2007. nov. 19.

Még több AMA kép!+HSM3


Sziasztok!

Mint az várható volt szászával jönnek az új képek, én nem is bírom nézni őket, de ez most nem is lényeg. A Vanessa-Anne.org galériájában már több, mint 350 kép van fent természetesen Nessánkról, kuksizzátok meg őket nyugodtan!
Videókkal is szolgálhatok, szám szerint 2-vel, ezeket itt és itt nézhetitek meg Ti is!
És most figyelmeztetlek Titeket, holnap újra képáradatra számíthattok, hiszen ma van a HSM2 DVD Partyja, amin remélem biztosra vehetem Zac és a többiek jelenlétét is! :)
És még egy kis szösszenet, már régóta tudni lehet, h. Vanessa visszatér a HSM3-ba, és bár már megerősített hír volt, mostmár ezt Nessa is megerősítette! Hurrá! Arról viszont nem árult el semmit, h. kik tartanak még vele vissza×D, de sokan, annyi biztos! Sőt, Kenny Ortega, a rendező azt is elárulta, h. új szereplőkkel is fogunk majd találkozni az East High Suliban! Már várjuk! És nem is kell olyan sokat(ha-ha), hiszen Ashley pedig azt nyilatkozta, már februárban megkezdik a próbákat, és a forgatást! Yes! xDDD
Most figyelem, tehát akkor megerősítve a visszatérés HSM3-ba: Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Monique Coleman, Lucas Grabeel!!!

Sziasztok!

Nincsenek megjegyzések: