2007. nov. 17.

Zac-friss




Sziasztok!

Most egy kis Zac-firss következik, merthogy a napokban megint egy kiló kép jelent meg Róla. Egyelőre candidok, holnap-holnaputánig várnunk kell hivatalos képekre, ugyanis 18-án lesz az American Music Awards, amin való megjelenése teljesen biztos, csakúgy, mint Kedveséé.
Nos, Zac szerdán(14-én), több "dobozt" is ajándékozott a Los Angeles-i John Adams Middle School-nak, ami pl. videókamerát is rejtett. A húszéves HSM sztár a Donors Choose nevű programról tartott előadást a gyerekeknek. A donorchoose.org nevű nonprofit weboldalnak az a terve, hogy újításokkal támogassák őket, hogy olyan eszközökhöz is hozzájuthassanak ezek az iskolák amikre nem lenne pénzügyi keretük.
Képek itt.
Aztán másnap(15-én) Zac megint elment kosarazni. A paparazzik fehér rózsákkal ajándékozták meg Őt/a fotósok nők voltak/, az amerikai és európai rajongók nevében.xD Az mostmár biztos, hogy a kosarazást a Seventeen című film miatt gyakorolja ennyit. Képekért katt ide.
16-án, pénteken ismét kosarazni ment Zachy, ezúttal 2 kosárlabdapajtásával együtt, azaz testőrök kíséretében.. Kicsit szégyenlősen viselkedett, a labdával takarta az arcát, és lehajtotta a fejét. Ha kíváncsi vagy, katt ide.

Forrás: JustJared és a zacefron.hu.

Nincsenek megjegyzések: