2007. nov. 15.

Az elmaradt képek



Hali!

Ha nem bánjátok, nem feltétlen időrendi sorrendbe teszem be a linkeket, hanem ahogy jön, úgy egyszerűbb. Nos a kiesett kis idő alatt, megvolt Stella Hudgens mellett, Monique Coleman(alias Taylor, HSM) szülinapja is! Mindekettőjüknek ezúton kívánok sok boldog születésnapot, és szép hosszú és boldog életet!
Vanessa Stella szülinapján mamájával vásárolgatott, (Abban a keki sapiban, amiben már korábban láthattuk Zacet, és Nessát is!:)) valamint megint edzőtermbe tett egy látogatást. Figyelitek, h mióta Zac kosarazni jár, merthogy megint volt Vanessa váltotta föl Őt az edzőteremben..Ez kedves! :)
Zac, mint már mondtam labdázgatott, valamint volt egy találkozója 14-én. A hóna alatt, nem szövegkönyvek, forgatókönyvek lapulnak esetleg??? Szeretem a stílusát, a slamposságába elegancia is vegyül.. Zexy!
Ó igen, és Zanessának volt egy kis találkája 13-án éjszaka..<3 Bár kemény egy kép készült róluk együtt, közösen.. és az se a legjobb..Bár már arról cikkeznek, h. baj van a házuk táján, sztem jogos, h. kicsit dühösek, h. megint fotósok hada lepik el őket. Nem könnyű boldog életet élni velük, és elég fárasztó lehet, ha örökké a nyomukban vannak. Természetes ha ilyenkor, ráadásul éjszaka közepén nem a legjobb képek készülnek róluk.
Nos tehát akkor íme, az általam ajánlott galériák:

+ Vanessa@ Celebrating Stella's Birthday - 11.12.07
+ Vanessa@ Gym with friend - 11.14.07
+ Zac@ Arriving & Leaving Basketball Practice At Presbyterian Church - 11.13.07
+ Zac@ Heading To Meeting In Beverly Hills - 11.14.07.
+ Zanessa’s Secret Rendezvous - 11.13.07.

Aztán, a Bet On It still képei után a Work This Out-ból is megnézhetünk jópár képet főleg Troyella-témában itt.

Nessa Stellának való shoppingolását megörökítették, és videó is készült. Tekintsétek meg itt.
És arról is készült vidi, mikor BBV Disneylandban járt, a Karácsonyi parádéból kifolyólag. KATT érte!
Nos, azthiszem ennyi, ha még találok valamit, akkor jövök, természetesen, persze csak ha az internetlehetőségem engedi! xD

Bye! Ditta xxx

Nincsenek megjegyzések: