2009. febr. 20.

Zac, mint Johnny Quest?

Úgy néz ki a filmes pletykák felpezsdültek Zac Efron és kedvese Vanessa Hudgens körül, azzal, hogy lezárták High School Musical-beli pályafutásukat és szabadon tekinthetnek a jövő felé. A mai nappal újabb spekuláció következik, mely szerint Zachy vághat bele egy izgalmas, új szerepbe!

Készül a "Johnny Quest kalandjai"(The Adventures of Johnny Quest) című animációs sorozat élőszereplős változata, mégpedig a pletykák szerint, Zac Efron-nal és Dwayne „The Rock” Johnson-nal az élen.

Nemrég az IESB rukkolt elő azzal az információval, miszerint a High School Musical filmek főszereplője, Zac Efron a tervek szerint a címszereplő bőrébe bújna, míg A Boszorkány-hegy (hazai premier: március 26.) sztárja, The Rock Race Bannont testesítheti meg. Amennyiben az egykori pankrátor aláír, úgy harmadszor is együtt dolgozik Andy Fickman rendezővel. Korábban a Gyerekjátékon, illetve a már említett A Boszorkány-hegy alkalmával kollaboráltak.


Az IESB-nek nyilatkozva The Rock azt mondta A Boszorkány-hegy amerikai díszbemutatóján, hogy imádja a forgatókönyvet és szeretne újra együtt dolgozni Fickmannel, valamint, hogy Bannon karakterét pont rá öltötték. "Senki más nem lehet Race Bannon, csakis én, ám előbb még át kell vészelnünk ezt-azt..." - mesélte némileg titokzatoskodva.

A The Adventures of Johnny Quest Hanna-Barbera egy klasszikus sci-fi rajzfilmsorozata. A történet középpontjában egy 11 éves fiú áll, aki édesapjával, Dr. Benton Quest-tal hihetetlen kalandokba keveredik. A filmváltozatban Johnny "valamivel" idősebb lenne, hiszen a fiataloknak mégiscsak megkapóbb egy sármos 21 éves színészt nézni, nem? :)

Akiről mellesleg tökéletesen el tudom képzelni, hogy iszonyatosan élvezné egy ilyen mozgalmas és izgalmas film forgatását. És a végeredményt pedig mi élveznénk feltétlenül! ;)

Persze, csak várjuk ki a végét!

Forrás: PremierFilm; AceShowBiz.

58 megjegyzés:

Fant írta...

Sziasztok! Körön kívül kérnék egy kis segítséget: itt az utolsó, 2.45-kor küldött komment ugye azt jelenti, hogy Jackman kvázi megerősítette az Oscarral kapcsolatos híreket? No persze némi titokzatoskodás mellet.

A hírhez: valamennyire ismerem ezt a mesét, bár nem ragadott meg túlzottan mikor néztem régebben - tény, hogy tizenéves forma fiú a főszereplő, de azért egy mozifilm főszerepében másfél óráig nézni egy 11 éves gyereket - nos nem valószínű, hogy megkockáztatnák. Így jöhet képbe az a megoldás, hogy kicsit komolyabbra veszik a figurát, a főszereplő korát megnövelik néhány évvel.
Különben izgalmas filmet lehetne készíteni ebből a sztoriból, úgy gondolom.

Várom, hogy megerősítik-e a hírt, egyelőre ne éljük bele magunkat ebbe se :)

Mindenesetre poén lenne, ha mindketten egy olyan projektben szerepelnének, ami egy mese megfilmesítése tulajdonképpen :)

xdittax írta...

Pontosan Fant. Megerősítette. Azt gondolta, titok, de mindannyian megjelennek majd a színpadon, a HSM és a Mamma Mia sztárpárja, és nem mond sokat, de azt ígéri jó lesz! Sőt:)

OMG! I can't wait!

Fant írta...

!! Köszönöm Ditta! Na, ez aztán a hír! Nos akkor hivatalosan: számomra ez eddig az év híre! Ez óriási, egy ilyen kaliberű rendezvényen, mindketten együtt, és a társak!! Őrület, hihetetlen - naná, hogy jó lesz, nem is lehet másmilyen :)
Lehet, hogy ébrenmaradok és mégiscsak megnézem a gálát? :)
Különben nem tudom, tudtátok-e, de maga Hugh Jackman is (bár én Wolverine-ként ismerem elsősorban) kiválóan énekel itt a laza bizonyíték :)

Névtelen írta...

Wow, ez hatalmas:)) Sikerült elintézni a fennmaradást, már csak egy kis szerencse kell hozzá. Jókor jött ez a nyelvvizsgás papír:))
És...OH.MY.GOSH!!! Alig várom:))) Nagyon rossz ötlet lett volna titokbban tartani. Csak emiatt több ezer fan fog fennmaradni:DD
Vicces a vidi, Fant. És a Fantomos zene az elején:)))
Mellesleg ez übereli az elmúlt évek összes hírét szerintem:))) Egyetlen versenytársa a NKF.

Fant írta...

ÉS!! Megvan a bizonyíték is!! Mostmár nem csak netes szóbeszéd, maga Jackman nyilatkozik: ITT 3 perc környékén!! Végképp hivatalos!! Őrület!

Igazd van LL, ez a dolog bizony übereli az elmúlt évek minden szereplését, hírét, pletykáját, kivétel persze egyértelműen a NKF - azt nem múlja felül semmi :)

Á, és nos igen, van némi átfedés a zene és a nevem közt :)) Bár ezúttal ez csak jól jött ki :))

Megmondom őszintén, egy dolog tehetné e szempontból még kerekebbé a hétvégét: Ha a mesekönyv fuvolás szerkesztője kisegítené a VVNYSZ főnyomozóját egy válasszal :)) Hiszen az utolsó mese (vagy talán még 1 max 2 van benne) következik vasárnap, tehát new or never :))

Névtelen írta...

Ez felülmúlhatatlan:))))) There are no words to explain this feeling:DD
Utsó mese? Várom azt is...minden összejön most:))
Na megyek, ma nem leszek többet, matekozok:))
Szép napot Mindenkinek!

ades írta...

Annyira izgatott vagyok hogy el sem tudom 'mondani' ez nagyon király

Fant írta...

Matek - részvétem LL :)) Összejönnek a dolgok, úgy van, most aztán egy szavunk sem lehet :)) Lesz mit beosztani :))

Ades, ha jól emlékszem te vetetted fel először, a hétvégén az Oscaros témát Zac-el kapcsolatban - micsoda jövőbelátás :)

ades írta...

Igen én is úgy emlékszem mert már akkor is nagyon reménykedtem és megérte

;o) írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
;o) írta...

Nos, hát nagyszerű történések vannak itt kérem!
Kíváncsian várom mostmár a fejleményeket - Hugh és Beyonce musical duett.na és persze Z és V..Hmmm
A belinkelt medley-i esemény után már semmi kétségem, hogy sikerül felrázniuk az álmos Oscar partyt; és az, hogy Z és V is ott lesz legyen egy nagyszerű, világraszóló karrier kezdete (na jó, már most is az végülis, ha Fant történetei nem csalnak - márpedig nem csalnak!), remélem saját szobrocskájuk is lesz majdan!

De közben úgy látom, újabb képregénysorozat filmje lesz a láthatáron.
Vajon miért jut ilyenkor eszembe rögtön X-men, meg Batman?
Jah vagy úgy!
Fant neked már megint kedvezett az élet! Ezt a Quest történetet nem nagyon ismerem, bár a nevet hallottam már régen és pár napja, amióta először olvastam a hírről próbáltam is keresni hirtelen valami háttérinfót, de a kereső megintcsak tele van Zvel....hát nem édes?

Egy kis infóra lenne szükségem. A MAOW bemutatójának idejéről írtatok már valaha valamit? Lehet tudni róla valamit? Kerestem, de annyi hülyeség van a világhálón, hogy nem tudok kijönni belőle.
Ha minden igaz, akkor Amerikában júliusi a dátum?

Fant írta...

Annyira én sem vagyok képben ezzel a mesével ;o), csak onnan emlékszem rá, hogy régebben a Cartoon Network-ön ez volt a Batman után :))
Szerintem egy jó kis kalandfilmet lehetne belőle készíteni.

Batman, X-men - érthető hogy, ez ugrik be neked, Amerika legkomolyabb témájú képregényei mégiscsak. A Johnny Quest annyira nem széles körben ismert, talán jórészt inkább a tv-ből, a fiatalabbak közt lehet népszerű.

Az biztos, hogy nagy buli lesz az Oscar az idén, kíváncsian várom, borzasztó érdekesnek ígérkezik, bőven lesz miért nézni.
Saját Oscar nekik? Bízzunk benne, hogy idővel ők is a jelöltek közt lesznek, megvan a lehetőségük és a tehetségük hozzá, úgyhogy hajrá :) Az is tuti, hogy ez egy óriási lehetőség önmaguk promotálására. És ők ezt maximálisan ki is fogják használni, a tehetségük minden szikrájával :)

b írta...

Sziasztok. Micsoda hírek! Ennek a The Rock-nak olyan ilyesztő feje van számomra :)

Ha élőben nézitek az Oscar-t, akkor hogy mentek hétfőn dolgozni? :S

b írta...

nálunk ezt írták róla

Andi írta...

Úgy, ahogy mondod b - horror feje van :)

Oscar után munka? - no problem - tudod - kipihened majd a munkahelyeden :))

Andi írta...

Hurrá! Jót Buliztál! Egy kicsit kimerültél - ez látszik a szemeden, de kipihened majd a munkahelyeden!:)

Jó éjt!

Névtelen írta...

Sziasztok!
A matek nem volt olyan szörnyű, barátnőm átjött, inkább vicces volt:))
A hétfői sulit meg csak kibírjuk valahogy...szerencsére laza óráim lesznek:))
Másfél nap! Alig várom:))))

b írta...

Én nem tudok pihenni a munkahelyen :(

Fant írta...

Sziasztok! Akkor ne nézd élőben b. Ennyi az egész, majd megnézed felvételről.

Én speciel szabin leszek hétfőn :)

Igen Ll, már én is kíváncsian várom :) Szóval akkor jó társaságban még a matek is szórakoztató :)

Andi írta...

Sziasztok!
Ne aggódj b, én sem :) - és nem is gondoltam komolyan - csak így van megírva és ez olyan jól hangzik :)

b írta...

Megnyugtattál :)
Én is megnézném szívesen élőben, mert az ismétlés vagy a felvételről lejátszás már tuti nem lesz olyan.

;o) írta...

Sziasztok! "Már nem kell sokat aludni".....izgalom a tetőfokán!
b hidd el, ugyanolyan érzés lesz felvételről is.
Azt fogod látni amit a többiek csak kicsit később...tudod....mint a HSM3 kapcsán. Nem nézed meg a blogot amíg nem látod a ceremóniát; utána pedig simán bekapcsolódsz a többiekhez.
Naaaa! Tessék pozitívnak lenni! Azért a megoldás nem egy atomfizika ;o)

LL, látom agytubit nem kaptál a matektanulástól ;o) Helyes! Lényeg a vidámság!

Sziasztok! Jó pihizést!

Névtelen írta...

Kb meddig fog a tvébe tartani az Oscar? aki tudja legyen szíves írja meg..:) előre is köszi..:) Flo

Andi írta...

Hurrá b :) Figyelj - ahogy lesz úgy lesz és jó lesz az úgy is :) Nem lehetünk "ott" mindig és mindenhol...:)

Szia flo, szerintem sacc/kb. 5-ig tarthat :)

Fant írta...

Nos Flo, abszolút, úgy ahogy Andi írja, 5-ig tart kb, mert a port.hu 5.30-ra írja a legközelebbi műsort :)

Itt vannak a legújabb képek a blogalanyokról, tegnapról :) Jól elszórakoznak a fotósokkal annyi szent, láthatóan jó kedvük volt :)

ades írta...

http://www.celebrity-gossip.net/images/events2/oscar-party-night-2209-27.jpg

Névtelen írta...

Ha jól megnézük ezt a képet akkor lehet láttni hogy nem csak Zac volt ezen a partin hanem barátnője is elkisérte! http://www.celebrity-gossip.net/events_gallery2/image_full/148933/ <- itt a kép linkje! Vanessa ott csücsül az Audiba:D, gondoltam ha valaki nem vette volna észre megosztom vele.:D És köszi az infot hogy mikor is lesz vége ennek a nagyon vár eseménynek.:D Flo

Andi írta...

Ja, ha jóóóól megnézzük - és ha lehet látni....:) Hmmmm :)

b írta...

De jól megnéztük, és látjuk, nem? :) De miért nem szállt ki a kocsiból? Vagy épp Z száll vissza a sofőr ülésbe?

Andi írta...

No, akkor most én is megpróbálkozom azzal a megnézéssel :))

b írta...

A celebrity-gossip linkre kattints, és ott a képek között azt nézd, amin Z az autó előtt megy át.

Fant írta...

Kösz a linket, Flo :) Nos, tippem szerint éppen távoznak az eseményről, ezért ül Vanessa már az autóban :)
Te b, miért nem linkeled be a képet, a körülírás helyett? :)

b írta...

Andi sikerült?

b írta...

Nem tudtam, bocsi.

Andi írta...

Ok, csekkoltam a képeket - a kérdésed jogos b - vajon miért csücsül a kocsiban V....?
V - FANTasztikusan jó (hát...)támogatója Z-nek - mikor a helyzet ezt kívánja....:)

Andi írta...

Köszi...., megoldom.

B, megtaláltam ahol mondod, köszi :)

b írta...

Akkor jó, ha sikerült :)
A szaladós képek is jók :) De V hátrányban van, magassarkúban nehezebb futni :S

Andi írta...

Bizony jók azok a szaladósok - ugyan magassarkú, ahogy mondod, de talán nincs akkora hátrányban - együtt futnak....szinte...:)

b írta...

Lehet, hogy késésben vannak :)
Megfigyeltétek, hogy ha V-n nem a szokásos lábbelik vannak, akkor abban előbb-utóbb valami rendezvényen jelenik meg? :)

Andi írta...

Mármint a laposabban laza lábbelikre gondolsz...?

b írta...

Igen. Ne a saruk vagy a csizmák.
Nem is meséltem, hogy láttam hsm3-s ágyneműt is és 3 fiókos tárolót.

Andi írta...

HSM3-as ágynemű - Wow és milyen felállásban?:) Na és a fiókos tároló ?:)

b írta...

Az egyik úgy volt csomagolva, hogy épp V ugrig. Gondolom a többiek is ott vannak, vagy legalább is Z. A fiókoknak az elején volta a képek. De párnák is voltak mindenféle színben, fazonban, képpel

Fant írta...

Nos, hogy valamivel feldobjam kicsit a hangulatot, ide nézzetek :) Innentől pedig újraélhető az egész Nagy Film :)

Különben mi az a fiókos tároló? Szekrény?

b írta...

Igen. Kb 1m magas, 3 fiókja van, és műanyagból van.

Fant írta...

Aha. Kösz a felvilágosítást - nem állítom, hogy mostmár maximálisan tudom, hogy mi ez, de legalább már el tudom képzelni :)
Az ágynemű már nem lep meg, olyanról volt már szó - nade ez :)

b írta...

Hát én is néztem 8) De volt Micimacis is :) Ja és Hana Montana.

Andi írta...

Hiányzott ez az ordítás és a most vagy soha....:)))

b írta...

Mit nézel Andi?

Andi írta...

Az ide és az innentől-t b :))

Névtelen írta...

helo linkluvor ,ditta és persze helo mindenkinek épp a youtubon jártam és kiváncsiságból beirtam a hsm3 dvd menüjét és beadta gyerekek nagyon jo lett alig várom hogy kijöjön ithon is a dvd berakom a linket
http://www.youtube.com/watch?v=XS6lpUIhsDM
ui nézi valaki a gossip girl (a pletykafészek)cimü sorozatot? én egyenesen imádom remélem nem csak én vagyok igy puszi mindenkinek
xoxo laura

Andi írta...

Sziasztok!

Szia Lau:)
Jetix-en most megy a HSM2 + táncláz:)

Andi írta...

ÓÓÓ....valamit elkalibráltam:)
Ez a bőség zavara mikor az embernek több címe is van:)))
Andi-andrea dettó :)

Sziasztok!

Szia Lau:)

A Jetix-en most megy a HSM2 + táncláz:)

Andi írta...

Bocsika! Vigyázok, nem kalibrálok - maradok az eredetinél...:)

Fant írta...

Sziasztok! Nos, akinek tegnap Flo linkje után bármi kétsége maradt volna afelől, hogy Vanessa ül az autóban, az itt világosan meggyőződhet mindenről :)

Andi - micsoda csavarok, csak lestem, de tisztába tetted a helyzetet, így rendben van a dolog :)

Ditta nem könnyítette meg a Mesélő feladatát sajnos, úgyhogy a nyomozók továbbra is a sötétben tapogatóznak :) Lassan kezdem a mesét :)

b írta...

Tegnap adták az 1-t reggel 9-kor, és 17,30-kor a 2-t :)

Andi írta...

Fant - megnyugtató, ha rendben, mert nekem különösen vigyáznom kell - Veled, nehogy valamit is félreértessek....:)

Fant írta...

Nos, minden tiszta Andi, úgyhogy nyugalmad teljes lehet :)

Időközben a mese postázásra került a gmail-re :)