2009. okt. 14.

Kiszúrva: Zac & Vanessa

Kétszer is kiszúrták a közelmúltban a Mistert és a Misst Vancouverben, ahol mindketten saját filmjük forgatásán dolgoznak nyár óta.

Még múlt hónapban, szeptember 20-án látták őket Yaletown-ban, és bár nincs további információnk, van viszont egy túl sokat nem áruló el fotónk kedvenc párunkról...

Aztán kicsit közelebb az időben, múlt hétvégén, vasárnap (október 11.) látta őket egy lány, de erről csak a Twitterén hagyott üzenet tanúskodik:

@joannpalapuz – Húha, először a Dallas sztárjait láttam a The Roxy-nál, és utána Zac Efron-t és Vanessa Hudgens-t a The Cascade-nál. Őrület!

Forrás: Vanessa-Hudgens.org

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Lassan márpedig Z számára véget ér a bujkálás, jön a MAOW... V viszont év végéig húzhatja így:D

És ha már MAOW, találtam egy kritikát, amit le is fordítok majd, nem is akárhol, egy Welles-szel foglalkozó oldalon, a wellesnet.com-on. A szerzője szerint több kategóriában Oscar-jelölt lehet a film. De a film és nem Z, hogy lelőjem már előre. Amúgy nem esett szó szereplőkről, kizárólag magáról a filmről. Majd meglátjátok.:)

Fant írta...

A Dallas sztárjai? Nem semmi, aznap a generációk szélsőségeit láthatta a rajongó :)
Amúgy szinte már meg is szokhattuk, hogy fénykép az ilyen rajongói beszámolókhoz nincsen, tulajdonképpen ez jól van így, legalább békén hagyják őket ezzel a részével.

Valóban Z-nek jönnie kell lassan a MAOW promóval, na arra még igazán kíváncsi leszek, milyen lesz. V pedig bizony egész idén kihúzhatja még :)

A kritikára igazán kíváncsi lettem, várom türelmesen.