2009. febr. 7.

Zanessa Brazíliában

Igen, most már napok óta tudjuk, hogy ott vannak.

Mikor Vanessa föltűnt a LAX-on február második napján, egyesek tudni vélték, hogy a szépséges színész/énekesnő Brazíliába indul egy titkos fotósorozat elkészítésére. Ráadásul erről már akkor sok blog írt, amikor V egy ruhabemutatóteremben járt mindössze pár nappal az utazása előtt. Ezeket a képeket sok helyen privátként kezelik, de ha mégis valaki megszeretné nézni, kattintson ide. (Egyébként a mellékelt kis kép is innen való!) Mások meg azt mondták, hogy tényleg a Dél-Amerikai országba megy, de abból az okból kifolyólag, mert a napokban jelennek meg ott a Marc Ecko termékek és kell egy kis kampány oda is.

Aztán Nessa fölbukkant Észak-Karolinában...és azt gondolhattuk volna, oké, akkor a történetnek ennyi. De Zachy fölbolygatta a szálakat és párja után egy nappal Ő is tiszteletét tette a Los Angeles-i híres airporton. Innentől kezdve pedig újra jöttek a szűnni-nem-akaró spekulációk.

Na vajon Ő hová, merre tart? Találkozik-e ottan Kedvesével? Együtt mennek-e valahova?

És igen. Most már napok óta tudjuk, hogy február 3-a óta Brazíliában vannak. Több helyi lap, és rajongói kép tanúskodik és számol be arról, hogy Zanessa a fővárosba érkezett, Rio de Janeiro-ba(mások szerint Angra dos Reis-ben). Az cikkek szerint Zac és Vanessa olyannyira nem akarnak nyilvánosságot kapni, hogy egy eldugott kis hotelt választottak, holmi híres és fényűző helyett.

Ha ez így van, nyilvánvalóbbá válik, hogy ez az utazás inkább egymásért van, magukért, mint a munkáért. Tehát Z&V vakációzni ment...:)

Persze ahogy az magától értetődő a brazil emberkék is hallottak már Róluk, szeretik Őket, így nem csodálkozhatunk, ha már a fővárosi Galeão nemzetközi repülőtéren beléjük gabalyodtak a fanok.



És mi sem bizonyíthatná azt, hogy pihenni mentek a forró országba (bár ha most tartanánk a Banán-díj kiosztását, bizonyosan arra is elmennének), hogy már egy privát jacht-on is lekapták Őket a mindig-mindenhol-felbukkanó lesifotósok.

4 megjegyzés:

Andi írta...

Nyugodt, jó pihit Zanessa:))

Fant írta...

Igen szövevényes és cseles történet :) Reméljük békén hagyják őket és ki tudják pihenni az elmúlt hetek pörgését. Kell az energia, hiszen nemsokára ismét útra kelnek gondolom az önálló filmjeikkel. Mindenesetre gyönyörű helyre mentek, ahogy elnézem, ott aztán ki lehet kapcsolódni.

Névtelen írta...

Naná, hogy szuper helyen vannak. Ezek után mit nekik falusi turizmus, meg a Mári néni tehene.....

Minden esetre privát nyaralásnak nekem elég hivatalosnak tűnik az esernyőtartó "rabszolgákkal". Ha privi, akkor inkább a karibi nyaralás stílusa jut eszembe - csak ők és a tenger; ez inkább olyan mintha meghívásos lenne, ahol körbeudvarolják őket a legmagasabb fokig - ami a vendégnek jár, az jár.
De mindegy is....

Andi írta...

Oh yeah - és adhatnak a romantikának rendesen:)