2009. febr. 15.

A saját céljaidat kell véghezvinned!

Már néhány videóinterjú érkezett hozzánk Japánból, melyekben Zachy-t szólaltatták meg, de most végre egy Vanessa beszélgetés is itt van! Az Elle Girl magazin készítette, és LinkLuvor fordította le. :)

A japán photocall-ról készült V fotókat egyébként ITT tudjátok szemügyre venni! ;)



Melyik a kedvenc jeleneted a HSM3-ból?
Vanessa: Nem tudom, nagyon sok kedvencem van, nehéz választani, de amelyik nagyon emlékezetes volt, az a finálé, mert nagyon sokat jelentett nekem, teljesen át tudtam érezni a dalszöveget, és nagyon érzelmes volt, mert valóban elbúcsúztam a High School Musicaltől.

Melyik a kedvenc dalod?
Vanessa: Valószínűleg a ’Can I Have This Dance?’. Reménytelen romantikus vagyok, és szerintem nagyon édes dal.


Volt saját iskolabálod?
Vanessa: Magántanuló voltam. Nem diplomáztam, bálom sem volt…de ez a film bepótolta.
Tehát ez volt igazából az első bálod?
Vanessa: Igen.
Ha bálba mennél, milyen ruhát választanál?
Vanessa: Valami mókásat, kacérat…
Milyen színűt?
Vanessa: Nem tudom…nem szoktam ezeket előre megtervezni, érzem, ha meglátom az igazit.

Gabriellához hasonlóan te is meg szeretnéd valósítani az álmaidat?
Vanessa: Szerintem mindenkinek így kellene tennie, a saját céljaidat kell véghezvinned, és nem szabad hagynod, hogy befolyásoljanak. Ő nagyon okos, tehát szerintem könnyebben hoz döntéseket. De egy színésznő előtt mindig kemény üzleti választások állnak.

A forgatás alatt gyakran edzettél pihenésképpen?
Vanessa: Tudod, maga a tánc nagyon energiaigényes, ha minden nap csinálod, tehát amikor végeztünk, aludni akartunk inkább. De Ashley-vel egy csomót pilateseztünk, a 3. film próbái alatt.
Pihenésképpen?
Vanessa: Igen, már régóta edzünk együtt.

Kitűztél már magad elé egy következő célt?
Vanessa: Szeretném folytatni azt, amit imádok csinálni: filmekben szerepelni és albumokat készíteni. Szeretném kiterjeszteni a lehetőségeimet, és annyiféle karaktert eljátszani, amennyit csak lehet. Szeretnék akciófilmekben, drámákban, sci-fikben szerepelni.

Van valaki, akire felnézel?
Vanessa: Igen, elég sokan vannak. Mindig is rajongtam Natalie Woodért, a klasszikusokért, és felnézek Angelina Jolie-ra, kedvelem az akciófilmjeit, nagyon szeretem őt. Penelope Cruz szerintem hihetetlen, gyönyörű, imádom a munkáit és Winona Ryder. És még sok példaképem van.

Mit üzensz az Elle Girl olvasóinak?
Vanessa: Sziasztok, Elle Girl olvasók! Vanessa Hudgens vagyok, és ne felejtsétek el, hogy az új Elle Girlben van egy cikk a HSM3-ról. Remélem, élvezitek a filmet! Szerintem ez minden.

Fordította: LinkLuvor.

12 megjegyzés:

Andi írta...

Jó a vidiford. A gyengébbek kedvéért - mit takar az, hogy "pilateseztünk"?:)

Fant írta...

Köszi LL :) Vanessa, mint akciósztár - kíváncsian várom :) A drámai szerep is remélem összejön neki egyszer, érdekes lenne.

Fant írta...

Andi, őszintén, ugye nem a pilates ütötte meg a szemed legelőször ebben az interjúban, hanem valami más? :)))

Nos, komolyra fordítva: nekem a jómúltkor elmagyarázták itt néhányan, hogy a pilates a jógához hasonló mozgásféle - szóval ilyen sportszerű :)) Vagy valami ilyesmire emlékszem :))

xdittax írta...

"A Pilates egy a Joseph Pilates által a XX. század elején kifejlesztett fittness rendszer.
Pilates kontrológiának nevezte módszerét, mivel úgy hitte, hogy ez a metódus az elmét használja az izmok irányítására. A program a mély mozgató izmokra fókuszál, melyek egyensúlyban tartják a testet és kulcsfontosságúak a gerinc megtartásához. A Pilates gyakorlat kiváltképp a légzésre és gerinchelyzetre való figyelmet tanítja, célja a mély törzsi izmok erősítése." - Wikipédia :)

Névtelen írta...

Nagyon szívesen:)

b írta...

Fant minek kellett volna először feltűnni? :S :)

Andi írta...

Köszi :)

Őszintén - a pilates a második volt :)))

Hó-hó, hull a hó!:)

Névtelen írta...

Sziasztok!:)
Bál?:) Hát fel kell tennem a lábaimat a magasba nekem is,mert egész éjjel roptam.:)
Én véghez vittem a célom.:)

Akció,dráma,sci-fi?:))
Ja,és talán egy kis horror!:))
Hajrá!:))

Andi írta...

Azért megnyugtatóbb volna lassan olyan hírről is hallani - melyben valamely szereppel találják meg V-t....:) Bizom benne, hogy hamarosan összejönnek majd Neki (is) a vágyott szerepei....:)

xdittax írta...

Előbb-utóbb mindenképpen érkezik olyan hír is, Andi, ezt biztosra veszem! :) Én is szívesen megírnám már Nektek! ;)

F.Ém, azt a horrort akkor én inkább Veled nézném meg, mert bár tudjátok kemény csaj vagyok, a félelmetes sötét filmekért(és nem úgy értem - azért igen!) nem vagyok oda túlzottan...;)

De ropnám is Veled!:)
Remélem jól mulattál, Honey! ;)

Fant írta...

Előbb-utóbb alakul az biztosan, Andi. Szerintem a háttérben azért folynak a megbeszélések és a kutatások ezerrel, az is lehet, hogy tényleg valami jelentősebb szerepre vár, és akármit nem vállal el. Meglátjuk, bízom benne, hogy kialakul a dolog - sőt: tudom, hogy így lesz :)

Sötét - értem én Ditta :))

És ha már itt tartunk: Heath Leadger megnyerte a Bafta-díjat is, amit a múlt heti mese elején említett Ditta - úgyhogy mostmár az összes valamirevaló díjat neki ítélték, még az Oscar hiányzik, remélem jövő héten meglesz az is.

Andi írta...

Ez is jó hír Heath-el....:)