2007. nov. 7.

Újfent Vanessa képek!


Sziasztok!


Reménykedtem, h. mihamarabb Zanessa képekkel frisselhetek, de egyenlőre egyedül látták Baby V-t West Hollywood-ban, kedden, késő éjszaka, amit a Hollywood Video-nál kivesz egy filmet. Hogy milyet, nem tudni. De talán Zaccel azt nézik az éjszaka..=)
Merthogy, bármilyen pletykák esetlegesen megindulnának, él is virul Zanessa! Márpedig, ahogy olvasgattam a hozzászólásokat, több Zanessa-fan biztosra veszi, h. azon nyomban beindulnak majd a spekulációk, miután valaki a Just Jared-on fent volt. Merthogy a cikkben, amiben közlik, h. Nessa a H.Video-nál járt, megemlítenek egy videót is, ami még anno(2007.szept.) Japánban készült. "Főszereplői" poedig Zac és Nikki. A lényeg, h. ennek a vidinek semmi jelentősége nincs, nincs semmi Zikky veszély, és az hogy Nessa egyedül volt éjszaka, nem jelent semmi. Persze Zacnek el kellett volna mondjuk kisérnie.., de nem tette, biztos túl nagy már a haja, és nem mer(t) vele mutatkozni! xDDD vagy az is lehet, h. mittomén az autjában várta Nesst..Semmi ok az aggodalomra! Nessa gyűrűjét viselte, és bár nem a legboldogabbnak tűnt, de Istenem, ki mosolyog az éjszaka kellős közepén ha esetleg fáradt, és letámadják a papparazzik?! De az se érdekes, ha nem éjjel van, a lényeg, h. a fotósok mindenhol ott vannak...Pl. akkor is ott voltak, mikor Ness meglátogatta Zachyt...=)

Továbbá fontos, h. holnap már csak du. lesz friss, mivel eddig tartott a "betegszabadságom". Megygógyultam, mondjuk úgy, és már én is az oskola felé veszem az irányt!

Na, további szép estét, szép éjszakát!

Nincsenek megjegyzések: