2007. nov. 18.

Várjuk!


Jó éjszakát Mindenkinek!

Mostmár úgy döntöttem lefekszek aludni.. Persze nehogy azt higgyétek eddig is csak azért voltam fönt, hogy várjam az AMA-ról a képeket, volt elfoglaltságom bőven, de igenis furdal a kíváncsiság, h. a Vadmacskák miben jelennek meg, és szeretném látni a győztes mosolyukat is! De persze 2 bizonyos Vadmacskára vagyok a legkíváncsibb! Azthittem ilyen tájban már pár fotó fent lesz a neten, de tévedtem, így bár már nagyon várom a képeket, nem várok tovább, és csak holnap du. nézem meg Őket, sanjos a suli miatt. A képek elérhetőségei természetesen fent lesznek, csak győzzem linkelni a legjobbakat! :)
Addig is, míg ha valaki vár, menjem és szavazzon arra, h. szerinte, mit fog viselni Ashley és Vanessa a díjátadó gálán! Én is tippeltem, és kíváncsi vagyok, bejön-e. Szavazni a VanAshBreNique-n tudsz!×D
Ma van Gina Hudgens, azaz Vanessa Hudgens édesanyjának születésnapja ha mindenigaz! Ezúton kívánok Neki, nagyon-nagyon szép boldog családi napot, és hosszú életet! :)
Nagyon érdekes, hogy Stella és Gina szülinapja ilyen közel esik egymáshoz, ráadásul szép lassan Nessáé is megérkezik..! :)

Jó éjt!
Bye!

Nincsenek megjegyzések: