen. Meg csak Z-t dicsértetik vele, jó, nem akarok károgni, na, de ez kevés így, és ez az egész promóra jellemző sajnos.

Mindenesetre szeptemberben csekkolom én is, aztán majd látjuk mennyire van igazuk az amcsi kritikusoknak.

Köszi a fordot LL, te mindent megtettél :)