2009. febr. 28.

A 2oo9-es év áttörő előadója

Zachy új kitüntetés elébe néz!

Zac Efron az év áttörő alakításáért kap elismerést a ShoWest szervezésében április 2-án, Las Vegas-ban, Nevada államban, a Bally’s and Paris-ban, az utolsó éjszaka tartott banketten.

ShoWest a legtekintélyesebb, több napon keresztül tartó rendezvénysorozat, mely egyben a filmes világ kereskedelmi bemutatója is. Az évben március 30-tól április 2-ig tartó idő alatt, a ShoWest-en nyáron megjelenő jelentős stúdió, de független játékfilmek vetítései zajlanak, különleges események kerülnek megrendezésre Hollywood legforróbb csillagaival, filmes kiállításokat, bemutatókat, oktatási szemináriumokat rendeznek, és különböző szolgáltatások, technológiák, vásárok várják az érdeklődőket.

A társaság egyik direktora, Mitch Neuhhauser a következő dicsérő szavakkal indokolta, miért Zacet választották erre a kitüntetésre:

Amikor Zac Efron a Hajlakk szereposztással debütált 2007-ben a ShoWest-en, a közönségből nagyon sokan felfigyeltek a fiatal színész hihetetlen tehetségére. Tagadhatalan jelenléte a képernyőn és sármja összekapcsolta a rajongókat szerte a világon.

Ez az! Gratulálunk Zac!

Forrás: ZA Angel's; ShoWest.

20 megjegyzés:

Névtelen írta...

Igen,gratula Zac!!:D
A legjobbkor lesz ez a rendezvénysorozat,most minden összejött a szülinapom idejére(március 31):D
HSM3 DVD,meg most Zac elismerése,mi jöhet még?
Hajrá LL!

Andi írta...

Gratula Zachary:)))

Fant írta...

Örülök az elismerésnek, kijár neki mindenképpen.

Kicsit szőrszálhasogató leszek: az indoklást érdekesnek találom, mert bár való igaz, hogy a Hajlakk-ban is jó volt Zac, nade az 2007-ben volt, azóta volt egy igen-igen sikeres mozifilmje, amiben ráadásul abszolút főszereplő volt ugye...

Ez igen Dorka, szinte neked alakulnak a dolgok; figyu simán összejöhet még valami meglepetés, mit lehet tudni, például új filmszerep megerősítése - akár, hm? :)
Akkor gondolom egyértelmű neked, hogy mit kérj a szülinapodra :)

LL - mindent bele! :)

Andi írta...

Ó LL nagyon drukkolunk ám neked:)))

Névtelen írta...

Sziasztok!
Csak most értem ide, nemcsak a verseny, de a hazaérés is elég kalandos volt, előbbiről következik a beszámoló:)))
A melegítő ugrásoknál már sejtettem, hogy nem lesz zökkenőmentes a verseny, mivel egy csomó alacsony magasságot levertem. De aztán mikor megkezdődött az éles menet, egyből átvittem a 45-öt meg az 50-et, bár technikailag rossz volt, amit csináltam, tehát ez jót nem jelenthetett...az 55-öt kétszer le is vertem...és ha nem tudom, hogy drukkoltok, elvéreztem volna:)...harmadikra elég nehéz átugrani valamit, el kell felejteni, hogy ez az utsó lehetőséged...de végülis összejött.:) Utána jött az 58, kb 2 perccel az 55 után megint én jöttem, úgyhogy le is vertem...de másodjára megvolt, tehát ez az új csúcsom:))))
Nagyon köszönöm Mindenkinek a szurkolást, szükségem volt rá!:))

Névtelen írta...

És egy kis érdekesség a végére: tudtátok, hogy van ZAC nevű sportegyesület? Kifelé jövet néhány srácnak olyan megegítője volt:))

b írta...

Wow! Gratula LL!

Fant írta...

Ez az! Gratulálok, LL! Tudtam, hogy nagyon jó leszel, tudtam - majd csak figyeld a holnap esti mesét :) Nemsokára elkészülök vele - délután kezdem el írni, majd kiderül holnap, hogy ezt miért fontos tudnod :)

Azt mondják, hogy rossz főpróbát jó előadás követ - ezt te most meg tudod erősíteni azt hiszem. Csúcsdöntés a végén, ehhez csak gratulálni tudok! :)

És a melegítő - nocsak :))

Névtelen írta...

Köszönöm:)
Erre a mesére (is) kíváncsi leszek:))

Na és most végre a bejegyzéshez: az a vicces ebben, hogy Z tavaly fellépett a ShoWesten, nem is akármivel!:) Akkor most miért Link szerpéért tüntetik ki? Nem mintha panaszkodnék...de ezzel a szereppel 2007-ben tört át, amiért az MTV Movie Awards-on meg is kapta a megfelelő díjat. Persze minél több, annál jobb:)

b írta...

Elfelejtették :)

Fant írta...

Igen LL, én is kicsit értetlenül állok ezelőtt... Miért nem lehet kimondani, hogy a HSM 3-ért díjazzák most... - mert azért ez tűnik valószínűbbnek.
De persze inkább kétszer, mint egyszer sem :)

Közben a holnapi mesét postáztam :)

Andi írta...

Gratula LL:)))

xdittax írta...

Nem értek Veletek egyet, szerintem teljesen félreértitek miért kapja a díjat. Nem kell kiforgatni az indoklást. Pontosan, ráutal arra, amikor énekelt anno, amiről LL belinkelte a videót, de csak úgy, mint hogy ekkor esett le nekik igazán, hogy bámulatos tehetsége van. Ez erősítette meg bennük, hogy igen, tud valamit. De rögtön ki is emelte, hogy a képernyőn is minden szeme rátapad, és azért mert azt is hozzátette, hogy jóképű, még elsősorban a karizmájáért kapja majd a díjat.

Itt szerintem most nem a Hajlakkról vagy a HSM3-ról van szó... Szerintem:)

xdittax írta...

ó, igen, LL, annyira pro vagy! :))
Olyan jó olvasni a beszámolódat, mindig elmosolyodok a szavaidon.

És bravó! Ezekbe a számokba is teljesen beleszédülök;)))

Puszii!

Fant írta...

Értem Ditta. Akkor ezek szerint azért kapja díjat, mert most csobban le nekik, hogy tehetséges. Nos, előbb utóbb csak belátja már mindenki és hát jobb későn, mint soha :)
Akkor most kombinálás nélkül örülünk :)

Névtelen írta...

Jól van, akkor örüljünk, és ne kombinálunk:)
Diitám, Neked is köszi:))

Névtelen írta...

Sziasztok!

Szóval az itt olvasottak alapján Mr-ünk-(nek ismét van)egy Érme!:))
Mert ez a dolog ugyan számomra is kissé kusza.:) No, de áttörő alakítás és sárm!:)Ez lenne az Érme két oldala!:)) De ne felejtsük el többfajta érem is létezik még ezen kívül!:))

LL Gratulálok Neked!!:)

;o) írta...

Sziasztok!

LL gartulálok! Most kivételesen miattad igyekeztem még ide beugrani. Nagyon sokat gondoltam rád tegnap, ráadásul a Dechatlonban is jártunk, ahol majdnem a nyakamat törtem, mert a cipőfűzőmre rálépett a lányom. Látod? Mit nekem 58? A puszta földön is testet döntök, ha kell! Neked viszont gratulálok az újabb csúcshoz! Csúcs vagy! Az élménybeszámoló pedig jól sikerült.

Fant a ma esti történeted már holnapra marad nekem vagy ki tudja mikorra....

Ez a kép Z-ről olyan, mintha Madam Tussaud panoptikumából került volna elő. Édes pofa. Szeretem. A díj jogos, járt volna már régebben is; jó persze még le kellet tenni kicsit többet az asztalra, de azt hiszem az Oscaron való szereplésük, a szkeptikusoknak és hitetleneknek is bebizonyította,hogy ez a fiú a vászonra és a színpadra teremtetett.
Jó éjt mindenkinek és sikeres jövőhetet. Ha minden igaz, már a tavaszba léptünk, ezek szerint mozgalmas időszak előtt állunk mindannyian....úgy legyen!

Névtelen írta...

Köszi Nektek is, F. É, és ;o) - megtiszteletés, hogy miattam ugottál be:)) Az ilyen cípőfűzős esetek velem is gyakran előfordulnak:D
Egyébként tényleg hasonlít kicsit, de sokkal jobban néz ki, mint amelyik tényleg odakerült:)))

Fant írta...

Hello ;o)! Óvatosan a cipőfűzőkkel :) Nekem a múltkor a kezemben marad megkötésnél egy reggel, úgyhogy fele fűzőt érdekes volt megkötni :))

A történet és a számok megvárnak, a hatásukat kifejtik később is, én pedig türelmesen kivárom amíg el tudod olvasni és véleményt írsz róla :)

Oscar - igen, szerintem ezentúl nincs kétely senkiben a tehetségüket illetően, most odapörköltek a cinikusoknak is :)