2009. okt. 24.

30 legszexibb 30 alatt

Úgy tűnik, mára főként listák jutottak, amelyek megelőlegezik a holnapi számokat, és még megpróbálok az utolsó percekre is besűríteni még egy rangsort, amely újra csak alanyaik szépséget hivatottak méltatni.

Az angol Glamour magazin közölte a '30 legszexibb 30 alatt' nevű "kutatás" eredményét, mely csak a 30 év alatti hírességeket állítja sorba az olvasói szavazatok alapján. Panaszunk a számokra nem igazán lehet, na jó azért mégis..., de azért az "összefoglalón" többet kellett volna dolgozniuk a szerkesztőségben.

3. Név: Zac Efron
Született: 1987
Miért szexi: Valószínűleg az egyik legszexibb dolog kiemelkedni a Disney árnyékából, mivel Zac nem csak a tintik számára a Nr.1 szíbtipró, hanem számunkra, idősebb nőknek is nagyon tetszetős. Talán szép haja, csinos pofija, nagyszerű teste vagy nevetséges 'jó gyerek' személyisége miatt? Kit érdekel – mi úgy gondoljuk, szeretjük.

5. Név: Vanessa Hudgens
Született: 1988
Miért szexi: Vanessa Hollywood leghelyesebb párjának egyik fele, nem említve azokat a bizonyos internetes képeket.

Forrás: Glamour.

1 megjegyzés:

Fant írta...

Éjjeli nagyüzem :) És mindjárt egy szép számhoz érkezünk :)

Na hát a lista: a helyezésekkel nincs gond, valóban. A szöveg... szerintem ha csak ennyi telik, akkor nem is kellett volna szöveget írni. Elég lett volna a következő, mindkettőjüknél: "Nézz rá! Van még kérdés?"