2009. febr. 23.

Oscar 2oo9 - A bevonulás

2oo9. február 22 - 81. Oscar Gála - Los Angeles - Kodak Theater

KÉPEK

A filmes világ legrangosabb és legfényesebb eseményének vörösszőnyegén két eszméletlenül tehetséges és elragadó fiatal sétált végig vasárnap délután helyi idő szerint, hogy bevonuljanak a kamerák kereszttüzében a híres Kodak színházba, hogy részt vegyenek a 2009-es év kétségkívül legnagyobb díjkiosztógáláján, s ezzel együtt egy életreszóló élménnyel gazdagodjanak.


A lélegzetelállítóan gyönyörű, tényleg-nem-találni-rá-szavakat Vanessa Hudgens egy csodálatos Marchesa estélyit öltött magára - amiben saját bevallása szerint úgy érezte magát mint egy fiatal Audrey Hepburn - a 2009 tavaszi kollekciójából, amit ráadásul maga a tervezőnő, Georgina Chapman álmodott újra a számára, s alakította át a hosszát, szabását, díszítését. (Katt az eredeti verzióért!) De nem csak a ruha teszi az ember lányát még egy ilyen eseményen sem, a kétlábonjáró szépség csakúgy ragyogott kedvese oldalán!


Természetesen Zac Efron-ra se lehet panaszunk, kitett magáért Mr. Szívtipró. Egy igazán elegáns fekete Dolce & Gabbana öltönybe csomagolta magát és a masnit (csokornyakkendőt) sem hagyta le magáról. :) Vintage Rolex karórája és Bally cipője vizslatásáig én még nem jutottam el, túlságosan le foglal az egésze, fess megjelenése, és hogy most is úgy alakította haját, ahogy azt elbűvölő partnere igazán szereti.




Nem találok szavakat!

55 megjegyzés:

Fant írta...

A képek megint hihetetlenek, a főkép pedig a lényeget tükrözi teljes mértékben - V, Z és az Oscar :)

Névtelen írta...

"Amikor olyan messzire mentél,hogy
képtelen lennél még egy lépést megtenni,csak fele olyan messzire jutottál,mintamennyire képes vagy"

vivcsi93 írta...

Hihetetlen hogy komolyan itt voltak, olyan messzire jutottak és ez annyira jó! Jajj nagyon csidálatosak külön-külön is, de együtt meg pláne nagyon káprázatosak! (L) :)

b írta...

Nagyon jók. És alaposan, minden oldalról le lettek fényképezve :))
nahát :)
parti

Andi írta...

Sziasztok!

Helyesek a képeiden is b :)
Én még szinte fel sem ocsudtam az élményből...fergeteges volt ZV :)

Drukkoltam nagyon ott az effekteknél is....de azért a -
zenei hang vágásnál?....azért a drukkolásom egy zenei hangos cuccnál bejött :)
És igen....van igazság :)

Fant írta...

Van bizony Andi :) Hát 2 díjat megnyert a Sötétség, bár többre jelölték, nade a legfontosabb jelölést díjra váltotta, ez fontos volt :)
A hangvágás úgyszintén jogos, teljes mértékben :)
Végül 21 díj csak Heath-nek, 1 billió dollár a filmek, kíváncsi vagyok hová lehet fokozni :)

Fel sem ocsúdtál még? :) Meg kell hagyni, nagyon jó volt a show mindenestől :)

b írta...

Andi nem az én képeim :) Feltűnt nektek, hogy elég sok képen is és a szám alatt is fogják egymás kezét? És hogy Z fejéről leesett a cilinder? De résen volt, és elkapta :)
A Mamma mia-s lány majdnem fenékre esett a lépcsőn :((

Andi írta...

Úgy értem b - amit belinkeltél két kép:)))

A Za Angel's-en vannak vidik - ott az egyik vidiinterjú végén V édesen keresi Z kezét - Z megérzi, hogy V keresi - és megtalálják egymás kezét...:))))
Helyesek mindenhol és mindenkor :))
Résen...:)))

Jó éjt!

ades írta...

Sziasztok csak egy kérdés ti ezt már látátok http://www.youtube.com/watch?v=r7zcnfa-ghw

Fant írta...

Sziasztok! Nos, elképesztő volt Vanessa ismét, egyszerűen tényleg nincsenek már méltó jelzők :) Zac is fess volt persze, elegáns, és kéz a zsebben, ez lassan klasszikus mozdulat lesz számára :)
Jó volt látni őket a vörös szőnyegen a közvetítés során - ha jól emlékszem az közvetítés majdhogynem velük kezdődött éppen.
És ami ezután jött, nos az... no, erről majd ha helye lesz :))

Ades - én még nem láttam legalábbis, köszi, ahogy nézem ez még 2007-ből való (?) - kis nosztalgia :)

b írta...

Csak most vettem észre, hogy Ditta szép kerek bejegyzét csinált a kép köré :))
Lejet jönni beszélni róla :))

Jók a ZA angels-es vidik.

Fant írta...

Bizony Ditta ma követte el a kerekítést :) Rendkívüli, mit ki nem tud hozni pár képből - állandóan :)

A linket V ruhájáról csekkoltad? Nagyon nem mindegy ki viseli :)

Oscaros interjús videókat most szándékosan nem nézek, megvárom amíg itt láthatom :)

Hugh Jackman "nyitóbeszéde" hogy tetszett b? :) Szóval a nyitószámára célzok, nem a nagy-nagy számra :) Hihetetlen amit levágott, nem? :)

b írta...

Néztem a ruhát. Megmondom őszíntén, az eredeti nem tetszik. A fazon még csak-csak elmegy, de az a virágoskert brrrr. De V-nek amit alakított, az nagyon ott van, és bájos és káprázatos a hölgy benne :)) El tudom képzelni, hogy V ízlése is benne van.

A nyitó szám nagyon jó volt előadásilag, de mivel nem értettem egy kukkot sem, nem élveztem annyira. De csak ámulni tudok a hapin! És a mozgása is nagyon jó volt :)) És szerintem nagyon csinos a hapsi ;)

;o) írta...

Sziasztok!

Én még mindig nem tettem túl magam az oscaron csak néhány videón keresztül pörgettem le az eseményeket. Ditta valóban igazad van, nagyon jól néztek ki és ezúttal Z is nagyon Zexy volt abban a Dolche cuccosban és a hajára sem panaszkodom - bár elárulhatná mire készül ezzel a "lobonccal".
V ruhája is nagyon szép, bár nem volt éppen egyedi ez a hableány stílus, Beyonce is ebben a stílusban nyomta pl. de a fekete/fehér kimondottan elegáns és nagyon-nagyon jól áll neki. Az eredeti költeményhez képest (koktélruhának nézem) ez azért impozánsabb mindenképpen.
Nekem az erős vörös rúzs megintcsak nem jött be rajta, de nem is ez a lényeg, hanem amit a színpadon alakítottak. Nagyon jól állna neki a díva szerep is - drukkolok, hogy idővel ezek a szerepek is megtalálják. A hangjával úgy játszik, mint macska a gombolyaggal; igazán irigylésre méltó.

Jackman pedig...nem is tudom hol volt eddig ez a pasi. Miért csak az X-men és a Wolverine kapcsán került ennyire középpontban. Ez a pasi egy aranybánya! Ajánlom az Ausztrália című filmet. Fantasztikusan jó és ő az egyik főszereplő Nicol Kidman mellet.

b írta...

A vidikkel kapcsolatban: még mindíg nem értem, miért kell ordibálni a fotósoknak torka szakadtukból. Egyiken kiabálják nekik, hogy "kiss, kiss", ők meg csak mosolyognak, és állnak továbbra is a szokásos pózolós pózban. Vicces :)) Legalább is én mosolyogtam a szitun.

b írta...

Azt a filmet már lehet nézni?

;o) írta...

Mire gondolsz b?
Elérhető.....

Fant írta...

Noshát eredetileg a ruhát viselő modellre akartam célozni, hogy nem igazán egy előnyös alkat, mondjuk úgy, ezért a ruha sem lehett az igazi rajta :) Na ja, a sok virág - csicsás volt nem kicsit, biztosan V ízlése is benne van az ő verziójában, olvashattuk is többször, hogy a divat világában dolgozna szívesen, ha nem színésznő lenne.

Jackman előadásába amit beledumáltak a kommentátorok az szerintem pont elég volt a lényeghez :) Ráadásul tényleg annyira magával ragadó volt az egész előadásmódja, hogy az valami elképesztő. Ez is olyan volt, hogy érezni kellett, nem feltétlenül érteni :) Egyébként nem is gyakori szerintem, hogy egy olyan magas ember mint ő, ennyire jól mozogjon. És azok a minimalista díszletek közben :)) A Gettómilliomos díszlete pizzásdobozból, nameg a motor a TDK-ból :))
Bár a legnagyobbat a Benjamin Button film díszletén szakadtam :)) Óriási volt a fazon, igazi showmen, igazi színész.
Jól járt vele az Oscar nagyon. Simán benne, hogy jövőre visszahívják, nagyon jó volt.

Különben az Oscart nyert filmek valamelyikét láttad? Persze a kérdés mindenkihez szól :)

b írta...

Valamiért azt hittem, hogy még csinálják :))

b írta...

A motor haláli volt :)) A pizzás dobozok nem különben. Aki kitalálta... :DD Mi volt a BB díszlete?
Nem láttam még egyik filmet sem. Azon megrökönyödtem kicsit, hogy Sean Penn csak más orral, szemmel, hajjal játszott. Ha ennyire mást képzeltek el, miért őt választották? (ok kicsit költői a kérdés :) )

;o) írta...

Ha a WallE és a TDK számít, akkor én ezt a kettőt jegyzem, de a Slumdogot megnézem, ha addig élek is. Nem tudom miről szól, de nagyot durrantott, kiváncsi leszek mit tud. Ezen kívül még a Milk érdekelne, sajnos ezekre még várni kell. Illetve az a felolvasó érdekes lehet, arról lehet tudni már valamit? Itthon nem emlékszem, hogy játszották volna.

b írta...

Valamelyiknem márciusban lesz a bemutatója nálunk.
Felrakták az Oscar gálát a pirate.hu-ra :)

Névtelen írta...

Hali!:)

;o),a film április-ban kerül a mozikba!:))
Jó éjt!:)

Fant írta...

A ruhák kapcsán meg kell hagyni, hogy a nőknek nincs egyszerű dolguk, simán előfordulhat két hasonló ruha, és az viszont nem előnyös :)) Az ilyen ceremóniák olyanok néha, mint egy divatbemutató.
Vanessa lélegzetelállító volt - a rűzsról máshogy vélekedek, mint te ;o), de ez természetes :)
Miley Cyrus viszont kinézett vagy 10-15 évvel idősebbnek a koránál, hát az azért durva volt.

Zac-nek nem tudom mi a terve a hajával, csak azt látom, hogy ma nincs hátrazselézve, akkor őt is zavarja már, Japában nem győzte rángatni a fejét például :)

Jackmannek kellett egy Amerikában nagyon népszerű karakter szerepe, hogy felfigyeljenek rá. Aztán most végképp meggyőzött mindenkit a sokoldalúságáról.

V és Z szerepléséhez most nem fűzök hozzá semmit, majd csak ha bejegyzés születik róla :)

A Wall-e nekem nem volt meg még, a TDK ugye alap, a Benjamin Button-t is megnéztem és kb ennyi azt hiszem. A Gettómilliomosra én is kíváncsi vagyok mit tudhat, ha már ennyi szobrot nyert.
A Milk szintén érdekes lehet. Nekem még a Frost/Nixon film keltette fel az érdeklődésemet...

Andi írta...

Sziasztok!

;o) írta...

Szia Andi, szia f.é!

F.é melyik filmre gondoltál áprilisra? A Slumdog is már szalad lefelé, igaz csak angolul, a Milk is hasonó lehetőségekkel már elérhető.

Most, hogy mondod Benjamin ugyebár nekem is megvolt, na azt sajnálom, hogy CSAK 3 díjat vitt el. Tudom, tudom Fant.....
A Nixonos az mi?
A Valkiry drámai....kicsit össze kell magam szedni hozzá.

b írta...

Néhány évvel ezelőtt (szerintem Albert Györgyi) mesélte, hogy aki megy, annak le kell adni, hogy milyen ruhában lesz, pont azért, hogy ne legyen 2 egyforma.

b írta...

Miley Cyrus egyáltalán hogy került oda??

Fant írta...

Hello Andi! Befutottál? :) Ahogy látod van pár téma :)

Szerintem ;o), f.é. a Felolvasóra gondolhatott, ahogy így visszaolvaslak benneteket.

A Nixonos ahogy a kommentátorok mondták, úgy emlékszem, hogy egy nagy interjú körül forog, amit Nixon azért ad, hogy a világ jelentős személyiségként emlékezzen rá, a riporter is érdekes a történeteben, mert ő pedig csak szórakoztató műsorokban vett részt, Nixon az első komoly interjúalanya.
Valami ilyesmi rémlig, szóval félig-meddig dokumentumos jellegűnek tűnik...

A Benjamint én is sajnálom, hogy abból a rengeteg jelölésből csak 3-at váltott díjra, azért kicsit érthetetlen is... A Gettómilliomos 8 Oscarja - itt azért látatlanban kétségeim vannak.

Valkiry - az a nácis, Tom Cruse-os ugye?

BB díszlet b? A fej nélküli figurák :) Mikor Jackmannek csak a feje látszott :) Bírtam, hogy arra is figyelt, hogy ott a különböző életkorú figuráknak megfelelő hanggal énekeljen :))

Névtelen írta...

Sziasztok!Gyönyörűek voltak az Oscaron.Reméljük, hogy egyszer majd jelöltként jelennek meg.
Erről hallottatok?:http://translate.google.com/translate?hl=en&u=http://zacefron-news.blogspot.com/
Nagyszerű lenne, de...:S

Fant írta...

Na, ezt a ruhás sztorit nem tudtam, ez jó infó. Mondjuk jogos meg érthető is.
Gondolom, hogy aki nézőként jelen akart lenni, az elmehetett... Bár nyilván volt létszámkorlát is. Miley Cyrus-nak ha jól tudom jön egy filmje nemsokára, egy kis ingyenreklám sosem árt, feltételezem, hogy ezért is volt ott :)

Különben ;o) elkeztem nézni ma az Ausztráliát, tényleg jónak tűnik egyelőre.

b írta...

Tényleg! :) Én azt néztem, hogy egyre lejjebb van a fej helye :)

Szia Andi!

Fant írta...

Micsoda link az Névetelen? A jó kis német blog angolre fordított verziója? Mi a vihar.... megnézem már origiban, hogy értsem is miről írnak :)

Fant írta...

Á, ugyan, nem gondolnám, hogy valós a sztori. Persze a szuper-szigorú anya, meg a házasság előtt nem élünk együtt című történet, ugyan-ugyan. Ahogy a németek is írják, ez egy újabb pletyka a National Enquirer pletykakonyhájából.

B: a Benjamin Button film egy olyan férfi történetét meséli el, aki korban visszafelé éli az életét. Aggastyánnak születik, majd egyre fiatalodik az évek során. Borzasztó érdekes film, jó megvalósításokkal, érdemes megnézned - és persze mindenkinek, aki nem látta még.
És ez magyarázza az egyre lejjebb lévő fejeket is :)

Fant írta...

Nem, sőt sokkal jobbat írnak a németek, most hogy jobban megnézem: újra üzemel a National Enquirer pletykakonyhája :)

;o) írta...

Te Fant! Hogy a (te szavaiddal élve)viharba tudsz úgy filmet nézni, hogy közben jössz-mész?

Notte mindenkinek!

Andi írta...

Nem győzlek olvasni titeket:)))
A témát alaposan kimerítitek:)))
Helyes...:)

Csak azt nem tudom,hogy a jó viharba tudtok ennyi jó és új filmeket, ilyen gyorsan csekkolni:)))
Hihetetlen:))

Fant írta...

Sokszor van úgy, hogy több részletben nézek meg egy filmet ;o) :)) De ez semmi problémát nem jelent az élvezhetőség terén :) Jó éjt!

b írta...

Köszi Fant, ezt tudtam a filmről :) Csak HJ méretei miatt mosolyogtam :)

Mit írtak a németek?

b írta...

Az előző bejegyzés képéhez meg van a válasz: gyakorolnak :)

Fant írta...

A németeknél annyi a lényeg, amit leírtam. Állítólag Zac eljegyezte Vanessa-t, de gyűrű még nincs, mert Gina bizony vasszigort képvisel és akármilyen gyűrűt nem vehetnek a lányának. Az eljegyzésre pedig azért van szükség a forrás szerint, mert Gina nem helyeselné, ha Z és V, akik megjegyzem önállóan kereső, milliomos, jó gondolkodású fiatalok; együtt élnének az esküvő előtt.
Az esküvőt egy hosszú jegyesség után, 2010-re tervezik. Ja, és Japánban volt a leánykérés természetesen.
De mondom ez annyira kamuízű hogy csak na :) Bár bevallom ezegyszer jól szórakoztam rajta :)

b írta...

Ez tényleg viccesen hangzik, több szempontból is :)) És köszi!

Fant írta...

Nekem ez a kerettörténet vicces hozzá amit kitaláltak. Mert az eljegyzés megtörténése, az vagy igen vagy nem, nem tudhatjuk, akár még lehet is ilyen szándékuk, nade ez a mese hozzá, hát ez hitelteleníti az egészet. Bár kreatív meg kell hagyni :)
De szerintem az ilyesmire mondta Vanessa az legutóbbi interjúban, amit olvashattunk, hogy ilyen sztorikat sokkal körülményesebb kiötleni, mint leírni az igazat :)
De meg kell hagyni az utóbbi idők legkreatívabb története ez :)

Andi, ne gondold, hogy most így egy nap alatt néztük meg mindet :)) Fokozatosan, én például mindent több részletben :)) Jó, persze nem mindent, egy film egyben ment :))
Különben a pirateclub.hu-ról is le tudod tölteni mindet :)

b írta...

mistolcAz eladhatóság kedvéért ki kell színezni, mert az egyszerű valóság nem hangzik olyan jól :) Na meg így sokkal romantikusabb :)
És őszíntén, ha mondjuk megtörtén, akkor 2 ilyen ember kihagyná a családját a dologból? Vagy ezt 4szem közt szokták?

Fant írta...

Ja-ja sokkal bombasztikusabb így a sztori :))
Hogy négyszemközt szokták-e? :) Nem tudom, még nem jegyeztem el senkit soha :))

Különben a család látod nincs kizárva a dologból V anyuka ugyancsak aktív a mese szerint :))

Hogy megtörtént vagy sem - ők tudhatják csak, ezt nem fogják világgá kürtölni sosem és feltűnősködni sem fognak vele, az biztos, és jól is teszik nagyon.

Andi írta...

Igen, igen tudom a cuccost azzal a letöltéssel, de nekem ahhoz a gépről lemezre kellene tudnom átmenteni, hogy a sok film ne terhelje a gépemet:)))Ez még a jövőm zenéje:)))

Csekkoltam a próba képet b, köszi az infót :))Így már ismerős volt ez a kép :)))

Egy film egyben ment???:)))))Húúúú:)))

Lépek, jó éjt Mindenkinek!

b írta...

Nem azt írtad, hogy Japánban történt a dolog?
Én sem tudom, engem sem jegyeztek még el :) (és valszeg nem is fognak :D)
És hogy megtörtént-e vagy sem? Az tényleg legyen az ő titkuk :))

Fant írta...

Bizony egyben Andi :)) Naés vajon melyik film ment le egyben nekem? :)))
Van dvd író a gépedben? És Nero? Nos - ezek kellenek a lemezre tételhez :)

De Japánban. Gondolom négyszemközt megdumálták azért előtte, nehogy a szülők előtt legyen valami félreértés :))))
És, hogy minden rendben volt, otthon beavatták a szülőket is :))
Mekkora mese :))

Nem szabad lemondónak lenni :) Kicsit lépek, aztán jövök még vissza legalább egy komment erejéig, hiszen látom megszületett a fő attrakciós bejegyzés :)

b írta...

Nem vagyok lemondó Fant, csak ismerem a korlátaimat :DD
Az eljegyzés nem az, amikor a szűk család (8-10 fő) összejön egy ünnepi ebédre, és átadja a srác a lánynak a gyűrűt?

b írta...

Elköszönök, nem győzöm kivárni a kommentedet :)
Night!

Fant írta...

Csak azt tudom, én hogy tennék: én, mielőtt a szűk család összejön és bulit csinálunk az egészből, előzőleg négyszemközt kérném meg a lány kezét :) Amit te írsz a következő lépés :) Nekem legalábbis :)

b írta...

Aha. Nekem nem hiányozna a szűk családi körös összeülés, evés :))

;o) írta...

Jó reggelt!
Nem s fontos, de mivel nekem már volt eljegyzésem (is), így osztom Fant és b nézetét is - először meghitten, kettesben történik az esemény, majd szűk családi körben egy ebéd vagy uzsonna, ahol a vőlegény "hivatalosan" is megkéri a menyasszony kezét.
Az, hogy a mama zabja meg a gyűrű miben létét, nekem meseszerű és a mai modern világban majdhogynem kizárt. Ezt a fiatalok maguk döntik el, saját ízlésüknek és pénztárcájuknak megfelelően - ugyanis a vőlegény állja a cehhet ;o) - na jó én még kaptam kis ezt, kis azt, de minden a vőlegény elképzelése szerint történt és nem azért mert a szülők belekotnyeleskedtek volna...
Szóval nekem nem túl szimpi V édesanyja, de azért ennyire nm degradálnám le. Megont volt mit írni, olvasni, hírt hajhászni. Elég olcsó történet....

Andi írta...

Sziasztok!

Látom, Fant - tud valamit a leánykérésről....!!!:))))
- hogy melyik film ment le neked egyben?:))...mondanod sem kell...:)))
Valószínű - mindkettő cuccos van a gépemen, csak igazából még nem foglalkoztam vele..:)

Fant írta...

Hello Andi! Nos, ha van mindkettőd akkor a megoldás már csak egy lépés :)) Konkrétan használni kell, nem nagy was ist das, ne tarts tőle :))
Az egyben nézett filmet pedig eltaláltad :)))