2010. nov. 29.

Nem vicc, nincs túlzás

Normális esetben, divatos, mai ruhákban látjuk az olyan színésznőket, mint Abbie Cornish, Jena Malone és Emily Browning, de mi tavaly decemberben hiányos fehérneműt és bőrt viselve láttuk hármójukat, amint állig felfegyverkezve egy helikopterből ugornak ki, újra és újra megismételve az ugrást az alattuk lévő matracra. A helikoptert -- ami nem igazán ment messzire, tekintve, hogy egy zöldhátteres állványon helyezkedett el -- az elbűvölő Jamie Chung vezette (Sorority Row), aki csak úgy mellékesen megemlített valamit egy interjúban arról, milyen ruhákba bújnak majd. A szerencsés zsurnaliszták közül néhányan ráeszméltek azon a napon, hogy egyáltalán nem viccelt, de még csak túlozni sem túlzott!

Nagyjából így vezeti fel a ComingSoon online szerkesztője a cikkét, amely a tavalyi, "Sucker Punch" forgatásának helyszínére történő látogatásukról szól 800 szóban.


Természeten nem felejtik el hozzátenni, hogy Az egyenlet ötödik része Vanessa Hudgens, aki máris elkészített egy filmet, amely segít neki tovább távolodni a "High School Musical" jó kislány imázsától, azzal, hogy eljátssza Blondie-t.

A további szereposztást taglalva kitérnek még Carla Gugino és Scott Glenn mellett, Jon Hamm-ra, aki a bordélyház magas rangú ügyfeleként nem kevés összeget perkált azért, hogy elvegye Babydoll szüzességét.

Kiemelik, hogy Zack Snyderre, a rendezőre vitathatatlanul hatással volt Baz Luhrmann "Moulin Rouge" című filmje. Ez kiderül abból, hogy mekkora mértékben alkalmazta a vörös színt a a képzelet szülte bordélyházas jelenetekben, valamint, hogy Marius De Vriest is bevette a csapatba, hogy dolgozzon a dalokon, amelyekkel a lányok fellépnek. Ottlétül alatt pont azt a musicalszámot sikerült kilesniük, amelyben a mi Vanessánk szerepel, teljesen ellentétes módon azzal, ahogy a német gázálarcos katonákkal harcol.

Arra is alkalmuk volt, hogy meglássák a film művészi koncepcióját, amely a 300-ból ismert megkülönböztető CG háttereket olvasztja össze a valóságosabb díszletekkel. Ebből láthatták a a hitetlenül gazdagon díszített színházat (amelyet megint csak Baz Luhrmann hatására jegyeznek), néhány szobát a bordélyházból, de megnézhettek már akkor pár színfalak mögötti videót arról, hogyan tervezték a harcjeleneteket, és azt a tucatnyi jelmezt, amelyeket a színésznők viselnek, ahhoz igazodva, éppen melyik világban vannak.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

a hawaii video:
http://officially-zanessafied.net/?p=6752
xoxo

Digital Marketing írta...

Excellent information, I like your blog.

Hollywood Celebrity News in UK

Latest Business News in UK

Top 10 Business & Finance News in UK