2007. nov. 11.

Van, Zac és Troyella promo képek



















Hali!

A Miss Vanessa Galériájában találsz 3 új képet a TV Guide fotósoriból, valamint végre valahára több kép jelent meg, Nessa egyik megjelenéséről, az Us Weekly által rendezett Hot Hollywood Party-ról, még szeptember 26-áról. Megjegyzésképp ez volt V első hivatalos megjelenése azok a képek után. Képekért katt. Örülök, h. Nessának ott volt/ott van egy jó barátnő, Miley Cyrus.
Aztán a végére tartogattam a legjobbakat, tegnap késő este vettem észre, vannak új Troyella képek, mégpedig az Everyday promo képei. Annyira jó rájuk nézni! Live In Love<3 Bár a képeket én is a Zac-Efron.us-on találtam, de a Miss Vanessáról linkelem be. Íme. <3
Képeket csak később teszek ki, most nem igazán müködik a netem...

EDIT: Hoppá, szét se néztem nagyon, új képek Zac-ről is, candidok, és 10-én készültek. Zac Kenny Ortegával talákozott(Ismerős a neve? Igen, Ő a HSM filmek rendezője!xD), aki a HSM3 szövegkönyvét fogta a kezében. Zachary nekem új oldalát mutatta, az öltözékét tekintve, ritkán látni így fehér ingben, és a haja most különösen tetszik, bár nem is csinált vele sztem semmi érdekeset.:)Majd tankolás közben örökítették meg Őt, akkor már sapiban.:P Ha érdekelnek a képet, kattints ide és ide.

Az "ízelítő" képek még mindig nem jönnek föl, bocsi...

Nincsenek megjegyzések: