2009. febr. 27.

Kikapcsolódás a barátokkal

Miután szerda óta gyengélkedek, és tegnap kényszeredett betegszabadságot "vettem ki", és pihengettem, ma végre újra munkába állok, és beszámolok Nektek arról, mi is történt az Oscart követő napokban. :)

Zac Efron és Vanessa Hudgens is végre több időt tudott szakítani barátaira, így az elmúlt napokban a velük való találkozgatásokról számolnak be Los Angeles városában aktívan tevékenykedő paparazzók lesifotói.


Először Zachy-t örökítették meg, február 24-én, kedden, amint a Hollywood-i Hugo's étteremből távozott egy régi ismerőssel - Danielle Panabaker-rel. A 21 éves fiatal színészek mindketten együtt szerepeltek anno, 2oo4-ben a Warner Bros. sikeres sorozatában, a Mindig nyár-ban, amiben Zac Cameron Bale bőrébe bújt. Ráadásul az ő húga, Kay Panabaker alakította Zac karakterének szerelmi tárgyát.

Danielle kedvencünkhöz hasonlóan azóta is sok produkcióban tevékenykedett már. Most ki tudja milyen okból találkoztak, hogyan jutottak egymás eszébe, de jó tudni, hogy az emberek nem felejtik el egymást. :)

Képek róluk, és a döbbenetesen nagy hajú - vagy csak nekem az?! - Zachy-ről ITT!

Vanessa részéről szintén baráti programok kaptak helyet, az egyik nem is akármilyen! A 20 éves színész/énekesnőnk igazi csajos napot tartott szerdán délután, február 25-én, és jó pár barátnőjével együtt látogatott meg egy pilates órát.

Úgy gondolom, Nessán kívül két leányzót még valószínűleg felismertek a képről, de a biztonságkedvéért itt a lányok sorrendje:

Caroline Clark, Samantha Droke, Ashley Tisdale, Vanessa Hudgens, Brittany Snow

A két számunkra feltehetőleg ismeretlenebb lányról, nem túl sokat tudok mondani, Samantha szerepel a Disney's Princess Protection Program-jában, míg a szőke Caroline Samantha jó barátja. Ők együtt már egy közös vicces videót is megosztottak a világgal, akit érdekel, az itt találhatja meg.

A készült képeket pedig ITT! :)

Az edzés után Nessa még egy másik kedvenc időtöltésével is kikapcsolódott a délután folyamán, Brittany-val tartottak egy kis shoppingot, a West Hollywood-i Fred Segal üzletbe ugrottak be, ahonnan mindketten egy kis szatyorkával távoztak.

IDE kattintva nézhetitek meg a fotókat!

Forrás: Just Jared Jr.; Celebrity Gossip.

13 megjegyzés:

Fant írta...

Jobbulást kívánok, Ditta! Zac és Danielle - abszolút igazad van, ennyi az egész történet. Mindíg mondom, hogy meg kell várni itt a dolgok bejegyzésbe való kikerültét, mert érdemes :)
Zac haja elég hosszú meg kell hagyni, nekem Japánban tűnt fel, hogy nem győzi rázni a fejét. Kíváncsi vagyok, hogy miért növeszti, filmszerep kedvéért, passzióból, vagy egyszerűen csak nincs kedve fodrászhoz menni :)

Vanessa és a csajok - hát nos, látványnak nem volt semmi az egyszer biztos :)
Munka után pedig édes a pihenés ugyebár :)

xdittax írta...

Köszönöm Fant, már erőteljesen dolgozok a gyógyulásomon. :)
De elsősorban az miatt, hogy beteg lettem, került ki ilyen későn ez a bejegyzés, pedig tudom, hogy Ti már napokkal ezelőtt megvitattátok. Ilyenkor mindig sajnálom, hogy ilyen lassú vagyok, és próbálok igyekezni! :)

Fant írta...

Nyugi, minden infó és kép csak félhivatalos, amíg nem készítesz róla bejegyzést :)
Legfeljebb újrázunk - jobb többször, mint egyszer sem. :)

Különben van egy infó, nem is annyira új már, de még ezután lesz aktuális, itt van. :) Azt a műsort nem mondhatnám, hogy ismerem, de azt tudom, hogy népszerű.

Névtelen írta...

Diita, jobbulást:)))
Küldtem egy nagy adag fordot, majd csekkold, ha jobban leszel;)
Azt hiszem, Zac-kel kapcsolatban van még néhány ahhoz hasonló infó:)) Z-nek minden összejön, ahogy elnézem:))

Névtelen írta...

jobbulást Ditta!!Zacnek a haja már hoszabb mint az enyém,a lányok viszont szpek:D

xdittax írta...

Dorka, ez aranyos volt a hajatokról!;)

És köszönöm Mindannyiótoknak a támogatást. Már sokat javultam, mert tegnap egész délután nem hagytam el az ágyamat.:)

És LL, máris közzétettem az interjúk hatalmas fordítását, de úgy időzítettem, hogy a többi mellé kerüljön. Szóval most lejjebb kell tekerni értük, remélem ez nem probléma!

Ditta×××

Andi írta...

Jobbulást Ditta!:))))

xdittax írta...

Köszi Andim!
Rajta vagyok :)

Pusza!

b írta...

Jobbulást Ditta!

Nekem a lányok vidijével kapcsolatban a "hányinger" (bocsi!!) jutott eszembe a paparazzik miatt :(

Fant írta...

Nos b, bár kétségkívül kellemetlen a jelenlétük, de egyrészt ugye ők ebből élnek, másrészt pedig ez most még a megszokott kategóriába tartozik. Ennél sokkal extrémebb dolgokra képesek.
Nyilván ettől függetlenül eléggé taszító a dolog...

Névtelen írta...

Ez a jó szó! Taszító.

Fant írta...

Látom b, ez most eléggé kiverte a biztosítékot nálad. Pedig semmi szokatlan nem volt benne ezúttal, csak a már megszokott módon zajlottak az események.

b írta...

Ki. Most kicsit lelkileg odavagyok.