2007. nov. 29.

Vanessa segít egy hajléktalannak



Ciao!

Most Vanessa candidokat adok föl, nekem nagyon tetszenek, igazság szerint legjobban a táskái! :) Ezez két időpntban, de egyazon napon, mégpedig 26-án készültek! (Erről már korábban linkeltem egy videot!)
Tehát Nessa folytatta hétfőn az anyujával a vásárlást, (közben természetesen átöltözött), híres, és mindenki által nagyon kedvelt piros retiküljével. (Sztem két különböző)

Úgy tűnik a karácsonyi szellem áthatotta a High School Musical színésznőt, merthogy azt mondják, jóindulatúan adott egy 20 dollárost egy hajléktalan úriembernek a bevásárlóközpontból való távozásakor, miközben jónáhány szatyrot megtöltött, feltehetőleg ajándékokkal. :)

Időközben karrierrel kapcsolatos hírekben a 18 éves Disney csillag nemrég részt vett a HSM2 DVD kibocsátási partyn és beszélt a HSM filmek sikereiről:

"Azt gondolom, hogy az, ami annyira naggyá teszi a HSM sorozatot, az, hogy az emberek a karaktereinket igazán szeretik és csatlakozni,(azonosulni) tudnak hozzájuk mindig; és a fitalok szeretik annak a drámának az egészét, ami körülveszi az életeinket."

Forrás és képek itt.

Puszi Nektek, jó éjt!

Nincsenek megjegyzések: