2009. febr. 17.

USA: már kapható a HSM3 DVD!

Ma van a napja, hogy az Egyesült Államokban megjelenik a nagy szenzáció, a High School Musical 3: Senior Year DVD-n és Blu-Ray-n! Ez alkalomból olvassuk el a szereplők saját tolmácsolásában a legmulatságosabb velük megeső bakikat, és rakjuk össze a kezeinket, hogy legalább néhányat közülük láthassunk majd! ×P

Ne felejtsétek el, Magyarországon egyelőre várnunk kell még egy kicsit, hiszen itthon március 25-én kerül boltokba a számos extrát magába foglaló DVD!

Lábfejfiaskó:
Zac: Nem tudom, hogy történt, de az egyik jelenet közben a lábfejem becsúszott egy nézőtéri székbe, és nem tudtam kihúzni. Nagyon vicces volt, mert szét kellett szedni a széket, hogy kiszabadítsuk a lábam. Le kellett állítani a kamerákat, és szerelőket kellett hívni, hogy a szék alját kicsavarozzák. Elég megalázó volt!

Bukdácsoló fiú:
Corbin: Ha az egész csapat együtt táncol, valamit mindig elrontunk. Folyton elesünk, megbotlunk egymás lábában, de ez velem fordult elő a legtöbbször. A kamera mindig megtalált, ami nagyon zavarba ejtő volt. Figyeljétek az eséseket a DVD bakijai között!

A tüllszoknya esete:
Olesya: A bálos szám alatt tüllszoknyát viseltem, de az első felvételhez nem a megfelelő rövidnadrágot vettem fel alá. Mikor pörögtem, felemelkedett a szoknyám, és úgy tűnt, mintha semmi sem lenne alatta, mert a rövidnadrágom testszínű volt. Eléggé zavarban voltam...


A magassarkú megpróbáltatásai:
Jemma: A táncjelenetem alatt egy csomószor leestem a lépcsőn, annyira csúszott! Magassarkúban voltam, de szerencsére tíz fiú volt, hogy elkapjanak. Nem volt olyan rossz tíz aranyos fiú karjában landolni, de attól még vörös voltam a szégyentől!

Idegesítő izzadás:
Monique: Három példányom volt a báli ruhámból, mert a forgatás alatt nagyon izzadtam, és ez három réteg ruhán át is látszott! Át kellett rohannom a szomszéd szobába átöltözni, ami elég zavarba ejtő volt. De az első nap végére már mindenki tudta, hogy nagyon izzadós vagyok, szóval nem rohangáltam az öltözőbe. A szoba sarkában szárítottam a ruhát egy hajszárítóval!

A megbánt monokli:
Vanessa: Hihetetlenül ügyetlen vagyok. Ez szörnyű! Sikerült véletlenül egy csomószor megütnöm Ashley-t a próbákon, és nagyon rosszul éreztem magam miatta. Egyszer a szemét találtam el, jegelnie kellett. Egy másik alkalommal arcon csaptam a könyökömmel. Mindig megütöttem valahogy, de teljesen véletlenül. Upsz!

Veszélyes víz:
Matt: Egy hihetetlenül vicces eset történt abban a jelenetben, amiben egy szál törölközőben rohangálok. Befújtak engem és Justint vízzel, de szerintem elfelejtették a padlóról feltörölni mert Corbin egyszer csak elrepült. Befordultunk a sarkon a törölközőinkben, ahol Zac-et találtuk, aki sírt a nevetéstől, és a kamera mindent felvett. Elképesztő volt!

Modellmozdulatok:
Zac: Nagyon sokat szórakoztunk a forgatáson egy próbababa kezével. Leeshetett egy kellékről, ezért felszedtem, és kihasználtam a benne rejlő lehetőségeket. A ruhám ujjába tettem, és a műkezet a zsebembe dugtam, az igazi kezem a pulcsim alatt volt. Amikor a legkevésbé számítottak rá, kirántottam az igazi kezem, azt hitték, ez földönkívüli lóg ki belőlem. Nagyon vicces volt. Mindenki hangosan sikított félelmében!

Próba a túlpolírozott parkettán:
Monique: A forgatás legelső napján Kenny ragaszkodott hozzá, hogy a padló csillogjon a tisztaságtól. A csapat órákig fényesítette szorgalmasan, de olyan jó munkát végeztek, hogy egy csúszós rémálommá vált. Az első táncjelenetben mindenki elesett. Olyan volt, mintha vízen táncolnánk, ahogy csúszkáltunk a teremben. Állandóan bukdácsoltunk!


Halálugrás és helikopter:
Vanessa: Az egyik legviccesebb elrontott jelenet a Can I Have This Dance alatt történt. Egy helikopter repült fölöttünk, és megesik, hogy elfelejted a szöveget, és nem tudod folytatni a jelenetet. A helikopter nem ment arrébb, tehát a végén Zac csak rám nézett, és azt mondta: „Egyébként ez az én helikopterem...Beszállsz egy körre?” Mindketten az épület széléhez futottunk, és úgy tettünk, mintha leugrottunk volna a tetőről, de csak vicceltünk. Olyan volt, mint a Mission Impossible-ben, és nem bírtuk abbahagyni a nevetést, mert a többiek azt hitték, komolyan gondoltuk!

Micsoda szégyen!
Olesya: Állandóan kínos helyzetbe hoztam magam a HSM forgatásán. Olyan béna vagyok! Mindig bukdácsoltam, valahogy még a lakókocsimban is elestem egyszer. Reméltem, hogy senki nem lát ilyenkor, de mindig volt a közelben egy-két ember, vagy pár kamera, úgyhogy mindig volt tanúja a bénázásomnak!

Zac támadása:
Jemma: A HSM3 forgatásán Zac volt a mókamester. Imádta vizes lufikkal dobálni az embereket, ami nagyon vicces volt. Engem sosem talált el, de Vanessa egyszer megpróbált. Berohant a lakókocsimba egy vizes lufival, de elesett, és ő lett vizes!

Fordította: LinkLuvor.
Forrás: Cinema Blend.Com.

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

Na ezek után kénytelen leszek megvonni valamit magamtól a következő hónapban(is)!:)
Köszi nektek érte!:)))

b írta...

Ez így esti levezetésnek (hogy szépeket álmodjak) nagyon jó :)
Köszi! :))

Fant írta...

Nagyon jók a sztorik, a helikopteres a legjobb talán :) Köszi! :) Ima on! :))

Andi írta...

Hm, kvázi V sorozatosan lepofozta Ash-t :) Nem semmi :))

Na azt a helikopteres halálugrást - szóval azt megnézném :))

Köszi LL :) Totálisan jó mókázásokat zavarhattak le :)

b írta...

Benne volt egyik legutóbbi belinkelt vidiben. Vagy amikor JAmes Bond-ot mondta Z az nem az volt? :S

b írta...

Bevallom így utólag, most is megy egy nagy kedvencem filmileg :) TCM Ének az esőben. Imádom :)

b írta...

Ez most akkor mi? :S

Fant írta...

Jó reggelt! Az b?! Ha az igaz, akkor az az év híre!! Ha jól értem, nem létező angol tudásommal, akkor Zac egyrészt Best original song kategóriában díjátadó lesz; DE ami még nagyobb durranás, hogy Vanessa-val együtt fel is fog lépni, énekelni is fog! Hugh Jackman és Beyonce is partnerük lesz utóbbiban. És aki rendezi őket: Baz Luhrmann (Ausztárlia, Moulin Rouge) Hát ez...na jó. Várjuk meg mi lesz belőle, még ne éljük bele magunkat, hátha nem hiteles infó.

Egyébként, angolosok, jót írtam egyáltalán? :)

Szép napot Mindenkinek!

Névtelen írta...

Pontosan, jól írtad, Fant...asszem ki kell faggatnom azt a bizonyos antifant:)

Névtelen írta...

Wow!!! Én sem hittem a szememnek, meg a nemlétező angoltudásomnak :) Látni akarom élőben :)
Faliújság elhalasztva holnapra, mert mostanra értem be a dolgozóba. Elaludtam kicsit :))

Névtelen írta...

És pont Hugh Jackman? :))