2007. nov. 17.

Vanessa-friss


Új arc/Új képek

Nemcsak Zacről, Nessáról is megjelent jó pár új kép a napokban, most ezeket listázom!
14-én, szerdán Anyujával és egy barátnójével volt edzeni, ahonnan távozsákor és búcsúzáskor kapták lencsevégre. itt nézheted meg a készült fotókat.
Pénteken pedig(16-án) Ashley-vel töltötte Van a délutánt. A barátnők majd 2 órát töltöttek egy irodaházban, majd együtt kajoltak a Jinky’s Café nevű étteremben. Mielőtt hazamentek volna, betértek még a The Coffee Bean-be és a Tea Leaf-be, egy kis frissítőért. A képek itt vannak.
Továbbá 15-én is készültek Róla candid képek, amint a Recording Studio-ból távozik,melyeket /itt találod. Nagyon csinos! :)
És a végére tartoggattam a fő képet, bár már láthatjátok azt, a cikk mellé mellékelve. Ez a magazinscan a Seventeen című lapból származik, és egyenlőre csak ez van fent a neten, de remélem a többi, és a hivatalos fotósorozat többi képe is fölkerül. Vanessa egyébként a "Style Star: New Face" rovatban található meg.xD Hát, tényleg egy új arcával, új stíulásavl mutatkozik meg, és bár talán mégsem a legelőnyösebb kép ez Róla, mármint a beállását illetően, azért igazán ragyogó! ×)

Nincsenek megjegyzések: