2009. febr. 3.

Hova-hova, Vanessa?

Hova-hova, Vanessa, merre visz az utad?

Ezt egyelőre tényleg csak Tőle kérdezhetnénk meg, mivel ezidáig senki nem szerzett arról tudomást, melyik várost, esetleg országot, netalántán kontinenst pécézte ki magának a 20 éves bombázó. :)

De az tuti, hogy valahova repül, ráadásul egyedül, mert hétfőn, azaz tegnap nagy magányosan, de mosolyogva és rendkívüli szépen sétált keresztül a Los Angeles-i LAX reptéren és hagyta maga mögött az Angyalok városát.

Ha azt nézzük, hogy munkaügyben tart valahova, kevésbé valószínű, hogy legutóbbi filmjét a HSM3-t promótálná(még mindig), annál inkább lehetségesebb, hogy tényleg tengereket repül át és Európába jön, ahol már csak napok kérdése, és megjelenik második szólóalbuma, az "Identified".

Igaz, a napokban a TeamHudgens.org e-mailjére, melyben egy esetleges európai "Identified" reklámozásról érdeklődtek, az a válasz érkezett a hivatalos személyektől, hogy jelenleg semmi sincs tervezve. Szóval ki tudja?

Izgatottan várjuk, hol bukkan fel legközelebb ez a kétlábonjáró szépség! :)

És amíg a válaszra várunk, nézzük meg a készült képeket!

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

Üdv! A JJKr kommentjeiben azt olvastam, hogy Brazíliába utazott egy fotózásra. De jóó nekiii! :))

Névtelen írta...

*JJJr

Névtelen írta...

Hali!
Mindegy merre megy, mosolyog és jókedve van, ez a lényeg.
Egyetlen problémám van megint a képpel: sosem tudom eldönteni, hogy milyen idő van náluk...ez az Ugg csizi bitang egy darab ;o)

Fant írta...

Sziasztok! Elég sűrű napjai vannak a lánynak, meg kell hagyni, de az a jó. A mosolygás pedig priceless ugyebár :) Kíváncsi vagyok én is, hogy mi a célállomás, a németek is Brazíliát emlegetnek, majd meglátjuk.
"Kétlábonjáró szépség" - ez nagyon tetszik! :))

Fant írta...

Találtam egy kis ízelítőt a HSM 3 dvd menüjéből :)

Andi írta...

Sziasztok!
:) - az a nyuszifüli (a másik fülire nem gondolnék) Z-n nagyon vicces, de helyes :))

Névtelen írta...

A Zefron.com-on van egy új bejegyzés, mintha arról szólna, hogy Zac részt fog venni valamilyen Valentin napi rendezvényen. Vagy nem?

Andi írta...

OÓ - a kedves másik fele is utazik a JJJr. szerint :)

b írta...

Úgy látszik a Mister is utazott valahova

Névtelen írta...

Azt hiszem, megkaptuk a választ

xdittax írta...

Hali!

;o) - olyan időjárásuk van arra, amit én annyira-annyira szeretek és irigyelek. Se nem túl hideg, se nem túl meleg, megfér együtt a kisszoknya, de a hosszú nadrág, pulcsi is. Nálunk is szokott ilyen lenni, tavasszal főleg. És én odaáig vagyok az olyan időért;)

Fant - a DVD menü nagyon klassz! Köszi szépen!

Névetelen - még nem nagyon pislantottam rá, de amint hazaérek a mindjárt kezdődő órámról, olyan estefelé, utánajárok a dolognak.

Puszi Nektek:
Ditta