2009. okt. 10.

Párizs, Eiffel-torony, Vadmacskák

Körülbelül pont egy éve, tavaly szeptemberben volt, hogy a High School Musical 3 - Senior Year hatalmas promóturnéja a világ egyik legszebb, és legromantikusabb városába, Párizsba érkezett.

Ekkor 4 vadmacska - Vanessa Hudgens, Zac Efron, Ashley Tisdale és Corbin Bleu -, és mentoruk, Kenny Ortega együtt töltött néhány napot számos teendővel a francia fővárosban, és közben egy hangulatos fotózás is belefért.

Egy évvel később, gyönyörű új képeket kaptunk Karine Belouaar fotósorozatából, amelyen kedvenceink tündökölnek.

Még több exkluzív képet csodálhattok meg ITT!

12 megjegyzés:

(f.é.) írta...

Helló!
Uram atyám,már egy éve lenne?:))
Ezek a képek már beírták magukat a"történelembe".:))

Fant írta...

Bizony, már egy éve, hihetetlen tényleg :) Ahogy a film is beírta magát a történelembe.
Nagyszerűek a képek egytől egyig, talán a stúdióban készültek közül, amelyiken ott a vége felé Kenny áll a háttérben, tényleg mint egy mentor, az találó nagyon.

Ne és akkor nagyon úgy néz ki, hogy még a héten sikerül egy fantasztikus számot elérnie Dittának? :) Örülnék nagyon :)

b írta...

A bejegyzések számára gondolsz?

Fant írta...

Úgy bizony, pontosan arra! Nagyon bízom benne, hogy holnap valamikor napközben ünnepelhetünk - és, ha igen, akkor a mesében lesz egy ötlet erre :)
Amúgy az aktuális kritikát éppen most fordítom, furán kezdődik, de remélem tetszeni fog nektek majd :)

b írta...

Honnan tudjátok, hogy hanyadik bejegyzésnél tartunk?
Én is várom az új bejegyzéseket :) Remélem jönnek a nylon képek is :D

Fant írta...

Végtelenül egyszerű: a főoldalon bal kéz felől Blogarchívum címszó alatt évekre (sőt hónapokra is) lebontva megtalálod, csak össze kell adni :)

b írta...

Ja! Én a főoldalon nem szoktam jérni :D

Névtelen írta...

Akkor hogy olvasod a bejegyzéseket, b?

Egyébként tényleg nem sok van hátra.:)

Ezek a képek a kedvenceim közé tartoznak, nagyon feelingesek, visszahoznak emlékeket és Ash frizurája is nagyon jó szerintem.

b írta...

Nem a főoldallal van elmentve a link

xdittax írta...

Így belegondolva, hosszúnak hat ez az egy év az ő szemszögükből is, nem? Úgy értem, annyi minden történt velük. Annyi hatás, annyi új élmény, tapasztalat, közeg... Bámulatos. A képek, az alakok. :)

És Ti is ×P

Jó éjt.

Fant írta...

Úgy bizony Ditta. Egy év alatt rengeteg dolog történt velük. Szakmailag Z és V elérte, hogy a kritikusok, akik eddig semmibe nézték a HSM-et, az önálló filmjeikről és róluk szinte csak elismerő szavakkal beszéljenek, olyan további szerepeket kaptak filmekben, ami csak előre lendítheti a pályájukat.
Ashely úgy tűnik a zenében találja meg önmagát, Corbin többfelé is próbálkozik.
Úgyhogy rengeteg érdekességet és tapasztalatot hozott az eltelt egy év nekik, teljes mértékben igazad van. Nekünk meg a megnyugvást, hogy a HSM-széria végével is rengeteg minden történik körülöttük, amiről beszélgethetünk és amiről hírt adhatsz nekünk :)
Mindemellett maradtak ugyanolyanok, mint eddig voltak, és minden a legnagyobb rendben velük. Úgyhogy feltétlenül pozitív az összkép.

B, ezt a kis problémát orvosoljuk, azt javaslom, figyelj íme a főoldal linkje :) Nyisd meg és tedd a Könyvjelzők/Kedvencek közé :)

Jó éjt Mindenkinek!

b írta...

Ez a főoldal? Nahát :)) Ezzel csak az a bajom, hogy sokat kell tekerni az aljára, hogy az ordító zenét leállítsam :D De NAGYON köszönöm! :))