2007. nov. 24.

V új albuma+Vanessa nevet a párkapcsolatáról szőtt pletykákon


Számíts egy új, határozottan felnőttebb hangra Vanessa Hudgenstól, amikor a High School Musical hercegnő második albumát, jövőre kibocsátják. Vanesssa azt mondta hogy 7 dalt már felvettek, és arra számít, hogy miután végeznek tavaszal a HSM3 forgatásával, már ki is adják.

"Ez igazán mókás, R&B-s, érzelmes lesz" - mondja - de összességében, még mindig arra várok, hogy nagy producerekkel dolgozhassak". A lassan 19 éves szépség szintén megpróbál dolgozni egy másik, új filmen, mielőtt elindítanák a High School Musical 3 forgatását, de nagyon bonyolult az időbeosztás.

Vanessa továbbá a DVD kibocsátási partyn, azt is elmondta, nem engedi meg, hogy az aktuális Internetes fecsegéseket komolyan vegye. Mosolygott, és rázta a fejét azon a spekuláción,hogy a kapcsolata Zac Efronnal, csupán egy "nyilvánosságtrükk".
"Az emberek mindig tudják, hogy mit mondjanak. Tudom, hogy mi igaz és tudom, hogy mi hamis, és ez minden, ami számít."

Az albumát már nagyon-nagyon várom, kívánom, h. jól sikerüljön, és az új filmjétől, ha tényleg sikerül összejönnie, már most tűkön ülök! És örülök, h. jól viseli a pletykákat, ez a helyes hozzáállás! Nagyon jó beszélt, Zanessa Forever!

[Forrás: National Ledger]

Nincsenek megjegyzések: