2007. nov. 25.

Az év házigazdái: 2007 top 25 legjobb sztárja


2007 zsenijei: Zac Efron

Zachary Efron, fölkerült a nevezetes Entertainment Weekly ez évi sztártoplistájára! Figyelembe véve fiatalságát, és azt, h. azért még nincs olyan régmúltra visszatekintő karrierje, ez fantasztikus!
Nos, a Zac-hez tartozó cikket és interjút lefordítottam, úgy-ahogy, de hogy kicsit magyarosabb legyen, nem biztos, h. szó szerint! Ezért, elnézéseteket kérem! Köszönöm! ×)

Nos lássuk:

Valdd be: Feltettél egy voksot Zac Efronra. Ez oké - nem vagy egyedül ezzel. Bizonyította lenyűgöző tánc- és énektehetségét a nyáron bemutatott 'Hajlakk' és a 'High School Musical 2' című filmekben, és ezzel ő lett Hollywood egyik legújabb szívtiprója. De a 20 éves ifú, nem akar pihenni a szép külsején - reméli, hogy a jövő évi 'Tizenhét'(Seventeen) című komédia biztosítani fogja, hogy ne ő legyen a következő Scott Baio.

A legjobbak általában megváltoznak, miközben annyira sikeresek egy olyan fiatal kornál, mint a Tiéd...
Filmeket csinálni és őket utazásokkal előléptetni nagyon kulturálisan felvilágosító. Sikerül igazán beutaznom a világot. Olyan helyzetekben találom magamat, amilyenekben sosasem lettem volna, ha nem lett volna ekkora siker, a Hairspray(Hajlakk) és High School Musical.

A legnagyobb dolog, mit az üzletről tanultál...
Még mindig taposom, a híresség és színész közötti kellemes választóvonalat. Megtudtam, hogy ez egy nehéz út és nehéz munka lesz. Megpróbálok elszánt maradni, jól szórakozni és kipróbálni azt.

Az ez évi fénypont volt...
Sikerült találkoznom Barry Bonds-sal. Felkért engem, hogy vigyázzak, miközben gyakorlatot ütök el Giants Stadiumnél San Franciscóban. Én, a testvérem, és az apum éveken keresztül Giants Stadiumba mentünk, és most sikerült találkozni ezzel a fickóval, aki olyan, mint egy hős. Ez azok közül a pillanatok közül az egyik, amit megjegyzel életed végiég. Wow!

Az eszményi karrier fajta szeretne lenni...
Nagyszerű lenne az,, hogy nagykaliberű filmekben játszhassak, és megtarthassak egy kicsit többet a névtelenségből. De ne gondolj rosszat rólam: én annyira hálás vagyok mindenért, ami eddig történt velem!

Ha el tudnál mondani valakit ehhez kapcsolódva......
Leonardo DiCaprio az a valaki, akinek a karrierútvonalát szeretném emulálni.Nincs probléma a szövegkönyvekben az óriási hajókról, amik elsüllyednek, és bele vannak merítve egy love storyba. Nem tudom megtalálni azt a szövegkönyvet. Arra gondolok, mint a Titanic 2. Ez egyenesen azután, hogy az utolsó hol maradt abba, rendbe jönne.

Legjobb témák a kívánság-beteljesedés listádon...
Mostanában, szeretem az iPhone-mat. Szintén kaptam egy új autót, erről igazán izgatott vagyok: egy Audi S6, nem gondolom azt, hogy a családfámban bárki valaha keresett ennyire jól egy ilyen autóra. Megtalálom az okokat arra, hogy mindennap vezethessek.

***

Szeretem ezt az interjút, de tudjuk, h. Zacnek nem csak az volt a legjobb ez évben h. kocsit ls iPhone-t vett, biztosan teljesült más, személyes kívánsága is, csak épp, tudja, h. mit kell mondani...;P

[Forrás és eredeti cikk: EW]

Nincsenek megjegyzések: