2007. nov. 10.

Zac kosarazik:) 2 + hírek


Helló!

A tegnapi vitatémák kifejtése elmaradt, de egyszerűen hulla voltam, ettől függetlenül, kb. hajnali fél 1-kor kerültem az ágyba. A Bravo szidásához már nincs is kedvem, egyszerűen csak nem kell komolyan venni! Zanessa nem szakított! De máskor már nem is akarok ilyenekre reagálni..
Az, h. Nessa eladó házakat nézeget, sokkal komolyabb téma, mert akár egyedül költözik oda, akár egy lakótárssal, akivel akár az ágyát is megosztja^^..<3, nagy lépés ez Neki, hiszen elhagyja a családi fészket, és kirepül=) Kivéve, ha esetleg a szüleinek néz házat, de ebben én kételkedem kicsit.
Aztán, mint a címből is kederült, Zacet megint kosarazgatni látták Los Angelesben, pénteken néhány barátjával együtt. A 20 éves High School Musical csillagot megint, harmadszorra láthatjuk lófarokkal, amivel kb. 2 hete debütált! Erről 10 képet a Just Jared-en találsz.
Aztán pedig még 5-én készült fotókat nézhetsz meg Zacről, a Zac-Efron.us Galériájában.
Valamint az is nyilvánosságra került, kik lépnek fel, és kik adnak át díjat az idei American Music Awardson. A díjátadók között pedig Natasha Bedingfield, Sheryl Crow, és a Disney sztár Miley Cyrus mellet, Ashley Tisdale és Vanessa Hudgens neve is fellelhető! Azt eddig is tudtuk, h. részt fognak venni a Vadmacskák, hiszen a legjobb album kategóriában a HSM2 Soundtrackje is jelölve van, sőt a Hairspray album is! Szoros verseny! ×D
Az biztos, h. a november 18-ai eseményről rengeteg kép várható, amiben biztos lesz jópár Zanessa témájú!xDDD

Bye!

Nincsenek megjegyzések: