2010. aug. 11.

Nem felejtik el...

A "Charlie St Cloud" Los Angeles-i promónapja rengeteg beszélgetési témára lehetőséget adott. Ezen belül pedig a Charlie Tahannel és Zac Efronnal készített HitFix interjú a diplomácia gyakorlását és a nemrég bejelentett Efron produkciós társaságról való első felszólalást is magába foglalta.


Melyikőtök jobb baseballban?

C: Ő.

Z: Én sokkal régebb óta játszom, ez így nem fair, ő sokkal ügyesebb, mint én voltam ennyi idősen.

Ha felvesztek egy jelenetet és valaki elvét egy labdát, akkor van valaki, aki elkapja a labdát, vagy nektek kell utána menni?

Z: Mindenki azt hiszi, hogy nekünk semmit nem kell csinálnunk.

C: Igazából láthatatlan pajzsokat használunk.

Z: A többiek a stábban nagyon mérgesek voltak, hogy eltaláltam őket, úgy csináltak, mintha pajzs lenne náluk. Az operatőr nézett a kamerájával, próbált fókuszálni, a másik kezében katonai pajzzsal. Nagyon vicces volt.

De komoly hajós jelenetek is voltak a filmben, te is a hajón voltál. Jó élmény volt?

C: Nagyon jó móka volt, hihetetlen.

Z: A képernyőn nagyon természetesnek tűnik, nézed, merre tudsz fordulni, hol a part. Ott a sok zsinór, ezzel egyszerre kell kormányozni és irányítani a vitorlát. Nagyon sok mindenre kell figyelni.

És végig egyedül voltatok a hajón?

Z: Néha volt még valaki, aki a közeli jeleneteket vette fel, de volt, hogy teljesen egyedül voltunk.

Zac, megalapítottad a saját produkciós cégedet, és hallottuk, hogy Ninjas Runnin’ Wild a neve, ez honnan jött?

Z: A legtöbb ilyen név nagyon egyszerű, azt, hogy Ninjas Runnin’ Wild, nem felejtik el könnyen.

És ez azt jelenti, hogy ez a cég leginkább az akciófilmekkel fog foglalkozni?

Z: Nem feltétlen, általánosan mindennel foglalkozik, és nem várakozásból áll a munkánk, hogy a forgatókönyvek megérkezzenek a stúdiókból, ez elég hosszú folyamat, míg megtalálják a rendezőt. Aktívan szeretnék részt venni a munkában, irányítani a sorsomat, anyagot keresni fiatal, tehetséges forgatókönyvíróktól, segíteni olyan dolgok fejlődését, amelyek nagyszerűek lehetnek, és ha jól rakjuk össze a darabokat, lehet, hogy nagyobb nevünk lesz.

Fordította: LL.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Köszi , remek interjú , tetszik :)
Ez a produceres cég nagyon érdekesnek hangzik ;)

Fant írta...

Ennek pont egy hete, ideje már a kommentemnek, nameg másnak is persze, remélem vége már lassan a géptelen állapotnak a Szerkesztőnél...

Szóval: persze, a hajós jelenetek látványosak, de nyilván sok meló van mögöttük, biztosan körülményes felvenni, bármennyire is sportember Z, azért a vitorlázás mégsem egy hétköznapi sport, az átlagostól nagyobb koncentrációt igényel, gondolom, mindez megfejelve másfél méterről egy kamerával az arcába, hát nem lehet egyszerű :)

A saját produkciós cég szerintem egyelőre csak "saját", tippem szerint nem vesz ő tevékenyen részt ebben pillanatnyilag, olyan csendestárs félének gondolnám. Aztán lehet, hogy a jövőben aktivizálja magát, ami mindenképpen helyes. Végül is ő maga tudja a legjobban, hogy mi az ami szeretne játszani, milyen filmekhez van kedve, vagy mikben hiteles, feltétlen jó az ötlet, hogy így a saját kezébe vegye a sorsát.

Köszi a fordot LL, voltak az interjúnak érdekes elemei, a Ninjas Runnin’ Wild érdekesnek hangzik.

LL írta...

Bizony ideje, sőt, továbbmegyek, annak is ideje lenne már, hogy a Comic Con-on bemutatott videó tartalmának összefoglalja kikerüljön, mielőtt úgy döntenek, hogy kirakják magát a videót, mert onnantól kezdve az egész hiábavaló volt...

Az egész film az átlagosnál nehezebb lehetett forgatási szempontból, mivel ilyen jelenetekkel volt tele, kár, hogy az egészből csak Z arca látszott.

Az NRW-vel kapcsolatban egyetértek, egyelőre inkább a Warner dolgozik mögötte, ill. csak papíron létezik a cég, de kíváncsi vagyok, mi lesz belőle a végén.